barn
Zseniális teknős tanítványa
Én úgy gondolom, itt még nem fog Deku nagy powerupot kapni max egy egyszeri erőlöketet vagy egy új elődöt. Minden más csalódáskeltő lenne (még az erőlöket is egy kicsit), de Shigarakit semmikép se fogják itt legyőzni. Biztos lessz valami visszahatása annak, hogy nem fejeződött be teljesen bármit is csináltak vele pontosan. Ennek a legjobb bizonyítéka szerintem, hogy mielőtt távozott a laborból magához vett néhány kémcsövet a gépből és biztos nem ok nélkűl. Egyébként azok a megállapitások, hogy túl erős lett félig meddig igazak de rengeteg lehetőség van a legyőzésére csak nincs olyan hős a környéken akinek ilyesmire használahó képessége lenne pl. egy nagy sebességű hős, egy hős akinek Shinsohoz hasonló elmére ható képessége van, egy altató képességű hős mint Midnight, egy vízmanipuláló hős mert ugye a vízre nem hat Shigaraki ereje, egy hős aki képes valami erőtérrel légmentesen bezárni, valaki aki képes anyagtalanná válni mint Mirio vagy gázneművé, valaki aki képes leszedni a kezeit valami fegyverrel, még mineta képessége használaható lenne a megbénítására (de ez csak példa, esélye semmi), később még Bakugo is képes lenne legyőzni Shigarakit szerintem stb. Rengeteg lehetőség van ami ellen Shigaraki tehetetlen lenne. És úgy veszem észre sokan elfelejtik hogy van egy szereplő aki képes ellensúlyozni a hanyatlást és bőven van oka, hogy pikeljen Shigarakira. Overhaul. Bár kétlem hogy most feltűnne semmi se zárja ki, hogy a jövőben összecsapjanak, elég ha Eri visszaálitja a kezét (az Erinek is nagy előrelépés lenne) és Overhaulból is kinézem, hogy benne lenne.
All Might azért volt olyan hatalmas mert elég gyors volt hogy mindig övé legyen az első ütés és elég erős, hogy egy ütéssel legyőzzön szinte bárkit (persze ez csak a harcra vonatkozik, de ez a két tulajdonság szinte mindig biztos győzelmet jelent szerintem).
Úgy gondolom ennek a szálnaka végén ha Shigaraki elmenekülne az jó lehetőség lenne a világ kibővítésére. korábban valaki említette, hogy Dekuék kimehetnének Amerikába. Ezzel nagyon egyettudok érteni, de nem is muszály amerika. Eddig csak a japán hősöket ismertük meg, simán lehet, hogy ekora fenyegetésre már vilászinvonalú hősök is felfigyelnek. Más All Might szintű hősök azt is megmagyaraznák, hogy All for One miért tevékenykledett enyire titokban. Simán kinézem belőle, hogy az egész világon körözték. Itt nem számítottak egy második All for One-ra ezzel magyarázható miért csak japán hősöket hívtak.
Viszatérve amerikához. Ha kiderül, hogy Shigaraki célja Deku jó döntés lehet ha elhagyja az országot, de hogy ez ne legyen olyan feltűnő simán elküldhetik az egész osztályt (évfojamot) külföldre. Ez jó lehetőség lenne Dave és Melissa behozására is (szerintem még sok lehetőség lenne Melissa karakterében amit kár lenne egy mozira korlátozni). Egyébként még nem is láttunk másodéveseket nagyon, könnyen lehet, hogy a másodév külföldi gyakorlatokból áll ezért nem is lenne gyanus (de ez már bemagyarázás így abba is hagyom).
Azt se értem akik All Might halálát szertnék itt, mert jelen sincs és már megalapoztak annak, hogy Dekunak a jövőben sikerül megmentenie, számára a legnagyobb siker lenne ha megtudná majd menteni a bálványát. Jobban agódok Eraserhead. Ő jelen van és kizárt hogy hagyja Shigarakit a diákjai után menni. Az ő halála az egész osztály számára nagy csapás lenne (remélem hogy nem így lessz mert az egyik kedvenc karakterem, de jelenleg nagyon befolyása lenne a történetre mint ha All Might veszne oda).
Ennyit szerettem volna, további szép napot mindenkinek.