na a teljesség kedvéért behoztam magam a webtooonnal az első évad 79.fejezetéig, ami azanime cselekménye - elolvastam. ezalapján állítom:
- az anime karakterábrázolása jobb. egyszerűen több részlet van az arcokon, persze a 70. fejezetre már egész kiforrott manwhaaban is
- nem hagytak ki jelenetet, bár volt egy két dolog ami egy kicsit máshogy nézett ki, végeredményben ez nem befolyásolt semmit
- nekem is gyorsnak tűnt a tempó az elején. de csak a sok infó miatt volt az. amúgy utána tök jól haladt a történet. persze fel lehet hozni, hogy 79 fejezetet adaptáltak 13 részben (átlag 6 fejezet/rész), de ebben a manwhaaban egy panel akkora, hogy sokszor 1 oldalra mangában vagy 3-5X több infó/panel fér el - 1 oldalon sokszor 2-3 panel van - és ha viszonyszámokat is figyelembe veszem, akkor kijön az hogy kb mangában ez legrosszabb esetben is 3, de inkább 2 fejezet /rész lenne. én nem tartom gyorsnak, így a jó. ha ennél lassabb lenne, azzal veszítene a sorozat.
A Chrunchirol kitett magáért, én várom a folytatást, de lehetetlen hogy ne olvassam át a forrást
BTW @Tapion-sama a webtoon fordításán gondolkodtok?