Még mindíg fennáll a lehetőség hogy köze van Jirayahoz, elvégre Koji szövegélbe kiemelték hogy "i was created " szóval én klónozós sztori fele hajlok
Boruto manga
Jaeger írta:
Az oké csak semmi valóságalapja nem lett volna a dolognak, mivel ott az apró tény, hogy Jiraya halott.
Jirayának szép története volt és az úgy jó ahogy van
Jaeger írta:
Az oké csak semmi valóságalapja nem lett volna a dolognak, mivel ott az apró tény, hogy Jiraya halott.
Jirayának szép története volt és az úgy jó ahogy van
Ha ez tényleg Jiraya akkor az egész a Disney féle star wars szintjére süllyed ahogy már előttem is írták. Én azok közé tartozom akik kifejezetten utálják amerre az halad, de a lényeg. A Boruto eddig nem egy nagy dolog de egy olvasható középszerű manga amit igazából ha egy olyan szeretett, és szép élet utat megjárt elhunyt karakter visszahozásával akarnak feldobni mint Jiraya akkor pont fordított hatást érnek el.
Én is Jirayára gondolok. Említett okokból is. De már maga a kinézete igen meggyőző. Na meg nem volt sorolva hogy Konohában nem tűnt fel senkinek ő és a chakrája, mit idegen.
Amúgy Konohamaru is képes használni a rasengant.
Amúgy meg ha jobban belegondol az ember maga a Borutó eleve ezen a folytatásos alapon jött létre. Szóval jöhet a Disney és SW bolygatás nyugodtan.
Egy folytatás amúgy meg lehet jó attól hogy folytatás. Csak jól meg kell írni és valósítani.
Gomenne, Konohamarut tényleg kifelejtettem. )
Mondjuk engem sem zavar milyen irányba megy. Annak idején elkezdtük nézi a Narutot. Kb. kiismertük az évek alatt. Kb. tudtuk, hogy a folytatás is hasonló lesz, kicsit más világban. Itt még senki nem halt meg véglegesen, az is biztos. Vagyis, aki meghalt az mindenképp vissza lett hozva. Pár rész erejéig, és mindegyiknek volt egy valaki, akiktől nem búcsúztak el, és megtehették, hála az edo-nak.
Még ha esetleg Kashin Kojit azért is hozták be, vagy hozták vissza; hogy hősiesen ismét Konohát védve haljon meg, még azt is elfogadom. Csak szeretnék látni egy Jiraya - Naruto féle beszélgetést. Akár így a vihar előtti csendben. )
Hiszen az ő beszélgetésük még igen csak elmaradt.
Ha csak azt vesszük alapul, hogy Sasuke is rendezte a dolgát Itachival ( igen tudom, hogy anélkül nem változott volna meg ) De ilyen értelemben, Narutonak Jiraya is egy fájó seb.
Kedves fiúk és lányok.
Eljutottunk oda amikor a Borutot tényleg a Disney féle elrontott Star-Wars-hoz kell hasonlítani?
Akkor tényleg nagyon alacsonyan lehet a mérce. (Bár hozzáteszem az anime már rosszabb mint a Disney Star Wars régóta)
Jirayat visszahozni szerintem nem lenne jó. Kerek történetet és motivációt adott Naruto számára. Amit már lezárt magában és megtanulta milyen az, ha elveszít valakit.
Eddig is nem tudom honnan jött ez a Jiraya elmélet, de öntsünk tiszta vizet a pohárba.
https://naruto-ku...uto/520/17
Szóval a tények, itt Kabuto elmondja, hogy Jiraya testét nem lehet újraéleszteni azért mert olyan mélyen van a vízben, hogy a víznyomás miatt nem fér hozzá.
Innentől kezdve nekem a többi belemagyarázás. Jiraya egyszer már hősi halált halt még egyszer értelmetlen lenne.
Jaeger írta:
Szóval a tények, itt Kabuto elmondja, hogy Jiraya testét nem lehet újraéleszteni azért mert olyan mélyen van a vízben, hogy a víznyomás miatt nem fér hozzá.
Innentől kezdve nekem a többi belemagyarázás. Jiraya egyszer már hősi halált halt még egyszer értelmetlen lenne.
Azért pár dolgot ne keverjünk szerintem. Pl.
Ha a teste tényleg Jiraya bármilyen fejlesztéssel akkor legyen ő. Viszont hiába ha az ő teste nincstelennek emlékei akkor nem feltétlenül mondanám annak.
Az edo tenseihez meg meg csak valami DNS kell nem a test. Szóval ne mondja már senki hogy pont Jiraya DNS-e ne lett volna meg valahol ha már a korábbi hokagék DNS-ét is meg tudták szerezni.
De a lényeg hogy a DNS-ből lehet testileg ő de az attól még csak egy klón nincs emléke, az edo tenseivel ellentétben.
Amúgy ott a fordított idézés! Azzal megidézhető a teste!
Lényeg hogy szerintem ő az, de tény hogy nagyon "jó" halála volt. És lehet tényleg nem kéne bolygatni őt. De ez a Narutó (Boruto) világa nézőkért lehet bármit.
De ezzel szerintem pont hogy nézőket vesztenek. Főleg úgy hogy volt már egy múltban játszódó arc az animében amiben benne volt Jiraya, és az egy tökéletes megoldás volt ha csak a nézőket akarják kiszolgálni. Szerintem egy olyan húzás hogy visszahozzák a boruto jelenébe Jiraya-t az a rajongók/nézők/olvasók többségét taszítja.
Hát az biztos hogy szerintem se kellene visszahozni! De még mindig ő a legvalószínűbb jelöltem.
Amúgy meg nem tudom ha be is hoznák mennyi időre? Mert ha csak rövid ideig hogy harcoljon most aztán meghalna annak semmi értelme nem lenne. Hosszabb időre meg pláne minek visszahozni?
Pláne ha nem tudna Narutóval egy jót beszélni esetleg pár dologra tanítani Borutót. Mert hogy ez már a Borutó. Narutó miatt csak nem hoznák vissza ha nincs vele egy nagyobb cél.
https://scontent-...e=5EC93A54
Én csak azt mondom, hogy nekem ez az egész belemagyarázás.
Pont Jiraya DNS kellett ennek a dokinak és pont tudta, hogyan találja meg és pont kivártak nem tudom hány évet míg Kaguya támadása után újra mozgásba lendültek.
A fan service-en kívül nem látom értelmét. Naruto már elérte a célját neki nincs rá szüksége, Borutonak pedig ott van Sasuke mint mester szóval így nem lenne rá nagy hatással Jiraya.
Roppant egyszerű a helyzet.
Tsuda Kenjirou megkapta Jigen szerepét az animében. Ha tervben van Kashin Koji megszólaltatása is idő előtt, és véletlenül pont Ootsuka Houchuu hangját kapja, akkor valamilyen úton-módon köze lesz Jiraiyahoz. Pont. Ha nem, akkor szándékos néphülyítés történik. Megjegyzem, a manga is megválaszolhatja a kérdést, még azelőtt, hogy az anime releváns lenne.
Nagyon jó fejezet. Elég informatív volt, és szerencsére úgy látszik, hogy a következő is az lesz. Tetszik ez a Kashin Koji vs Jigen élő közvetítés. Narutoék legalább láthassák milyen bika is Jigen, és több infót kaphatnak belőle. (Mellesleg ha igaz, hogy Kashin Koji Jiraiya akkor mikor máskor derülne ki, mint egy csata közben. Naruto tán felismerné a technikáit, és a harcstílusát.)
Otsutsuki elég bika egy népség. Oké, hogy eddig 2 tízfarkúról tudunk, de ki tudja, hogy még mennyi lehet nekik.
Eddig a manga nagyon tetszik. Szerintem a sztorit nagyon eltalálták. Így kell egy érdekes folytatást csinálni, úgy, hogy ne hasonlítson túlságosan az előzményre. Az egyetlen hiba az néha a harc(mikor Naruto is benne van.)
Köszönöm a fordítást.
Ugrás a fórumra: |