Kár, akkor igazából mindegy is, de láttam 2 másik rangot is azóta..
Blackwatch Agent, és naruto kun hippije ezek milyen rangok?
Csak azért érdekel mert maga az oldal is egyre jobban tetszik és kíváncsi is lettem.
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Severum ezek saját rangok,ami annyit jelent,hogy csak kevés felhasználó van aki ilyennel rendelkezik.
Na most ezt úgy tudták elérni,hogy a régi fórumon-ugyan ezek a felhasználók akik most saját ranggal rendelkeznek-átléptek egy,a fő adminisztrátor által már ezen az új szerveren kiszabott hsz. mennyiséget.
Magyarán,akinek a régi szerveren volt pl. 5000 hsz.-e amit bizonyítani is tudott az élhetett ezzel a joggal/lehetőséggel és csakúgy mint Capac saját rangot kért/csináltatott magának.
Tapion-sama írta:
A projekt menüpontok fejlesztés alatt állnak, ezért látsz egy pár hónappal ezelőtti állapotot az aktuális projekteknél. Igyekszünk mihamarabb rendbe tenni a dolgokat, türelmeteket kérjük!
A Kyou Kara Maou 3. évadjának csupán az utolsó 4 része hiányzik, tudomásunk szerint külsős fordítónk dolgozik rajta.
A Kyou Kara Maou R OVA egyelőre nincs porondon, őszintén szólva anyagot sem kerestünk még hozzá. Utána fogok nézni, hogy teljes legyen a KKM szekciónk, ennyit tudok ígérni.
Látom átalakult a projektek menü, ezzel kapcsolatba lenne egy olyan kérdésem, hogy a későbbiekben majd "kattinthatóak" lesznek a különböző évadok/sagak mint régen? Pár hónapja kezdtem el nézni a One Piece-t és kihagytam jópár fillert viszont így már nem tudom melyikek voltak. A régi rendszer nagyon jó volt ebből a szempontból, hogy fel voltak sorolva a címek és mellé írva, hogy filler, összefoglaló rész, mozit vezeti fel.
Ha ugyanabban a formában nem is, de a hosszabb animékhez tervezünk fillerlistát rakni. Csak előbb legyen egységes az összes adatlap (folyamatosan cserélgetem az új formátumra, ahogy időm és projektjeim engedik). És még a mangákhoz nem nyúltam -.-"
sziasztok olyan kérdésem van hogy ti ezt ingyen csináljátok e mert ha igen akkor
szeretnék segíteni ám bár nem tudom hogyan formázátok a feliratot és milyen programmal dolgoztok ha ehez kapnék infót akkor gondoltam arra hogy szabad időmben elkezdek videókat készíteni olyan régi animékről amit szerintem érdemes lenne lefordítani és azokra nincs is határidő emelett kezdésnek jót tesz a gyakorlás
válaszotokat előre is köszönöm
Ugrás a fórumra: |