Wow! Akkor hát kiderült, hogy ki is ez a Kashin Koji.
Boruto manga
Egyébként angolul meg lett magyarázva minden, csak gondolom páran nem értik.
Amikor feléled a Karma által, az összes többi Karma ami ő hozzá tehető feloldódik, hogy ne hordozza ugyanazt a személyiséget két vagy akár több személy, s ez egyben esély is arra, hogy legyőzzenek egy Otsutsuki-t. Az is kiderült, hogy egy hullába is képes újjáéledni, hiszen pont ez történt most, s erre Amado többször is kitért.
Ezért tűnt el Kawaki-ról, de gyanítom majd újra ráfog kerülni.
A malomkerékszem-re kíváncsi leszek, hogy mi.
Gondolom a Sharingan és Byakugan mellé már korábban behozott Jougan után kellett még egy negyedik, új osztályú szem is.
A Rinnegan az ugye a Sharingan továbbfejlődése és egyelőre csak a Tenseigan az ami a Byakuganhoz köthető, így a Jougan valami új lehet, ahogy ez a szem is.
Én nem akartam lelőnni a poént azért vártam vele egy kicsit.
Valószínűleg innentől kezdve lesz megint egy harc ahol ott lesz Naruto, Sasuke, Boruto meg Kawaki ahol legyőzik majd Isshiki-t. Lehet pont Kawaki így kerül rá majd megint a jel.
Ja, hogy most már megvárjuk míg megjelenik inkább magyarul, s azután beszéljük ki?
Számomra oké, kicsit fura, de betartható.
Egyébként ez egy olyan tipikus fejezet, ami megválaszol 1 régi kérdést, megválaszol eddig fel nem tett kérdéseket, de feltesz csomó másikat.
Kíváncsi leszek mi lesz Koji sorsa, megmentik-e vagy nem. Amúgy fiatalabb, s kicsit fura lesz hozzá a megszokott öreg hang, vagy lehet csak én nézem fiatalabbnak, még animáció során javíthatnak rajta, ill. fognak is.
Remélem minél hamarabb újraindul az anime gyártása is
Az érdekelne azért, hogy olyan karakterek is vannak azért ebben a korban, akiknek ismeretben sokkal több van a kezükben mint bárki másnak, és az egész sztoriban sehol nincsenek jelen, pedig az ő kvalitásukkal várnám, hogy színre lépnek... Orocsimarura gondolok itt például. Szerintem mindenkinél többet kellene tudjon az egész világuk működéséről. Ha ő nincs sehol a nagy technológiai dolgokban jelen, akkor ki lehetne? Ilyenekhez neki volt, meg van is meg szerintem a legnagyobb háttere, meg a hozzáállása is ugye ebbe az irányba mozgott mindig. A nagy kísérletező, a sok labor és kutatás hol van?
Brian_l írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Remélem lesz "filler" rész, ahol elmesélik, miként klónozták le a nagy mestert.)
DereX írta:
Ezzel egy időben meg az anime is visszatér végre a manga szálhoz és elvileg talán Koji pont szerepelni fog először.
Hát még egy darabig az animében se lesz ha jól sejtem. Amúgy szerintem némi színészi hangmódosítással és másfajta beszédstílussal fogják megoldani.
Láttam 1-2 oldalt már a műből! Látunk egy jó kis Omada rasengant megint na meg ha jól sejtem a befejezés még jobb lesz!
Nem várt látogató érkezik konohába! Legalábbis ha már a kapu felett fog repülni! Szóval az azt követő fejezet még jobbra ígérkezik.
Ugrás a fórumra: |