Ha jól emlékszem előkerült a Jogan a mangába a Boro elleni harc során, de nem nevezték nevén.
Boruto manga
Ja ja. Megjelent, de mindenki Byakugannak gondolta aki látta.
Amúgy tényleg jó kérdés hogyan is lehetne Narutót túlszárnyalni. Sasuke meg pláne Borutó személyiségével rossz példa. Ő is csak azért gondolja hogy menő de semmit nem tud arról mit is csinál valójában. Lényegében ő a sötét oldalt járja.
De ezek már égi kérdések. Már a manga elején felmerültek.
Amúgy Mintaónak nem volt lezárt ügye! Pont hogy nem volt! Meghal éppen elzárva Kurammaát de egyeül hagyva a fiát és veszélyben a világot. Érezve egy nagy fenyegetést.
Jiraya viszont tényleg egész jó lezárást kapott. Tudta hogy ott van Narutó mint a kiválasztott megmentő és megnyugodott, hogy jó kezekben van a világ. Ha nem így lett volna visszahozzák volna edóval hogy lássa az új világot Narutó által.
De milyen lett volna pont ellene harcolni?????? Ezért se lehetett visszahozni nem pedig a kitalált mélység miatt.
új fejezet https://mangaplus...er/1006652
Én ismét annyira nem voltam boldog. Először is ez a test átvételes dolog tiszta Orichimaru 2.0. Nem azt mondom, hogy nem lehetne jó ötlet, de ez így megint nem egy túl nagy szám ha már eljátszották egyszer.
Ráadásul ez most így elég érdekes magyarázat. Akkor gondolom elvileg Jigen majd sikerrel jár megszállja Kawakit és azért fordul majd Boruto meg a többiek ellen. De az már megint felesleges időhúzás, ha most azt a Jigent akit simán lelehetne győzni mégsem sikerül hanem túléli. Ettől egy Naruto folytatásának szánt műtől többet várnék el.
Tényleg felás érzési vannak az embernek. Új infók és egyre izgibb az biztos. De egyes dolgok mintha már sejthetők voltak.
Ez a testátvevésről meg nekem inkább a Bijuk jutottak eszembe. Át akarta venni annak idején az uralmat Kuramma is ezáltal kiszabadulva. Valahogy én ezt ahhoz hasonlítanám. Persze átalakítva modernen feltúrbózva.
De a harcból meg tényleg egyre jobban Jiraya jön le nekem. Az ő technikáit használja. De majd ez is kiderül. Tűz és békák na meg pecsételés. De valahogy a földben nem vagyok biztos. Arra képes (elemre) volt Jiraya? Nem emlékszem.
Hát ez nekem is most egy felemás rész volt. A magyarázatok jók, csak már kicsit kezd nagyon bonyolult lenni, megszállja, nem szállja, pecséttel, de mégse, de am alapból igen. Nálam is egyből Oro ugrott be, meg nem tudom, én Narutoék helyében azon lennék hogy minél előbb kiszedjék ezt Borutoékból, de még tini koráig benne lesz, ahogy indult a manga.
Arra kíváncsi vagyok milyen módon akarja megsemmisíteni őket, az igaz h Kaguya is kb a semmiből vissza tudott térni ha csak elzárták, szóval kéne egy módszer. Amúgy ha ez az Isshiki ennyire OP, Kaguya majdnem elverte, akit meg Narutoék. Innentől nekem gyengébbnek kéne hogy legyen, kicsit túlzóan verte le amúgy is Jigen Narutoékat, de majd meglátjuk.
Nem tudom mi lesz Kojival is, egyre jobban Jiraya felé tendál, Naruto megjegyzése miatt.
Kaguyát inkább a tapasztalatlansága miatt tudták legyőzni, na meg a csapatmunka. Az a legyőzés is inkább csak a lepecsételés volt. Azóta meg eltelt elég sok idő! És azóta Isshiki erősödhetett fejlődhetett.
Lehet őket is csak megpróbálják valahogy örökre lepecsételni.
Amúgy meg a karma forma meg hogy belőle merít erőt átalakulva tényleg csak nekem hajaz a Biju formára? Benne élőből kér merít erőt, aki ki akar törni belőle elfoglalva a testét.
Nekem (is) egyre jobban tetszik a dolog, remélem az animét is lassan zárkóztatják majd hozzá. Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Orochimaru az Otsutsukiktól vette azt, hogy hogyan tárolja magát egy átokpecsétben. Annak is kifejezetten örültem, hogy Naruto is észrevette, hogy Kashin Koji mozdulatai hasonlítanak Jirayáéhoz, szóval valami köze csak lesz hozzá... Hátha jól oldják majd meg a dolgot
goku5 írta:
De a harcból meg tényleg egyre jobban Jiraya jön le nekem. Az ő technikáit használja. De majd ez is kiderül. Tűz és békák na meg pecsételés. De valahogy a földben nem vagyok biztos. Arra képes (elemre) volt Jiraya? Nem emlékszem.
Ugrás a fórumra: |