Azt azért remélem nem felejtetted el hogy megszabták Kubonak 5 fejezeted van a lezárásra!
Nem akarom én védeni de ezek is tények
De ez már eléggé off, úgyhogy hagyjuk is a témát
Bleach anime
Szerintem is, nem oszt nem szoroz, ez már a múlt. Csak ezt a bizonyos dolgot tisztáztam a magam részéről.
Noha azzal egyet értek, hogy bőven volt benne potenciál, Aizen leveréséig imádtam a szériát.
Nem volt rossz az utolsó arc, de a vége elég erőltetettre sikerült, és kissé nyitva is hagyták szerintem. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Meg hát a szerelmi szálat kedvelőknek is csalódás volt, hogy hogyan hozták össze a két szereplőt, így, hogy Ichigo soha egy szemernyi érdeklődést nem mutatott Orihime irányába barátságon kívül. )
Jaeger írta:
Amugy végül is az anime ki is bővítheti a mangát szóval meglátjuk
Arra leszek kiváncsi melyik stúdió fogja megkapni.
A Colorido kevés lesz ehhez.
Főleg shortokat csináltak eddig, vagy mozifilmeket. A legrosszabb esetben is 52 részt "kellene" kapnia a folytatásnak, ahhoz pedig nincs erőforrásuk. A Burn the Witch OVA-hoz elégségesek lesznek, 1 részben kiélhetik a kreatív képességeiket. De folyamatosan fenntartani a szintet még soknak bizonyulna nekik.
Akit érdekel, Pokémon: Twilight Wings néven jelentkeznek havonta 5-6 perces shortokkal. És ez a széria is csak 7 részes lesz.
Egyelőre nekem is, sajnos, a Pierrot lenne a tippem,de 2021-ig még sok minden változhat. Lehet a David Production is, de tőlünk inkább a Stone Ocean bejelentését látnám szívesem.
Annyit tudni, hogy 2021-ben jön. Ez elég tág, simán lehet, hogy 2021 októbere, és nem januárja. De nem szaladok annyira előre.
A "nagy" stúdió fogalma sem olyan egyértelműen behatárolható.
Nyilvánvalóan az ufotable-nek esze ágában sincs foglalkozni vele. A Bones szintén kétséges. A Madhouse már egyáltalán nem a régi, nem bírnák. A MAPPA rengeteg mindent elvállal, és ott lesz nekik a Jujutsu Kaisen a WSJ-ból. A J.C. Staff befejezi a Soma-t, de utána nem hiszem, hogy a Bleach-re ugranának, nem igazán az ilyen művek az erősségük.
Akármennyire is fájó, a Toei és a Pierrot marad, mint olyan stúdió, amely megszakítás nélkül lehozna 52 részt. Lehozna, de kérdés, hogy milyen minőségben. Muszáj azt is figyelembe venni, hogy egy befejezett műről van szó. Ez már inkább fanservice a rajongóknak, mintsem népszerűsítés. Nem tartom valószínűnek, hogy lehoznák a csillagos eget, aztán ki tudja... Potenciális átvehetné a Black Clover helyét, úgy olvastam, hogy az elég közel került a mangához. De ha ez megtörténik, akkor nagy valószínűséggel a Pierrot is visszatér. Ugyanakkor a Black Clover kapott kiemelkedő animációs pillanatokat, nincs kizárva, hogy átvándoroltatják a tehetségeket egy másik projektbe.
Ha a Pierrotra marad, akkor lehetséges, hogy szünetre tolják a Black Clovert, mivel annak a szerződése a TV Tokyoval a 154. részig érvényes jelenleg (kétszer már meghosszabbították) és nagyjából 10 résznyire van a mangától ha 2 fejezet/rész sémát vesszük alapul.
A minőség viszont nem garantált, ha csak a Black Cloveren dolgozó csapatot állítják rá a Bleachre, mivel nagyon kevesen vannak, a stúdió maga pedig inkább a Borutoba fektet bele. A BC anime felelős igazgatója Tatsuya Yoshihara sokszor Twitteren keresztül toborzott animátorokat a megszorítások idején, ha nem éjszakáztak volna számtalanszor a kicsiny csapatával, feltehetően NnT 3. évad szintű animációt kaptunk volna majdnem mindenhol.
Még akár az A-1 is szóba jöhet. A minőség ott is attól függ, hogy mennyi erőforrást szánnak rá, és kiket állítanak oda. A legtöbben ugyanis szabadúszók annál a stúdiónál, ha jól tudom.
Viszont a Pierrotból kinézem azt is, hogy a Boruto és a Black Clover mellé becsapják a Bleachet is.
Burn the Witch képek: (Valamelyik modi vagy admin bűvölje már meg, hogy látszódjon, meg írja már le, hogy mit bénáztam? Előre is köszi!)
https://pbs.twimg...format=jpg
https://pbs.twimg...format=jpg
A-1 nem rossz tipp. Szerintem náluk az lehet a döntő tényező, hogy az Orient, vagy az Edens Zero kap-e adaptációt. Mindkét szerző előző művét ők dolgozták fel, a WSM előszeretettel alkalmazza őket.
Twitter-ről nem tudsz képeket beágyazni, Kira-chan. Ha feltöltöd egy képmegosztóra (Pl. Imgur), akkor máris működőképes a dolog. Megjegyzem, a lassú internettel rendelkezőkre való tekintettel, a linkelést becsülendőbbnek tartom, mint a beágyazást.
Ugrás a fórumra: |