Igen elég jól ellehetne kezdeni egy másik örténet szálat ezzel az időutazással. De gondolom tényleg nagyon minimális dolgok fognak csak történi, mint hogy Boruto elszólta magát a vonat ötletével, és pont ott volt az ipse aki az ő jelenében megvalósította a Konoha expresst. XD Szal gondolom csak ilyen miniatűr "elszólások" lesznek még benne esetleg, de semmi egyéb.
Azt eltudnám képzelni, hogy Boruto elszólja magát hogy apa XD megint és bár Naruto nem túl eszes, de Jirayának tuti feltűnne a dolog.
Igazából az érdekelne, hogy Kurama emlékeiben benne lesz-e az, hogy megkarmolta Borutot. Bár nyilván rég történt, de ez ügye egy olyan dolog, ami ""kihathat"" a jelenükre, ergo Kurama emlékeire esetleg. Vagy valami hasonló.
Én mondjuk a Nenji találkozására is valami "érzelmesebb" részt vártam, nem egy fürdős jelenetet, de így nem igen tudott meg semmi mást róla. Csak azt, hogy az apja annak idején bepisilt és annak a mocskát takarították XD
Csak nekem tűnik egyébként Jiraya olyan másnak? mármint..a régi Jiraya nem hinném, hogy ilyen nyugodtan ült volna, ha elrabolják Narutot. Meg tényleg nem hagyta volna ""ilyen"" sokáig tombolni Narutot, hogy megsebesítse Borutot, de gondolom ez kellett, hogy átérezze a fia, hogy milyen is volt régen az apja.
A kövi részben tuti, hogy Boruto tuti kiakad azon, hogy megint megkapta a gumi labdát XD de arra kíváncsi leszek, hogy meglepődik-e majd Jiraya azon, hogy Boruto tudja a szél elemet, és vajon feltűnik-e neki ez az "eltűnő" rasengan.
Egyesítve 2019.11.10 11:37:58:
Láttam az új részt... hát..Sasuke azt hiszem többszörösen is lebukott. Jiraya rájött, hogy ki is ő. Ráadásul valami papírt vélhetően fotót elhagyott pont Sakura előtt.
Érdekes! Boruto pedig küzd az érzelmei ellen, mármint az edzés közben láthatóan mély nyomott hagyott benne, az a "karmolás" ez meg is látszik sajnos, de a végére minden rendeződni látszik.
^^
Szerkesztette: lina22 - 2019.11.10. 11:37
[img][/img]