Mind 3 átkerülnek egy másik világban, ami tény, de mégis hiba volt összehasonlati Bastian .
Eléggé bonyolult , és hosszu lenne a kimagyarázás, ha mind 3 animét a Zero kellene összehasonlitani , és ezen kívül No Game No Life esetén se tudom, hogy mi lesz főszereplőkkel, ha meghalnak.( erre most nem emlékszem )
De megpróbálom a lehető legrövidebbre összefoglalni .
Kezdjük Kazumával, ezzel nem lehet összehasonlítani, mert az egyik paródia, a Zero pedig sötét.
Kazuma nem egyedül kezdi az új világi életet, hanem egy istennel, aki már a legelejétől segit neki, és Subaru ellentétben ha meghal, azt megtudja osztani másokkal. Ez Zero ellentétje .
Ennyivel zárjuk is ki az összehasonlítás, mert nem ugyanaz .
No Game No Life egy picivel komolyabb ,mint a Konosuba, de szintén inkább paródia fele van hangsúly, és a srác okosabb, mint Subaru , és ha ez nem lenne elég, akkor egy játék világról beszélünk, ami a főszereplőnek kedvez.
Neki ott van Shiro, mint támogató , nem úgy mint Subarunak, akinek 11.rész kelet az első komoly kapcsolatra, akiben megbízhat valamennyit.
No Game No Life egyetlen egy gondom, hogy nem tudom mi lesz a főszereplőkkel , ha meghalnak, de ettől független szintén nem ugyanaz a szitu .
The Rising of the Shield Hero már jobban összelehetne hasonlítani, de itt is akadnak problémák a összehasonlítással.
Főszereplő itt is keményen kezdett ,mint Subaru, de neki volt egy különleges ereje, és ezen kívül a 2.résztől volt valakije, aki támogatta Naofumit . Neki is kelet pár rész, mire lesett , hogy van valakije, aki támogatja. (Subaru 11.résznél kapta meg)
Ja és ez a főszerelő nem kocka, himi ,neet, és sokkal idősebb .
Nem lehet összehasonlítani egyik animével se , mert egyedül kezdi, és nincs különleges ereje, (újraéledés is egy skill, de annak is borzalmas mellékhatásai vannak).
Nagyon nem értékelek Bastian, mert amit vársz, az nem reális fejlődás, és a 18.résztől megkapod azt, amire vágytál.
Ha nem is véglegesen, de Subaru 18.résztől elkezdett felnőttes gondolkodni, és minden részel kezd érettebb lenni.
Egy dologban biztos vagyok.2 .évad kedvezni fog neked, mert azt kapod, amire vágytál .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.06.18. 10:38