Nem lehet, hogy Asta démonjának köze van hozzá valamilyen módon?
Black Clover anime
Csillaghullas írta:
Nem lehet, hogy Asta démonjának köze van hozzá valamilyen módon?
Nagyon jó részek vannak most . A megjelent démon, Charmy power up, Noel is elég erős lett .. DE ! Elsőnek mi a jó halál ez ? Kicsit visszafogottabban is megoldhatták volna a fekete bikák erejét mert szinte már minden tag Top1 erővel rendelkezik ha mindenkit egyenként nézünk. Na mindegy hiába idegeskedek ezen már megtörtént és elkülönítve,hogy eltúlzott az egész jóra sikeredett . Nagyon remélem hamarosan megtudunk valamit a démonokról ha már egy megjelent. Elég valószínű ő a fő gonosz démon aki el akarja pusztítani az elfeket és akit az első varázslókirály legyőzött. Viszont ha tényleg ez a helyzet ki a jó büdös franc van Astában? + Mikor akar már az a veréb megszólalni ? Annyira beszédre áll a szája mintha már alig bírná magát visszatartani ,hogy elmondja mi a szitu és mindenkinek leessen az álla
115.
A Démon nevetését és a mágiájának meganimálását vártam a legjobban, a dizájnja még mindig badass, habár elsőre creepynek tűnhet.
---
Megjelent egy Chibi anime Squishy! Black Clover néven, aki Crunchyroll előfizető az itt megtekintheti, a hozzám hasonló alantas kalózok viszont, eme link segítségével belekóstolhatnak a vadmézbe.
Az opening üt rendesen, mint mindig. Még úgy is, hogy a legtöbb jelenetet újrahasznosították benne.
Nem tudom nekem az opening annyira nem adja Mármint szeretem ezt a stílust csak nekem ez nem passzol a Black Cloverhez.
A Démonra kicsit más szinkronhangot vártam bár lehet legjobban így adja az, hogy idegesítő. Kiváncsi vagyok az igazán jó részeket, hogyan animálják meg.
116. aka Asta: Talk no Jutsu
Viccet félretéve, egészen hidegrázósra sikeredett Asta beszéde, átadott mindent, a frusztrációt is beleértve. Mangában is ütős volt, de itt még tovább fokozták.
Az animáció amolyan közepes volt, gondolom a fináléra és néhány előbbi részre spórolnak.
Szerk.: Az ending után van egy kisebb, de annál fontosabb jelenet, ha esetleg kimaradt volna.
Új OP: Megérkezett Goth Girl No.1
Igen, eléggé spoileres, de ettől eltekintve nagyon találó az arc ezen részéhez. Egy ideje már hallgatom és minden hallgatás után egyre csak jobb lesz. A Pierrotnak van érzéke az openingekhez.
Új ED: Azt mondtam, hogy az OP spoileres? Felejtsétek el, visszavonom.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Na ez egy nagyon jó kis rész volt!
Kezdenek összeállni az emberek és elfek! Ebből lesznek majd az ütős csapatok!
Hát nem azért de azaz ending tényleg nagyon árulkodó! Nem olvasom a mangát de tényleg vak aki nem veszi észre ki is az a lány benne. És az utolsó jelenet meg pláne!
De azért kíváncsian várom az elkövetkezendő jó kis csatát. Na meg hogy akkor mi is lesz az elfekkel? Közös együttélés egy testben vagy eltávoznak?
De amúgy jó kis párost láttunk megint a részben. Még az elf is megkedveli talán!?
Amugy témához visszatérve...
Az az előző opening volt az a Its Possible? Vagy mi volt az?
Ha én csak animés lennék nem örülnék a spoilernek az opening meg endingben.
De amugy tuti a nagy harcra van tartogatva a büdzsé.
Érdekességnek itt hagyom az előzőt:
https://www.youtu...b3ImjguBqU
https://www.youtu...geozlju6QA
https://www.youtu...0vaYlzZgbc
Asta vs Ladros TV VS BD verzió. Kicsit javítottak azért rajta, de annyira szerintem nem nagy szám.
De nekem még mindig ez a kedvencem Remélem az évad vége megugorja ezt. Ez volt még mindig a legbadasabb.
Nekem bejött az új op, az endingben meg sok új szereplő tűnik fel. A gonosz/őrült elf téma egy kicsit erőltetettnek tűnt már az utóbbi részekben, de ez a közös démon ellenség vonal jó irányba viszi a dolgokat. De milyen démon van Lichtben?
Egyesítve 2020.01.12 02:10:06:
Van egy elméletem, de mangát nem olvasok, szóval teljességgel az eddigiek és az opening alapján. Az jutott eszembe, hogy Yuno akár Licht és az emberi felesége gyereke is lehetne, akit valahogy eljuttattak ebbe a korba, vagy valami leszármazottjuk. Az elf vérvonal magyarázná, mért nem hatott rá a test átvétel, valószínűleg csak az ereje egy része ébredt fel. Asta meg akár a régi máguskirály gyereke/ leszármazottja is lehet. Ebben az esetben tényleg rokonok lennének, nem csak mostohatesók. Ha meg Asta anyja démonféle lenne, magyarázná, hogy mért idézett 5 levelű grimoire-t.
Nagyon jó elmélet, de szerintem nem túl valószínű
Yuno csak az akaraterejének köszönheti, hogy nem tudták teljesen irányítani. Itt nem jellemző az időutazás és ők több száz évvel korábban éltek.
Ugye Astával ők a legnagyobb riválisok és ez a gondolat mindenek felett áll.
Az 5 levelű grimoire-nak nem a származás a lényege szerintem. Ahogyan a démon mondja, ha a négylevelű grimoira tulajdonosa kétségbeesik akkor jön létre az 5 levelű.
Astának nem volt 4 levelű viszont a történet elején legelőször és utoljára kétségbeesett a legmélyebb szinten azért kapta meg az 5 levelűt.
De sok mindent nem tudunk még, szóval biztosan lesz még szó Yuno meg Asta múltjáról.
Asta démona is bármikor felszínre törhetne pontosan igy Bár én már rájöttem, hogy ezt jelképezi az, hogy Asta csak félig változik át ha teljes démon formában lenne akkor a démon győzne. Nem tudok itt elképzelni ilyen Naruto meg Kurama barátságot. De aztán ki tudja.
Csillaghullás
Kérdesedre a válasz helyes. Én se olvasok mangát, de el lett ejtve egy halk nyöszörgés erejéig. Yuno ezért nem őrült meg, mert ő nem reinkarnálódott, hanem félig eleve az. Valószínűleg Licht megmentette a gyermekét. Gondolom erre fogunk bővebb választ, de most Nerón lesz a hangsúly
Ugrás a fórumra: |