Köszönjük a fordítást! Minőségi munka volt elejétől a végéig!
Számomra a két film nagyjából hasonlóan teljesített. Egyrészt pont azért szeretem ezt a sorozatot, mert az eddig látott képességek számomra változatosak, egészen meglepőek olykor, s hogy a támogató típusú képességekkel is milyen eredményeket lehet elérni azok mellett, amik a harcban nyilván hatványozottan hasznosak (pl. Endeavor-é vagy Dekué) - ezért jó volt látni a második film elején, ahogy a mindennapokban használják a tudásukat, avagy szükséghelyzetben. Számomra plusz pont, még ha logikai bukfenc is volt, hogy ezúttal a diákok saját maguk intézkedtek nagyjából mindenről, ez a vonal kifejezetten üdítő látványt jelentett nekem.
A sztori és a megvalósítás is elnyerte a tetszésem bizonyos fokig. Viszont, ami az élményt kifejezetten rontotta, az az, hogy a csatajelenetek alatt (főleg a vége felé, persze) alig tudtam folyamatosan a képernyőt nézni, mindig vagy félre kellett pillantanom elég gyakran, vagy ki kellett takarnom a "vászon" egy részét. Bizonyára ez egyéni szocprobléma, lehet benne némi epilepsziára való hajlam is, de az a képtelen mennyiségű villódzás, illetve a szintén képtelen erődemonstrálás elég túlzó volt nekem, főleg, hogy még a Kamino-i harc is sokkal látványosabb volt ennél jóval szofisztikáltabb kivitelezésben. Ti erről mit gondoltok? Titeket zavart ez a film alatt?