Maga a rész vagy inkább a csata még rendben is volt a sok hibát leszámítva.
A vége lényegében a Momoshiki elleni csata lenyúlása volt kicsit másabb kivitelben! És éppen ez a baj vele.
Momoshiki ellen A felnőtt teljes erejű Narutó és Sasuke harcolt hogy legyőzzék (volt azért ott még 4 másik kage is) míg itt Jiraya és Sasuke (aki érdekes módon Sasure kevés gyógyításától még igen erős lett, még erősebb mint az azt megelőző napokig tartó pihenéstől). Na meg lényegében 2 genin. Ezért lett a grandiózusnak szánt harc kissé szánalmas. Mármint nem a harc hanem hogy kik és hogy is győzték le.
Na meg most nincs karma miatta nem jár?
Már az elején azzal kezdik hogy megeszi a saját szemét aztán átváltozik valami madár szerű lényé? Hát szerintem elég pocsék egy forma aminek már 3 szeme van! Hát tényleg nem értem minek is kellet ezt eljátszani. Legalább a szem megevés kimaradhatott volna.
Konohamaruékat meg fölöslegesen tették bele! Semmi jelentősége nem volt. Látják a harcot elmennek segítségért és nem hisznek nekik majd mennek Narutó barátai (pont Hinata nélkül érdekes) de ők se érnek oda. Na akkor mi értelme volt ennek?
A következő részre meg kíváncsi vagyok lesz-e valami következmény!
Rikudou25 az meg hogy miért nézzük az azért van mert jobbat remélünk mint amit kapunk! Hatalmas lehetőség remények ez az arc csak érdekes megvalósítás.