öszintén én nem értem mi történt a gonosztevővel a 45 fejezet végén mert egyből arra vált át hogy megérkeznek és a gonosztevő sehol sincs a 45-ből úgy értem nem mutatják hogy kapják el ami ettől a mangától nem elvárható
Vigilante - Boku no Hero Academia Illegals (spin-off manga)
A két fejezet között eltelt némi idő...
A 45. fejezetben a Thomas a gőzmozdonyból kölcsönzött gonosztevő egy gag karakter, nem kell és nem is szabad komolyan venni. A 46. fejezetben (mint az a téli ruházaton is látszik) nem ezt követően térünk vissza hőseinkhez.
ezt értem tapion de te is tudod hogy ez a manga mindig megmutatja hogy kapják el a gonosztevőket először nagyon furán éreztem hogy valami nem stimmel szerintem ez az első alkalom hogy nem mutatják :l
Egyesítve 2020.07.28 07:00:22:
köszi tapion
Egyesítve 2020.08.05 06:35:19:
miért így ért véget :c úgy érzem hogy alig történt valami és a lezárás ennél egy kicsit fura hogy pont amikor megtalálja a felsőt :/
Nem nagyon szoktam a fórumra írogatni, de nagyon jó, hogy elhoztátok ezt a mangát. Valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel de nekem sokkal jobban bejön, mint az eredeti történet, számomra sokkal szerethetőbbek a karakterek és sokkal emberközelibbek, főleg Koichi. Muszáj voltam elolvasni, hogy jelenleg hol tart a manga és számomra egyre jobbak a fejezetek, főleg innen az 50. fejezettől kezdve kezd felívelni a történet. Remélem itt is marad a projekt a továbbiakban, illetve az író se fogja egy ideig abbahagyni, bár bevallom most nézve a 83 fejezetet sajnos egyre inkább az az érzésem, hogy közelít a végéhez .
Kezdek hozzászokni a mangákhoz , mert nem zavar a sok párbeszéd, jókat kacagok poénokon, és élvezem a harcokat .
Maga story nem nagy szám, de pont ezért is találom különlegesnek . Mert nem olyan főszereplőt kaptunk, akinek nem isteni képessége van .
Szépen ki bővíti BHA világot , és annak politikáját . Remélem egy nap ez a főszereplő brigád csatalkozni fog az alap manga sorozathoz .
Ami igazán tetszett, az Tensei Iida . Érdekes figura, aki nem a legerősebb hősöket , hanem egy jó csapatmunkás embereket keres, akikkel együtt képes legyőzni egy náluk sokkal erősebb ellenfelet .
Ezzel a mangábal már sokkal jobban együtt tudtam érezni Ilda fájdalmán. Ezt a bizonyos Stain vs Tensai összecsapás nagyon érdekel, mert Stain elméletileg csak azért hagyta életben, mert hirnevet akart, de szerintem itt többről van szó .
Köszöntem szépen az 51fejezetes fordítást .
Tapion-sama írta:
Crawler karaktere a Pókemberről lett mintázva, úgyhogy eléggé valószínűtlennek tartom. Bár kb. 65-70. fejezettől kezdve nem olvasom, úgyhogy még bármi (is) lehet.
Tévedés, lebegni tud, amihez elég nagynak kell lennie a taszító erejének. Ilyen magasságban biztos nem fog soha elérni a taszító ereje a földig. Képzeld el úgy mint egy mágnes azonos pólusait.
Tapion-sama írta:
Tévedés, lebegni tud, amihez elég nagynak kell lennie a taszító erejének. Ilyen magasságban biztos nem fog soha elérni a taszító ereje a földig. Képzeld el úgy mint egy mágnes azonos pólusait.
Lacaaa
Te olvasd figyelmesebben a mangát. Nem repült. A rajzokat is nezd
https://naruto-ku...als/018/16
Egyesítve 2020.09.09 22:19:54:
Köszi az új fejezetet. CKt eleinte nem bírtam, de ez változott. XD De kövike Koichi megmenti magukat
Köszönöm az új fejezetet Érdekes volt látni All Might-ot régen is akcióban. Azért látszik, hogy mennyire overpower karakter volt főleg régen.
Nélküle régen is nem tudom, hogyan tudták volna megoldani a problémákat.
Újra és újra meglep, hogy alig írnak ide . Belekukukcsáltam 88 fejezetig , és megkell mondjam az egyik legjobb mellékstory manga, amivel valaha is találkoztam.
Időnként már jobban tetszik, mint az egész main story. Mert a main storyban kezd unalmas lenni, hogy csak Deku körül forog a világ ,addig itt mindenki egyenlő szerepet kap.
.Már csak egy anime feldolgozás hiányzik .
Lehet hamarosan megkapja az anime feldolgozást Én a Bones helyében simán meglépném.
Ez egy földhöz ragadtabb story mint Deku története. Kiváncsian várom én is mi lesz a következő fejezetben, hogyan folytatódik tovább a harc.
Ugrás a fórumra: |