Hát ez a rész egyértelműen arra ment ki hogy a 20-ától következő arcot beharangozza.
Amúgy inkább egy Naruto Borutó arc jön amibe tán belekeveredik Jiraya is. Mint hogy róla szólna. De egyértelműen annak a felvezetője. De szerintem semmi összefüggés nincs abban hogy hol is van Jiraya holteste és a lelet megtalálása között. Csak egy felvezető
Amúgy maga a rész nekem nagyon tetszett. Összességében ez elmúlt két rész jobban tetszett mint az előző arcok miket már túl lehetetlenítettek.
Az meg hogy minden felnőtt lenyomja nekik azt a szöveget hogy "túl fiatalok vagytok még" külön tetszett. Ezek a mesélős részek valahogy jobban tetszettek. Rohangálnak keresve a könyvet mégse tudják elolvasni. De bezzeg inkább találták volna meg Jiraya első igazi könyvét ami után Narutó is kapta a nevét.
Hinata mesélése is jó volt pláne ahogy reagáltak rá a gyerekek. De nekem az a zene ami közben a hátérben ment mindig is nagyon tetszett.
De ahogy nézem meg lejött az előzetesből és új openingből az az hogy tán Sasuke is lehet hogy fog idő utazni nem csak Borutó. Na majd meglátjuk mit hoznak ki a következő részből.
Amúgy nekem semmi nagy benyomásom nincs se az engingről se az openingről. Valahogy a szokásos átlagos. A régi jó Narutós endingekkel és openingekkel nem veszi fel a versenyt. Más hogy vélekedik ezekről?