Beleavatkozhatna elvileg szerintem, de Beerus is mindig azt mondogatja, hogy független és nem támogat senkit sem. Szóval nem hiszem, hogy ő megjelenne.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Anno, amikor Moro elszívta a bolygó összes KI-jét, Boo mágiáját nem volt képes. De azóta Moro megszerezte Seven Three képességét, így talán az sem okozna problémát.
És nem mintha Beerust alábecsülném, de Moro vajon az ő erejét is ellophatná így?
Vagy most, hogy Merus megérkezett, mi lenne, ha az ő nyakát szorongatná meg kicsit?
R:
Kábé amióta feltünt az előző fejezet végén Merus,azóta van nekem is eszemben ez:mi van ha másolja egy angyal képességét.
Szerintem ha ez meglépi,és használni fogja/akarja azt a képességet, az annak fog minősülni mintha beavatkozott volna egy angyal az igazi erejével.Ekkor közbelép(het) Beerus/Whis,vagy a főpap,esetleg Zeno.
Azért megnéznék egy meccset Beerus és Moro között.
Az új fejezet:
https://mangaplus...er/1007561
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a rajzolás fejezetről-fejezetre egyre retrosabbnak tűnik. Lehet csak én látom így. De annyira jól ábrázolja a mozdulatokat és mimikákat, hogy néha olyan, mintha nem is Supert olvasnék, hanem megint a Z egyik fejezetét. Nekem már emiatt hatalmas plusz az aktuális adagért. A csattanó meg talán sokaknak benne lehetett a pakliban, nekem nagyon meglepetés volt.
Illetve valaki volna kedves összefoglalni, hogy az aktuális fejezet megjelenésének napjától számítva meddig és mi számít spoilernek? A Fórumszabályzatban ennyit találtam: "...Mi számít spoilernek? Minden olyan hozzászólás, amely a jelenleg, Japánban futó animék történetét megelőzi." A kérdésem most kizárólag a Super mangára vonatkozik.
Hát szerintem itt az számít spoillernek ami még magyarul nem jelent meg.
Megjelent még a fejezet, de csak angolul. Az itteni csapat meg meg majd lefordítja, és kiadja. Annak kiadásáig a megjelenő angol is spoiller.
Legalábbis biztos ha más amit írtam az is spoiller.
Értem én, hogy spoiler meg nem spoiler. De szerintem aki itt fórumozik követi a legfrissebb angol verziót meg a magyart is.
De a véleményem a fejezetről:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szóval Meerus azért érkezik meg, hogy állítása alapján befejeze Goku edzését. Amugy tényleg nagyon jól fest a rajzolást Bár nekem annyira nem tetszik, hogy kapunk egy hasonló szituációt mint Frieza ellen és Goku Teljes UI-val fog győzni amit már korábban mondtam )
majdnem -off:
Spoilerről: Itt már aznap mindíg megbeszéltük a történteket, amikor még ki sem jött a magyar fordítás. Azaz ha már kint az angol/spanyol fordítású manga, akkor nyugodtan írhatott midnenki véleményt!
Kingbradley, Itt senki sem spoilerezett! Goku5 a legújabb résztől írt + sejtést fogalmazott meg (szó szerint), Balage3000 pedig teóriaként írt kommentet. Egyiküknek sem kellett volna a spoiler-tag-eket használnia!
ON:
Szeritnem király lesz majd látni a megerősített UI-t, amit Meerus halála váltott ki Gokuból! Teljesen úgy koncentrál, mint anno, amikor Freeza ellen változott át!
Igazán megkedveltem Meerust, remélem, hogy visszahelyezik majd valahogy...
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen következményei lesznek Beerusra nézve a történteknek, mert a főpap mondta, hogy "nem akarok egy angyalt elveszíteni". Nekem egyébként úgy tűnik, hogy Whis rendezte így a dolgokat.
Tudta, hogy mit akar Meerus és azt is, hogy semmit sem tehet Beerus utasításai nélkül, de mégis a saját oltalmába kérvényezte Őt...
Szerintem nem ismerjük még eléggé! " He was an awkward little brother" Ez nem épp a legtestvéribb mondat volt tőle, de hát az angyalok mint most kiderült, így születnek.
Amúgy Dende hogy a fenébe gyógyítja meg az Androidokat, ha azoknak nincs is ... (na, most mi is nincs nekik? )... életenergiájuk, ki-jük?
R: Egyetértek azzal, amit írtál, nekem már fejezetekkel ezelőtt is az az érzésem volt, hogy ez az arc lesz minden idők legjobb DB-storyja!
Olyan, mintha a Z-t nézném a Buu-s saga fárasztó absurditásai nélkül, de a namek saga fordulataival, valamint az android saga kegyetlen küzdelmeivel egybegyúrva!
Most, hogy Meerus feláldozta magát, Moro képességei eléggé limitálva lettek.
Jöhet Gogeta, vagy Vegeta fsf -je, illetve senkinek sem kell már fénie a nyakfogástól. Egyre izgalmasabb az egész!
goku5 írta:
Hát szerintem itt az számít spoillernek ami még magyarul nem jelent meg.
Megjelent még a fejezet, de csak angolul. Az itteni csapat meg meg majd lefordítja, és kiadja. Annak kiadásáig a megjelenő angol is spoiller.
Legalábbis biztos ha más amit írtam az is spoiller.
Kingbradley:
Írjatok kóreaiul, spanyolul, spoilerezel. Ne hülyéskedj már kérlek!
"... történetét megelőzi."
Nem éppen!Lehet én szólok ezügyben elsőnek, jóideje, de ettől még igazam van.
Nem értitek, igaz? Nem ülök minden hónap 20 án az adott forrásokon, h aztán első pillanatban azonnal olvassam a mangát. Szeretek CSAK nagyvonalakban tájékozódni míg eljuthatok erre a pontra. Ezért is vagyok bizalommal, a "Tilos a Spoiler!!!" feliratú topicokkal. A felfogásod szerint: teszem azt elsők között megnézem a Tenet et moziban. Osszefutok veled, nem láttad, de lelövök egy vagy 2 poént. Szerinted, nem spoilereztem? Ezzel gondolom nem vagyok egyedül, tehát ide belépve csexxett idegeisítőnek (már bocsánat ha vallásos itt valaki) találom, hogy mikor még nem ismert, friss információt csak beböfög valaki. Azért mert hamarabb ismeritek meg a sztorit, attól bőven tekintettel lehetnének másokra is. Balage3000 és Jeagerkolléga érti a lényeget. Ők ennek fényében írták hozzászólásokat fentebb, spoiler tag gel, és a felszólalásom a közelben nem járt meg. Nem gyanús? Persze mást tészta ha szeptember 21 én rugózok ezeken az információkon, az újabb fejezet után, de nem. Nem kell kisregénybe foglalni a dolgot, csak legyetek minimálisan figyelmesek ez ügyben, nem nagy kérés. Szimpla udvariasság. Mint fentebb írtam: kijelöl, és katt. Ha nem fér bele, az is benne van a pakliban.
off: @KingBradley Tévedsz.
"Nem ülök minden hónap 20 án az adott forrásokon, h aztán első pillanatban azonnal olvassam a mangát."
Ezen a fórumon alap, hogy napra kész vagy. Mivel előtte 2x is írták, hogy van új fejezet, így amíg nem olvastad el számíthatsz arra, hogy számodra(!) spoileres tartalmak lehetnek. Én is úgy léptem be, hogy nem olvastam a fejzettet. Láttam, hogy írják van új. Elolvastam és csak utánna olvastam tovább a hozzászólásokat.
Az ne Goku5 hibája legyen már, hogy úgy olvasol Dragon Ball Super manga fórumot, hogy nem csináltad meg a házit
on: én arra számítottam Beerustól egy bemutatót Gokunak, az ultra instinctről, valami ilyen szöveggel "Jól figyelj Goku-chan mert csak egyszer mutatom meg, és meg menti Meerust"
Egyébként előbb utóbb biztosan visszahozzák Meerust. Freezát is vissza hozták, igaz kellet hozzá néhány év
Ugrás a fórumra: |