nah kezd alakulni Köszi!
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger írta:
Valamilyen hosszabb véleményetek nincs srácok? Szinte olyan mintha egymás kommentjeit másoltátok volna.
Jaeger írta:
Valamilyen hosszabb véleményetek nincs srácok? Szinte olyan mintha egymás kommentjeit másoltátok volna.
A főoldalon a manga hozzászólás résznél (ahol eddig mindenki 1-1 köszit írt) most automatikusan ide irányítja az embereket a link, nincs külön hozzászólás rész adott poszthoz, ezért vannak néha ezek a random rövid hozzászólások.
Meglett ígérve, hogy egyszer még visszatérünk Brolyra a mangában is. De ebben a story szálban nem hiszem.
Broly nem tudja irányítani a KI-t még mesteri szinten. Szóval Moro elégé hasznot tudna húzni a dologból.
A mangában is a többieknek sajnos csak alárendelt szerepük van. Van Goku meg Vegita a többiek meg csak támogató karakterek.
Bár felragyoghat még egyszer Gohan is. Ugye most is nem változott még át lehet egy következő storyra lesz neki valami tartogatva. Csak most egyensúlyban van Piccoloval mint Goku meg Vegitával.
Javitsatok ki, ha tevedek, de nem a mangaban mondta Gohan meg a Tournament elott talan, hogy nem az apja arnyeka akar lenni, hanem a maga modjan fejlodni es talan meg egy masik/uj szintet elerni? Konnyen lehet, hogy tevedek, de ha valoban volt ilyen, azt vagy most lenne erdemes majd bedobni, miutan mondjuk adott esetben Vegita es Goku kifekszik (bar lehet akkor mar elt volna az uj erejevel) vagy a kovetkezo arcban.
Egyebkent a harcosok en ugy gondolom, hogy egesz jol eloterbe jottek ismet, levertek azert itt par arcot, voltak jo megmozdulasok, kombok es vegre Yamcha is megnyert egy parharcot (O csori tok vicc targya lett, pedig egyebkent szerintem csak baromira peches volt allandoan es adott esetben nemi komolyabb edzessel lenne benne potencial emberi szinten nezve).
Brolyt nem banom egyaltalan, hogy nem rantottak elo egybol a movie utan, szerintem ez igy tok jol van megoldva, hogy ot is parkolopalyara helyeztek egy picit es majd berobbanhat egy igazan varatlan idopontban.
Nem tudom én arra emlékszem, hogy az animében mondta nem tudom a mangában is volt-e róla szó.
De lehet csak arra utalt, hogy ő nem akarja elérni az SSJ Blue-t hanem egy másik irányba indul el. Ezért húzva lett egy kicsit az Ultimate formája, ugye itt a mangában ő győzte le Keflát is.
Jaeger írta:
Megint félreértesz mindent Rotcsa.
Én arra gondoltam amit peterk írt. Irhatnának pár mondatot mit gondolnak a fejezetről nem arról vna szó, hogy ki hány fejezettel jár előrébb...
OFF: Nos, nem pár napja szokás ez hanem már inkább pár hete, de mérhető az már hónapban is talán.
Teljesen megértettem miről van szó. Én csak arra akartam buzdítani őket, hogy fejtsék ki jobban a véleményüket. Engem érdekel mit gondol bárki akármelyik fejezetről erről szól a fórum.
De azért köszönöm a részletes magyarázatot és ne feledd ez egy fórum a szabályok adta kereteken belül bármiről lehet beszélni.
ON: Yamcha amugy egy érdekes karakter, bár a Z során is soha nem mutatták annyira erősnek. De azért jó volt látni a megmozdulását. Amugy ha jól gondolom most a legerősebb ember az Krillin? Vagy már Uub lenne az? Illetve Krillin mennyire erős? Elvileg már képes lenne legyőzni Cellt vagy Buu-t is?
Én amugy még számítok valamilyen csavarra hátha jut még szerephez Gohan vagy Piccolo.
Már feltűnt a Super mangában vagyis Goku tud róla
https://naruto-ku...per/031/14
Amikor a tornára keress Goku embereket akkor van róla szó, hogy nagyon tehetséges.
Szerintem is Krilin es Tensin a legerosebbek, de oszinten szolva nagyon erosen ketlem, hogy Cell ellen lenne barmi eselyuk. Ugy a Cell jatekok ideje alatt mindketto eselytelen volt, utana pedig Krilin nem folytatta az edzeseket tul komolyan.
Emberi szinten bitang erosek, de ennyi. Buu ellen meg egyenesen keptelensegnek tartom, hogy legyen barmi eselyuk
Uub egyebkent ugye ahogy Jaeger Te is mondtad, mar megjelent, es benne ott van a hatalmas potencial, de errol o ugye meg nem tud, ez szamara is majd a Z vegen derul ki, szoval o meg parkolopalyas egy ideig
Yamcha: a minap belefutottam az egyik konyvesboltban egy mangaba, ami Yamcharol szol. Egy fiatal srac meghal es Yamchakent tamad fel ( ) meg a sima DB elejen. 3 fejezet, nagyon ajanlom egy kis delutani lazitasra, a csattano eleg jora sikerult.
Ugrás a fórumra: |