azt a k...a a most kiadott manga eszméletlen olyan fordulatokkal teli és micsoda csattanó olvassa elmindenki
Death Note - A halál lista
Őszintén nekem a vége nem tetszett.
Jó volt. Fordulatos és érdekes. És értem a végének szánt karmikus dolgot is de nem tetszik. Nem ölt meg senkit és milliókon segített.
Ráadásul a Halálistenek becstelensége miatt halt meg miközben a Halálisten a becsületére és ígéretére hivatkozva nem figyelmeztette.
Komolyan egy olyan szabály miatt halt meg ami nem létezett amikor a lista a tulajdonában volt. (A szabályt az után hozták hogy lemondott róla)
Jon írta:
Gyűlölöm, amikor a multikulturalizmus jegyében erőszakolnák bele valamit egy történetbe, de ez esetben ezzel nincs gond. Pontosabban nem ezzel van.
joshx05 írta:
Az bizony Near, hajvágás előtt.
A kapitalizmus visszavágott a végén. Nincs menekvés előle.
Köszönöm szépen a forditást
Amikor megláttam rendesen libabőrös lettem
Jó volt megint látni Ryukot , nem változott semmit , az almáért mindent.
Szegény kölök , azt hitte ő majd túljár a Halálistenek eszén , mondjuk nekem tetszett a logika a mangában , nem szeretett volna gyilkos lenni nem is lett az , mégis úgy végezte mint Light csóri...
Donald Trumpnál azért hangosan felnevettem
Úgy látszik a lényeg az a Halállistával kapcsolatban , hogy mindegy mire használod-használod egyáltalán vagy sem-akkor is csak egyféle vége lehet a dolognak.
Szal a cél mégsem szentesítí az eszközt , vagy mi
Ugrás a fórumra: |