Nem szoktam mondani, de én is várom a következő részt.
De tényleg csak a nosztalgia faktor viszi el a részt, ami a Naruto érdeme nem a Boruto-é.
Abban igaza van Gokunak, hogy tényleg elég fura helyre rakták be ezt a történet szállat. Elég meglepő lenne ha még Sasuke utáni hajszát is beleraknák ebbe a fillérbe. Szóval szerintem itt más miatt hívják össze a genineket.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Csak nekem tűnt úgy, hogy Naruto arcát is némiképp "borutósra" sikerült rajzolni? Valahogy nem egészen olyan volt, mint régen.
Talán még a Shippudenes részekben is volt hasonló arca Narutonak, bár jah, valahogy más az arca akkor is.
Egyesítve 2019.10.27 12:23:53:
ez az új rész...elcsesztek egy teljes egész részt fürdő takarításra? XD ne már...tudom hogy húzni kéne az időt de na...XD
Legalább Boruto megtudta, hogy Sasuke volt az aki dezertált annak idején a faluból, de lehet csak nekem érdekes, ez titok volt? de ezek szerint igen.
Viszont remélem a kövi részben már lesz valami megjegyzés arra nézve, hogy a múltbéliek megtudják, ők a jövőből jöttek.
Szerkesztette: lina22 - 2019.10.27. 12:23
Valahogy ez a fürdős rész tényleg elég bénára sikerült. Valahogy nagyon emlékeztetett a régi Narutós fillerekre.
Amúgy nekem még így is tetszett. De ha már megjelentek a régi bajtársak fiatalon inkább egy nagyobb jobb összehasonlítást vártam volna az szerintem jobban jött volna ki. Főleg Hinata és Neji miatt vártam volna többet. Pláne semmi a jövőbeli párokról és hogy mi van most Narutó érzéseivel Sakura felé.
De ez a szexi jutsu meg kiábrándító! Most komolyan ruhában? Már az előző részben is a bikinis Borutó, de most teljes ruhában? Miért? Ez már amiatt lehet hogy gyerekeknek megy és már kevesebbet engednek.
És miket nem eredményezhet egy megemlített ötlet nem? Emiatt jött volna létre a konohai vasút?
Sasuke múltjáról se sokat tudott meg Borutó csak hogy ő szökött ninja volt, de hogy miért hogy vagy bármi több lett volna, hát nem. Szerintem nem volt titok hogy Sasuke szökött volt, csak nem beszél róla senki bizonyos okok miatt.
A rajzolás nem egy dolog. Lehetett volna ez a rész is jobb. Egy pár jelenet elég fura (mondhatni rossz) volt. Gondolom melyik animálócsapat csinálja meg. Sokat volt emlegetve ez a Shippudennél is.
De várom a kövi rész mit hoznak ki belőle és eleve milyen hosszú lesz ez az arc?
Te jó ég!!
Skacok, mit gondoltok erről az idő-utazós témáról? Én nagyon ki vagyok akadva; hogy jó vagy rossz értelemben, azt még magam sem tudom, hisz az idő utazás, nagyon, nagyon kényes téma!! Nagyon könnyű ezzel elcseszni egy egész storyt.
Maga a tény, hogy érintkeznek, kommunikálnak, ismerkednek a múltbéliekkel, alapjaiban változtatja meg Borutóék jelenét. Már az eddig látottak alapján is azt mondhatnánk, hogy az idő ahonnan Borutóék érkeztek, már nem létezik... vagyis, máshogy létezik. ...és akkor még nem beszéltünk Urushiki felbukkanásáról, abban az időben! ...agyrém, mégis mit akarnak ebből kihozni?
Te jó ég!!
Skacok, mit gondoltok erről az idő-utazós témáról? Én nagyon ki vagyok akadva; hogy jó vagy rossz értelemben, azt még magam sem tudom, hisz az idő utazás, nagyon, nagyon kényes téma!! Nagyon könnyű ezzel elcseszni egy egész storyt.
Maga a tény, hogy érintkeznek, kommunikálnak, ismerkednek a múltbéliekkel, alapjaiban változtatja meg Borutóék jelenét. Már az eddig látottak alapján is azt mondhatnánk, hogy az idő ahonnan Borutóék érkeztek, már nem létezik... vagyis, máshogy létezik. ...és akkor még nem beszéltünk Urushiki felbukkanásáról, abban az időben! ...agyrém, mégis mit akarnak ebből kihozni?
Nekem maga az ötlet tetszik! Lehet egy két találkozást máshogy terveztem volna, pl. Nenji és Hinata, de főleg Nenji, mert ügye ő Boruto szemében teljesen ismeretlen, csak egy fényképen lévő személy. 1 dolog már megváltozott a jelenben, és ez a bizonyos vonat vállalat igazgatója vagy feje, ezek szerint annak idején a múltból kapta egy "szőke" gyerektől az ötletet. Ez most Boruto. Lehet hogy ezzel még nem is csináltak semmilyen változást. Itt a többi rész lesz az érdekes. Ismét felbukkan Jiraya és Sasuke is ott lesz. Ráadásul egymás mellett állnak. Nem kis nevetés fogott el, ero-senin és egy Uchiha, aki harcoljon már úgy, mintha csak egy "utazó" művész lenne.
Fondorlatos gondolat: Lehet, hogy Jiraya jövendölése a fiúról, aki megmenti a világot, nem is Narutora vonatkozna? hanem Boruto vagy Sasuke?
Ne szó szerint értsd, ügye itt még Jiraya csak találgatta, hogy Naruto lesz-e az a hős aki megment mindenkit, de itt ügye nem tudja még biztosan, így lehet benne hasonló csavar, hogy azt hiszi ők lennének azok a hősök, vagyis Boruto
Kiváncsi leszek hogy a következő részben 131-ben ki fognak-e derülni a dolgok Sasuke és Borutoról hogy a jövőből érkeztek. Megnéznék egy részt ahol Sasuke felkeresi a kicsi Sasukét vagy Itachit Naruto valószínűleg megvadulhat majd mert felveszi a kilencfarkú chakra formát, Boruto meglepődhet hogy itt még nem tudja irányítani Kuramát. Szerintetek amikor ennek a történet ívnek vége lesz, azután folytatják a Mangát ? Mert ahogy nézem a 40.Manga fejezettel majd meglesz a 30 Manga Fejezet amit kiadhatnak Anime feldolgozásra. Az meg egy történet ívnek bőven takarja 26+4 rész ha nem bővítik ki a jelenteket . Egyáltalán 1 Manga fejezet felér 1 résszel ? Régebben 2 Fejezet volt 1 rész. Na majd meglátjuk
Jiraya nem bolond, tuti rájött, hogy Boruto nem csak egy shinobi, hanem "Egy" shinobi, aki tudja a rassengant.
Gondolom a közös edzés is amiatt lesz, hogy rájöjjön mennyi hasonlóság is van Boruto és Naruto között. Viszont egy dolgot megtudtunk, Urashiki ellen jók a pecsétek, ez mondhatni egy fontos infó.
Azért reménykedem benne, hogy lesz benne konkrét része annak, ahol megtudják az igazságot egymásról. Persze nem Naruto, hanem mondjuk Jiraya. De gondolom a jó öreg ero-senin sejti, max Sasuke lenne meglepetés még számára is.
Lehet, hogy csak nekem nem tiszta, de mit akar konkrétan Urashiki?
Az tiszta, hogy össze akarja gyűjteni az összes bijuu chakráját, és ha esetleg megszerzi mindegyiket utána mi lesz?
Lehet, hogy csak nekem nem tiszta, de mit akar konkrétan Urashiki?
Az tiszta, hogy össze akarja gyűjteni az összes bijuu chakráját, és ha esetleg megszerzi mindegyiket utána mi lesz?
Szerintem a begyűjtött chakrákból valószínűleg egy Juubi lesz. De ez már a Mangára vonatkozik majd.
Jiraya biztosan sejt valamit abban biztos vagyok én is. Gondolom összerakta a rasenganból meg a hasonló a chakrátok természete dologból azt, hogy rokonok lehetnek.
A rész többi része viszont negatívum. Hogyan romboljuk le az eredeti Narutot fejezet folytatódik végül is ahogyan már megszokhatuk.
Ha ez a régi Naruto lenne akkor Naruto nem ugrik fel mindenféle terv nélkül hanem egy klón lett volna csupán és pár másik klón megpróbált volna ütést bevinni.
Urashikit meg nehogy már képes legyen blokkolni egy ilyen egyszerű pecsét amit Sasukéra raktak az ő szintjén ez elég vicces.
De a legrosszabb dolog az, hogy szörnyet csináltak Narutoból aki csak őrjöng magában pedig régen sem volt az. Ahol most vagyunk úgy tudom képesnek kéne lennie legalább három farokig irányítani a róka erejét. Most ezt nem haladtuk meg.
Minimum Urashiki-t meg kellett volna támadnia, de úgy rendesen és miután elmenekült eltudtam volna képzelni, hogy nehezen kapcsolt volna vissza. De ha Jiraya képes volt igy blokkolni akkor nem kellett volna addig várnia mig megsebzi Borutot.
Most gondolom majd egy kombinált rasengen támadással fognak a végén győzni arra megy az edzés.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jaeger írta:
1.Urashikit meg nehogy már képes legyen blokkolni egy ilyen egyszerű pecsét amit Sasukéra raktak az ő szintjén ez elég vicces.
2.De a legrosszabb dolog az, hogy szörnyet csináltak Narutoból aki csak őrjöng magában pedig régen sem volt az. Ahol most vagyunk úgy tudom képesnek kéne lennie legalább három farokig irányítani a róka erejét. Most ezt nem haladtuk meg.
3. De ha Jiraya képes volt igy blokkolni akkor nem kellett volna addig várnia mig megsebzi Borutot.
4.Most gondolom majd egy kombinált rasengen támadással fognak a végén győzni arra megy az edzés.
1. Urashikinek eddig elvileg nem volt gyenge pontja, most van. A pecsét! Jiraya csak Minatot edzette régebben, aki ügye eltanult jónéhány lepecsételő jutsut Kushinától, gondolom Jiraya is tanult párat. S ügye azt mondják, hogy az Uzumakik pecsételős technikája a legerősebb volt akkor. Gondolom nem egy mezei pecsét volt Sasuke hátán.
2. Borutonak látnia kellett azt, hogy annak idején Naruto se a hátsójából húzta ki a tudományát a róka irányításával kapcsolatban. Mivel már volt az a rész, mikor a chunin vizsgán betoppantak az Otsukiék, ott Boruto teljesen mást látott a "rókából" és Naruto erejéből. Ügye azt kívánta, hogy többet szeretne megtudni Naruto múltjából, ez teljesen jó kiindulási pont. - + Mivel itt már Sasuke nincs itt, és még ők mindig a faluban vannak, Naruto itt korántsem tudja irányítani még a 3 farkat sem. Szerintem azt Jiraya edzése alatt sajátítja el. + Naruto mikor annak idején Sakurával együtt és Yamatoval együtt keresték Sasukét, ott már tinik voltak, és mikor Orochimaruval szembeálltak Naruto a 3 farkától is majdnem nem önmaga volt, szal nem tudja irányítani.
3. Szerintem tesztelés céljából várta ki, mi fog történni, hiszen a saját szemével látta a Rasengant. / Vagy csak egész egyszerűen ez is kellett ahhoz, hogy valamit tanuljon Narutoról. Mármint nézői szemmel. Mert igen..elég fura, hogy Jiraya hagyta tombolni, de gondolom reménykedett benne, hogy valami történni fog.
4. Az olyan elcsépelt nem? Hiszen chakrákat lop Urashiki, nem hinném, hogy hatásos lenne ellene. De kitudja... egy kis pecsételős jutsu, hogy védettek legyenek a chakra elszívás ellen. Mondjuk Sasuke, Jiraya, Boruto, Naruto csapat érdekes lesz az biztos.
ui: Lehet rosszul emlékszem, de mikor annak idején Naruto összetűzésbe keveredett a másik Kyuubival csak hasonló chakrájúval, (Sora volt?) Akkor mikor Sakura megérintette Naruto vállát mintha megsebezte volna ez a vörös chakra, Borutot h-h nem égette meg ez a chakra? S tuti, Kurama is rájött, hogy ez a fiú valami rokon, tuti azért vadult be