Maga a rész vagy inkább a csata még rendben is volt a sok hibát leszámítva.
A vége lényegében a Momoshiki elleni csata lenyúlása volt kicsit másabb kivitelben! És éppen ez a baj vele.
Momoshiki ellen A felnőtt teljes erejű Narutó és Sasuke harcolt hogy legyőzzék (volt azért ott még 4 másik kage is) míg itt Jiraya és Sasuke (aki érdekes módon Sasure kevés gyógyításától még igen erős lett, még erősebb mint az azt megelőző napokig tartó pihenéstől). Na meg lényegében 2 genin. Ezért lett a grandiózusnak szánt harc kissé szánalmas. Mármint nem a harc hanem hogy kik és hogy is győzték le.
Na meg most nincs karma miatta nem jár?
Már az elején azzal kezdik hogy megeszi a saját szemét aztán átváltozik valami madár szerű lényé? Hát szerintem elég pocsék egy forma aminek már 3 szeme van! Hát tényleg nem értem minek is kellet ezt eljátszani. Legalább a szem megevés kimaradhatott volna.
Konohamaruékat meg fölöslegesen tették bele! Semmi jelentősége nem volt. Látják a harcot elmennek segítségért és nem hisznek nekik majd mennek Narutó barátai (pont Hinata nélkül érdekes) de ők se érnek oda. Na akkor mi értelme volt ennek?
A következő részre meg kíváncsi vagyok lesz-e valami következmény!
Rikudou25 az meg hogy miért nézzük az azért van mert jobbat remélünk mint amit kapunk! Hatalmas lehetőség remények ez az arc csak érdekes megvalósítás.

Én még mindig számítok azért egy olyanra, hogy szép volt, dobe, vagy ugyanolyan Usuratonkachi vagy bla bla
amien bolond Naruto szerintem ha Sasukéról van szó elég "okos" remélem rá fog jönni, aztán szépen elfelejti.