Én remélem sose készítik el. Kubo nem érdemli meg ezért a moslékért. Sok ennél klasszisokkal jobb Manga nem kap animét.
Bleach anime
Kubo idén valamikor elvileg jelentkezni fog egy one-shottal a Weekly Shounen Jump-ban. Még egy szög a Bleach anime teljes feldolgozásának koporsójába. De ha valaha be is fejeznék, el sem hiszem, hogy ezt kell mondom, de lehet, hogy a Pierrot-féle filler fesztivál/kiegészítések/másítások értelmesebbek lennének, mint az utolsó történetszál jelentős része.
Jah valakinek mindig van információja, hogy következő évben folytatódni fog...
Ha lesz hivatalos információ az oldalon sőt itt a fórumon is lesz infó az 100%.
Addig youtube-on lehet találni 1-2 fan animációt.
most a bleachnek lesz folytatása? mert az oldalon az aktuális projecteknél ott van alul hab leach a hamarosan újrainduló projekteknél
Egyesítve 2019.02.26 20:17:42:
Hiei a Bleach nems zutyok. anime igazából már nem tom mi volt a zoka hogy abba hagyta d ea bleach az nems zutyok
Na, végignéztem végre és a mangából is olvastam már egy csomót, hogy tudjak magamban az animéről egy teljes véleményt alkotni.
Maga az anime szerintem teljesen jó, fillerek nélkül mindenképp élvezhető. Természetesen a szokásos shounen dolgokban nem különbözik a társaitól, de mégis megvan a maga egyedisége (mondjuk ez nem az anime érdeme). Az első 167 (asszem' ennyi) volt szinkronosan, azokat megnéztem, mert szerintem ezt nagyon jól leszinkronizálták amúgy (szerk.: na jó, inkább tűrhetően xD). Az animálásra nem lehet panasz, ahogyan a látványra sem.
Viszont én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha nem folytatnák az animét. Az elején nem értettem, hogy miért vannak ennyire ellene az emberek, de megértettem mikor olvastam a mangát. Eleve a borzasztóan sok és unalmas filler elront mindent, és nem is tudom, részben megmagyarázhatatlan, hogy miért ellenzem én is, ehhez olvasni kell kicsit
Összességében, teljesen megérte az az idő, amit az animére fordítottam, fillerek nélkül valóban nagyon jó kis sorozat
Hiábavaló azt állítani, hogy nem csak Kubo hibája, mert de, csak az ő hibája volt. Ő az alkotó, a Bleach pedig az alkotás, amit megalkotott. Csak rajta függ, hogy hogyan alakul a történet. Azzal, hogy engedett a rajongói befolyásnak, a rajongók nem lettek vétkesek abban, amiben Kubo igen.
Ugyanakkor megértem Kubo helyzetét, viszont ez az ő döntése volt.
Rikiya írta:
Hiábavaló azt állítani, hogy nem csak Kubo hibája, mert de, csak az ő hibája volt. Ő az alkotó, a Bleach pedig az alkotás, amit megalkotott. Csak rajta függ, hogy hogyan alakul a történet. Azzal, hogy engedett a rajongói befolyásnak, a rajongók nem lettek vétkesek abban, amiben Kubo igen.
Ugyanakkor megértem Kubo helyzetét, viszont ez az ő döntése volt.
Azt írta, hogy nem csak Kubo hibája volt. Akkor még ki másé lehetett volna? A Shounen Jumpé? Mondjuk ebben lenne némi igazság, mert Kubo egészségi állapota ellenére is erőltették, hogy dolgozzon.
Azonban ez nem mentség.
Ugrás a fórumra: |