A vöröske "hullámirányítós" csajt én sajnálom h nem ment tovább vagy nem is akart! elég képzetnek tűnt! Helyette viszont ott van még Paracule vagy ki a ...-om! Na Ő aztán nagyon kell oda!
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Ace-san írta:
A vöröske "hullámirányítós" csajt én sajnálom h nem ment tovább vagy nem is akart! elég képzetnek tűnt! Helyette viszont ott van még Paracule vagy ki a ...-om! Na Ő aztán nagyon kell oda!
Ja neki még fontos szerepe lesz a későbbiekben. Egy dolgot jegyezzetek meg ezzel a sorozattal kapcsolatban. Senki nem az akinek elsőre látszik. Nem véletlenül szokták külföldön az árulás/ össze esküvés tornyával jellemezni a sorozatot.
Egy korábbi hozzá szoláshoz pedig: igen jól láttátok először szelektáltak aztán kiképezték őket végül csapat féleségbe verbuválták őket. Hogy miért? Mert ez a tutorial szint, kiszűrték azokat akiknek esélye sincs elkezdeni a torony tényleges megmászásár és azokat akik veszélyt jelenthetnek a király hatalmára. Ha ez megvan akkor indulnak csak el megmászni a tornyot ami ugye több mint 100 szint. És hidjétek el még csak a belépő szint.
13 részes lesz. Sajnos sok mindent kihagytak, főként a magyarázós dolgokat. Valszeg a végső feladatot és harcokat is megcsonkítják. Második évadban már nem reménykedek, kivéve ha ez a valami bejött a japánoknak és SUI is úgy gondolj (remélem nem) jó volt rz így, folytassák. Pedig az ez utáni kötet somkal jobb eseménydúsabb és mégtöbb kérdőjelet töm a fejünkbe. XD
Ragal írta:
Amúgy az a bocsánatkérős, összebújós jelenet Bam és Rachel között, nem volt benne a manhwaba, úgy-e?
Vagy csak én emlékszek rosszul?
Hát ha nincs valami kellően kidolgozva az már nem jó! Meg amúgy is egy ilyen sorozatba szerintem kár csak 13 résszel belefogni. Nem sok minden derül ki belőle. De mivel nem olvasom a mangát majd kiderül milyen is lesz az anime befejezése. Remélem azért jól megcsinálják.
Goku5 ha még egy részt sem láttál szerintem nyugodtan megnézheted.
Az első évad egy kerek egész történetet alkot úgymond. A végén van egy trónok harca szintű csavar, de amugy van eleje közepe vége.
Köszi a fordítást!
Na most akkor ez is egy jó kis összeesküvés lenne a vizsgáztatók részéről.
Most végül is csak a hercegnőket akarják megölni vagy eleve a vizsga bukását akarják? Vagy legalábbis a vizsgáztató személy részéről. Mert a másik mintha nem értene egyet vele.
goku5 írta:
Köszi a fordítást!
Na most akkor ez is egy jó kis összeesküvés lenne a vizsgáztatók részéről.
Most végül is csak a hercegnőket akarják megölni vagy eleve a vizsga bukását akarják? Vagy legalábbis a vizsgáztató személy részéről. Mert a másik mintha nem értene egyet vele.
A manhwa, mint mű, évek óta a kedvenc sorozatom. Rendkívül örömteli hír volt, hogy végre adoptálják, az pedig még inkább, hogy a japánok és nem a koreaiak.
Erre kaptunk egy cringe fordítást a részükről a főszereplő nevére (Yoru->Baam), ami már kezdetnek számomra hatalmas csalódás volt, mert bár nincs nagy jelentősége, mégis az eredeti nevét kellett volna megtartani...
Az, hogy az első évadot, 80(!) fejezetet 13 részbe sulykolnak bele, egyszerűen nevetséges. Pláne egy olyan sorozatnál, ahol néha egy-egy teszt szabályai, lényege, felölel egy egész fejezetet. Amiben rengeteg magyarázatot kapunk mindenre (a világ működésével kapcsolatban, vagy magáról a világról), és ahol ennyi cselekmény található. Felháborítónak vélem, és csalódás volt.
Valahol a korona játék körül elengedtem az animét, valahogy elment tőle a hangulatom, pedig remek munkát végeztek SIU kezdeti rajzolásának lemásolásával. Magában a sztoriban hagytak ki ezt-azt, eleddig nem volt vészes, viszont ahogy utána olvastam, hogy megváltoztatták Baam és Rachel első találkozását, az szintén elszomorított. Miért? Miért kell egy első osztályú művet átírni, megváltoztatni, regulázni? Ugyanerre a sorsra jutott pár éve az UQ Holder. Kiváló manga, undorító adaptáció....
Ha az első évadot ízelítőnek szánták, már régen rossz, mert éppen a pocsék adaptálás végett nem fogja az embereket érdekelni a folytatás, ami viszont egy hatalmas vétek számukra, és hatalmas bűn a rendezők és mindenki által, hogy hagytak egy ekkora művet a levegőben lógni (akárcsak a Claymore-t..)
Köszönöm a munkátokat, letöltöm a részeket, aztán ha ráveszem magam valamikor, majd befejezem. Remélem méltó befejezést fog kapni a sorozat a manhwára való tekintettel, és inkább elfelejtjük, hogy ez megtörtént. ^^"
Ugrás a fórumra: |