Úgy tűnik bejelentettek egy új Dragon Ball mozifilmet
Személy szerint jobban örültem volna egy sorozatnak,bár ez még nem zárja ki egymást,lásd a Toei egysik másik műsora a One Piece is egyszerre kap mozifilmet és sorozatot
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Hát akkor lehet igaz lesz az a 3 éves kihagyás amiről szó volt még a sorozat vége előtt. És hogy azért csak fog jönni pár film. bár nem tudom meg lesz-e tényleg a 3 amiről rebesgettek.
Ezek után már csak az a jó kérdés ezeket is ugyan úgy feldolgozza majd a folytatás ahogy az előző két filmet. Gondolom igen.
Félreértittek, a sorozat folytatását idénre tippelik. A film egy másik dolog az még simán lehet 2 év is mire leadják a mozikban.
Toei-nél most amugy is a legújabb One Piece filmre koncentrálnak ami augusztusban jön.
Shiro, igen a yasai és yajin szavakatat lehetetlen visszaadni, gondolkodtam rajta, de ami nem, az nem. Valahogy a saiya tövet kellene megtartani a japán -jin, és az angol -n képző elhagyásával, hogy mégis magyarosan hangozzon, de megtartsa az eredeti elnevezést.
lencse írta:
Úgy tűnik bejelentettek egy új Dragon Ball mozifilmet
bejelentés
Személy szerint jobban örültem volna egy sorozatnak,bár ez még nem zárja ki egymást,lásd a Toei egysik másik műsora a One Piece is egyszerre kap mozifilmet és sorozatot
Hohohó!
Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek?!
Dragon Ball Moziverzumot tervez a Disney
https://www.mafab...-disney-51
A mangán alapuló animék műfaját nem olyan könnyű képernyőre vinni, mint a képregényeken keletkezett nyugati animációkat... Azt hiszem, annyira nem örülök neki, de végül is volt már 1 bukás, abból csak tanultak valamit...
Ráadásul a tapasztalat is több azóta, legalábbis a képregényhősök mozis megjelenését illetően...
Semmi gond csak ted hozzá, hogy van egy ilyen pletyka...
Mert ha valaki elolvassa azt hiszi, hogy tényleg jön.
Eleve nem értem miért kell ehhez a cikk szerint addig várni míg véget ér az MCU.
Mikor fog véget érni? Még simán elmegy 5-10 évig szóval elég fura egy mondat ez.
Az igaz, hogy sok a Dragon Ball rajongó a világban, de szerintem nem tudna annyi bevételt termelni mint egy képregényfilm aminek szélesebb az elfogadottsága.
Előbb lesz szerintem új Karib-tenger kalózai
Erről csak annyit hogy ez a Disney! Mindent próbál felvásárolni és pénzt csikarni ki belőle. Hogy mennyire jó az már más kérdés. Szóval még ha szóbeszéd akkor is érdekes.
De sokat én se várnék tőle.
Amúgy nem úgy volt hogy lesz Narutóból is mégse lett. Lehet ez is ilyen. Tervezni lehet a kivitelezés más kérdés.
Jaeger írta:
Semmi gond csak ted hozzá, hogy van egy ilyen pletyka...
Mert ha valaki elolvassa azt hiszi, hogy tényleg jön.
Eleve nem értem miért kell ehhez a cikk szerint addig várni míg véget ér az MCU.
Mikor fog véget érni? Még simán elmegy 5-10 évig szóval elég fura egy mondat ez.
Az igaz, hogy sok a Dragon Ball rajongó a világban, de szerintem nem tudna annyi bevételt termelni mint egy képregényfilm aminek szélesebb az elfogadottsága.
Előbb lesz szerintem új Karib-tenger kalózai
Ugrás a fórumra: |