Úgy tűnik, hogy Asta karja nem fog visszaváltozni, a katanát meg remélem, hogy megtarthatja. ^^'
A spoilerek alapján érdekfeszítő fejezet következik.
Black Clover manga
Nem tudom szerintem most irracionálisan sok minden történik velük A raw alapján most megszívják megint.
Itt is a fejezet:
https://www.manga...clover-260
Nem tudom ha a jó a fordítás nagyon durva...
Astát elégé arcon csapták, hogy gyenge vagy. És mindent megszereztek a végső tervhez. Illetve akkor nem is az volt a vezér akit gondoltunk?
Ahhoz képest, hogy Asta a Ladros elleni harcban mennyire nem kért az Amvil segítségéből és a saját erejére akart támaszkodni.. most gyakorlatilag könyörög a további démoni erőért, még ha ez a saját testébe is kerül. A karja pedig látszólag nem változik vissza.
Ez elég komoly függőséghez vezethet, elképzelhető, hogy Asta karaktere drasztikus változásokon fog átmenni.
Emlékeztek még Julius jóslatára Asta szóban forgó haláláról? Mi van, ha nem szó szerint értette? Asta feladja az emberiségét a démoni erőért cserébe, és "meghal", mint ember. Nem lehetetlen..
Zenon a favorit nálam a Triad közül. Ha erőben talán még nem is áll Dante fölött, szerintem az Arc/Saga végére ő lesz a legerősebb.. és ez igaz lehet a démonára is.
Jaeger írta:
Illetve akkor nem is az volt a vezér akit gondoltunk?
Én ezért írtam a múltkor is, hogy Asta olyan útra lépett amiből nehezen elképzelhető, hogy Máguskirály lehet. Egy ember aki úgy is nézz ki már mint egy démon nem fogja megkapni a nép elismerését szerintem.
Illetve oké most így maradt a keze, de akkor ami erőt kapott a démontól az így végleges? Mármint ha kipihenni magát akkor ugyanolyan erős lesz vagy odaadta a kezét, de ahhoz az erőhöz megint fel kell áldoznia valamit?
Nem számítottam rá, hogy a héten szünet lesz pedig vártam volna a fejezetet
Mindegy gondolom lehet lesz megint egy kis edzés? Vagy rendezzük a sort és elindulunk megmenteni a kapitányokat?
Szerintem rendezik a soraikat, ellentámadásra készülve. Néhány harcmentes fejezetre számítok majd.
Utána meg felszabadítják a Diamond Királyságot valamilyen ponton. (Lázadás tör ki + segítséget kapnak a Clover+Heart Királyságoktól)
A Fekete Bikák helyettes kapitánya (?) átveheti ideiglenesen a vezetést és/vagy segít megszökni az újdonsült foglyoknak.
Viszont arról se feledkezzünk meg, hogy a Qliphoth fájához gyakorlatilag minden megvan. Szimpla Arcane Stage mágusok lehet, hogy mégsem kellenek majd.. vagy de?
Van egy sanda gyanúm, hogy sikerül megnyitni a két világ közti csatornát, de valami balul fog elsülni és beüt a mizéria. Ez izgalmas lesz. ^^
Szerk.: A Weekly Shonen Jump és a Weekly Shonen Magazine (Edens Zero, Fire Force stb) is szüneten van a héten.
https://blackclov...apter-261/
Na kint az új fejezés hu történt egy- két érdekesség.
Asta megkapta Yami kardját, bemutatkozott, a helyettes kapitány és (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: és neki is van démona )
Először is nagyon menő lett a fejezet borító képe
Astának amugy rémálma lett? Az is fura, hogy így megkapta Yami kardját. A vége alapján pedig arra következtetek, hogy kap egy kis edzést.
Ugrás a fórumra: |