Éppen az az, hogy sok jelenetet kihagytak és így "lebutították" a történetet... ^^
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Köszi az egész évados kiváló minőségű munkátokat!
Nem éreztem ezt a feldolgozást annnyira lenyűgözőnek, mint a manhwat anno, de a lényeg át lett adva. A különbségek és a kihagyott jelenetek kicsit keserű szájízt hagynak maguk után. Rachel, mint antihős karakter sokkal felszínesebben lett ábrázolva (lehet nem, csak így heti bontásban tűnik így). A végén Lero Ro, aki egy ranker/osztályozott(?) mégegyszer megmássza a tornyot... Ez egy kicsit fura volt, valamint Quantot nem hívja magával, hanem követi. Na mindegy. A másik, ami szemet szúrt, hogy kihagyták a gyűrű átadást? Ez később elég rosszul fog kijönni szerintem. (Már ha folytatják)
Valaki aki jobban benne van a történetben, a Wolhaiksongos kitűzővel mi lett, amit Yuri adott Leesoo/Shibisu-nak, hogy adja oda Baamnak?
Köszi a forditást, de annyira furcsa még nekem ez FUG gyilkosa, Manwha olvasás után 😅
Egyesítve 2024.07.23 01:07:26:
burn3000 írta:
Bato.to fent van 500+ részig magyarul
Kicsit off ,de nem tud valaki a manwha-hoz fordítást? 2.kötet 268 ig találtam fent , de onnantól nincs fent több . Kénytelen leszek angolul olvasni vagy valaki tud valami infót?
Nagy szemekkel néztem, hogy ez valaminek a folytatása, egyáltalán nem emlékeztem a címre. Ezután megnéztem mi az előzmény és Bam beugrott. Ha jól rémlik ő volt az a srác aki megérezte rosszul csinált-e valamit mert mindenkit (rajta kívül) hátralökött egy ismeretlen erő.
Valamiért teljesen kiesett az előző sorozat és, hogy talán lesz folytatása. Köszönöm az első részt.
Ugrás a fórumra: |