Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
A legnagyobb összeesküvés elmélet az, hogy amikor Itsuki beállt elé a lépcsőn, akkor Fuutarou visszaemlékezett a csókra, és rájött, hogy ő volt az. Asspull a javából, de már meg sem lepődnék az egészen.
Amilyen jó volt ez a manga, majdnem minden, ami a Scrambled Eggs után történt felemás, gáz, vagy egyszerűen véve rossz, erőltetett. Én már csak azt kérem, hogy Fuutarou mondjon egy nevet az elkövetkezendő 2 hétben, és essünk túl a dolgon. Ha megint tolódik a döntés, akkor nincs értelme tovább folytatni. Abban az esetben a friss belépőknek kedvez a narratíva, akik meg tekintélyes mennyiségű puskaport ellőttek, nem lesznek képesek megújulni.
----------
Ez a 112. fejezet volt a vihar előtti csend.
Újabb összeesküvés elméletek születtek, főszerepben a popcornnal. A sós íz Ichikához húz, és csak abból választhattak.
Ott a másik eset Ichika jegyével. Átadja Itsukinak, mintha a győzelmet adná át, hiába van benne a pakliban, hogy ő a csókadó a Scrambled Eggs végéről.
És akkor ott van még az érintetlen tábortűz is, plusz a Yotsubás részek borítóján ugyebár Yotsuba mintha ott lenne. Sőt, egyesek azt is mondják, hogy a 100. fejezet végén, Fuutarou nem egy teremben van, vagy nem nyit be valakire, hanem a fény visszaverődése az arcán pont a tábortűz lesz.
Kizárólag annyit szeretnék, hogy kapjuk meg a győztest jövő héten, vagy akár a héten, ha idő előtt kiszivárogna. Még véletlenül se kelljen 4 elutasításos fejezeten átrágnunk magunkat, mert a Sensei kegyetlen kedvében van. A 15. fejezete jön ennek a 3 napos történetszálnak, és még mindig nem lettünk okosabbak.
Kezeket össze, és imádkozzunk! Ha nem jön be, akkor legalább szabaduljunk fel minél hamarabb.
Szerkesztette: Bastian - 2019.11.27. 13:32
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)