Mashi most meglepett ezzel a kombinált Star Dressel, őszintén szólva. ^^
Biztos van egy határ/korlát az összeolvasztásnál is, gondolok itt arra, hogy csak annyi ruhát tud kombinálni, amennyi szellemet megtud idézni egyszerre (3, jobb esetben 4) vagy csak két Star Dresst lehet, és többet nem, de még így is sok a variáció.
Azért milyen OP lenne már egy 12 Zodiákus + Ophiuchus + Szellemkirály csillagruha.
Natsu vs Gajeel elég szépen, kiegyenlítetten halad. Örülök, hogy Mashi nem felejtette el a Villámló Tűzsárkány Módot.
Arra kíváncsi vagyok, hogy Ueda (a rajzoló) mennyire befolyásolja a történetet, lehet, hogy az ő ötleteiből is kerültek már be dolgok. Végül is két fej jobb mint egy.
Natsu vs Gajeelnál mi történt pontosan? Gajeel beleadott mindent az oké, de a végén nem mutatta közelről Mashi, hogy Natsu milyen módba kapcsolt a ruhája nem fekete volt hanem csak fekete csíkok voltak rajta az rajzolói hiba?
Illetve Lilli Natsutól ilyedt volna meg? Gondolom nem Happy halától.
Lucynak pedig tényleg jól áll ez a powerup.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Natsu tűz-villám módba kapcsolt, ( meg nem mondom mi a pontos neve. ) Mikor ezt használja nem nagyon szokott lenni rajta elváltozás.Gajeel pedig vas-árnyék módba. Tartarosnál úgy is veszekedtek, hogy melyiküké az erősebb forma.
Hm, Lucy nem kis erőt kapott, de meglepő módon csak Lissanát ( aki végre kapott egy jól kinéző formát, Kyuubit ) ütötte ki. Azt hittem legalább Elfmant is kiveszi a játékból, de csak Mirával együtt sérülést szenvedett. És eddig tartott a kombinált ruha, most jön a baj, ugye?
Jet és Droy nem nagyon voltak ellenfelek Erzának, de ők legalább megpróbálták. És akkor megkapjuk az Erza Vs Gerárdot is, bár ki tudja milyen formában. xD Gerárd szépen lekontrázta Erza átváltozását. xD Lassan Gray is bekeményít. Szerintem a következő fejezetben a Raijinshu ki lesz ütve.
Ha a nyers fordításokból jól vettem ki, Freed a rúnái segítségével blokkolta Gray jegét, ekkor kapcsolt át Démonölő üzemmódba. A dizájn (számomra legalábbis) kicsit különbözik az eddigiektől, szóval valami OP-BB Gray-re számítok.
Végül is Elfmanék győzték le Ajeelt, legalább tartja ehhez magát Mashi.
Lisana formája nagyon jó volt az biztos Lucy hozta a kötelezőt végül is még van csillagszelleme szóval hozhat más formát is, Gray is igéretes lesz azzal egyetértek.
Viszont Erzát is igy szerintem kontrázták mivel nem tudja megsebezni Gerardot igy.
Ami nekem csalódás a Natsu vs Gajeel. Most tegyük a szivünkre a kezünket, az eddigi harcok alapján Natu a legerősebb sárkányölő nem pedig egyenlő Gajeel-al szóval még egy döntetlen is gáz lenne szerintem.
Viszont mindig így szokott lenni, hogy csak a harc végére kerekedik felül az egyik fél a másikon, addig csak mennek a sima támadások míg az egyik nem húz valami váratlant és K.O.
@Jaeger
Hát, Natsu nem kapcsolt még rá teljesen. Másrészt az Alvarez Arc (második felében inkább) a legtöbb harcban jelen volt a PoF egyes karakterek részéről. Úgy tűnik számomra, mintha Mashi próbálná az erő skálát fixálni, azáltal, hogy nerfel egy - két karaktert. (Erza, Natsu)
Nos, ameddig logikusan, bs, asspull nélkül csinálja nincs ellenvetésem.
-------
Gray jég nélkül készül bevetni a démonölő mágiát, kíváncsi vagyok, hogy milyen technikákkal rukkol elő.
Apropó.. Invel anno szót ejtett itt, hogy a démonölők nem tudják sokáig megőrizni a józan eszünk. Lehet, hogy Gray akár akaratlanul is, de azzal, hogy fegyvereket alkotott a démonölő mágiából, nem került a hatása alá? Ez esetben, most más lesz a helyzet..
Persze ez csak teória.
Ha már a józan ész elvesztése, én adnám ha Gray elvesztené az eszét és Freedék legyőzése után pl. Natsuékhoz menne.
Mehetne egy Natsu vs Gajeel vs Gray is akár. ( elszáll a fantázia )
Bár ez úgy se történne meg, mert Juvia pont helyben van szóval valószínűleg hamar vissza tudná hozná a Lucy módszerrel: https://naruto-ku...tes/022/18
+ Remélem Laxust nem Wendyre akarják ellőni. ( Nem azért mert lebecsülöm Wendyt, csak azért na. ) Akkor már inkább kapja meg Gray miután legyőzte a Raijinshu-t.
Hosszan:
Mint amire kb. mindenki számított a Raijinshut Gray simán verte. Szegény Ever.
Natsu Vs Gajeel folytatódik vagy véget ér? Levy szépen KO-zta Natsut. Lol. xD És valóban terhes. Amúgy látszik, hogy Natsu nem ad bele mindent, lehet tartalékol a Laxus, Mira, Gerárd elleni harcokra is, ha már kijelentette hogy ő ver le mindenkit. Most az a kérdés hova gurul? Lucyhoz? Ez a legvalószínűbb.
Esetleg gyorsba kiüti Elfmant és akár mehet a Natsu,Lucy Vs Mira. Viszont ha már ennyire sippelős kedvében van Mashi, beugorhatna oda Laxus is és mehetne egy 2v2. ( Natsu,Lucy Vs Laxus, Mira ) Bár nem valószínű, hogy ez lesz.
Erza vs Gerárd harca is nagy komolysággal bír. Aranyosak Erza arckifejezései.
Wendy pedig kifogta a város legszexibb pasiját. Mondjuk azt érdekes figura... xD Nagy valószínűséggel végre a Diabolos is tiszteletét teszi. Így a harci fesztivál új szintre emelkedik. Kíváncsi vagyok hány tagot küldtek ide, hármat vagy ide többet is, végtére a legnagyobb sárkányistenről beszélünk.
Az arckifejezése alapján, Gray nem nagyon akarta használni így a démonölő mágiát, valószínűleg az uralomelvesztés miatt. De az jól látszott, hogy erősebb, mint a jeges verzió. Lehet ebből is használt (+ jég démonölő) Natsu ellen anno, mikor félig démonizálva volt. Ez lehet rá az egyetlen logikus magyarázat, (utólagos belemagyarázás ), hogy hogyan bírta magát, még ha csak egy félig démonizált Natsuról is volt szó.
Natsu & Lucy vs Laxus & Mirát adnám. Mashi ebben az arcban nagyon húz a shippek felé.
Wendy ellenfele pedig.. gondolom egy újabb Diabolos tag. Pók Sárkányölő?
Such a weirdo...
A Diabolos eddig elég különc céh.. a Skariontól kezdve a húsivó céhmesterig.. de most meg ez. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez még nem minden a részükről..
Szerk.: Kihagytam ezt, de feltűnt, hogy most Grayen a fekete jelek tovább terjedtek, mint általában.
Valószínűleg az anime miatt tért biweekly-re a manga anno. Három manga (habár szerintem ez a crossover manga nem heti kiadásos lesz) azért elég kemény dió. Nem beszélve a nemrég bejelentett videójátékról, amit szintén fog felügyelni elméletileg.
Csak ne menjen ez az egészsége és a művei rovására.
Jaeger írta:
Ami nekem csalódás a Natsu vs Gajeel. Most tegyük a szivünkre a kezünket, az eddigi harcok alapján Natu a legerősebb sárkányölő nem pedig egyenlő Gajeel-al szóval még egy döntetlen is gáz lenne szerintem.
Ezzel így nem értek egyet. És nem, nem Gajeel javára, hanem Laxuséra. Már a történet eleje óta egy teljesen más szinten van, mint mindenki más és jóformán minden szabadidejében csak edz. Natsu nem igazán csinált semmi olyat amire azt mondanám, hogy Laxus ne lenne képes rá. Minimum DF kéne hozzá, de azt az eddig látottak alapján nem tudja sokáig fenntartani (még Sting és Rogue is tovább tudják használni, az már más kérdés, hogy az övék gyengébb) és Zero óta nem is igazán ért el vele semmit (Mard Geert Gray ütötte ki végül, Zeref pedig meg se próbált védekezni, csak hogy felvághasson az új képességével). Az meg, hogy az "eddigi harcok alapján" nem egy túl nagy kiindulási pont, mert Gajeelnak és Laxusnak volt egy normális harca a második timeskip óta, Natsunak viszont sokkal több, viszont nem győzött le senki olyat, akit Laxusék ne tudtak volna. A Zeref elleni (második) harcát meg ne számítsuk, mert olyan szinten a barátsá ereje volt, hogy az kiveri a plafont. Elég csak arra gondolni, hogy DF-ben egy ütés volt Zerefnek, utána meg alapformában kiütötte Zerefet. Ebben a harcban pedig még egyikőjük se használt még DF-et, pedig Gajeelnak is illene már bármikor aktiválni, úgyhogy egyikőjük se adott még bele mindent. Engem inkább az zavar, hogy Gajeel elvileg képes lenne az anyagtalanságra, csak marhára nem használja ki, pedig már több mint két éve meg van neki.
Elfman remélem nem lesz annyival elintézve, hogy Natsu arra gurul és gyorsan kiüti.
"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
Wendy VS Pókica. Talán Wendynek Dragon Force-al lehet esélye ellene, bár kétlem, hogy elbírna vele 1v1ben. Mondjuk szegény lány mindig kifogja a legfurább ellenfeleket.
Kyriáék is visszatértek. Milyen nyugisan iszogatnak.
Kb. Mint Lyon annak idején a világvége közepén. https://naruto-ku...ail/541/19
Az Erza Vs Gerárd lehet sokaknak nem fog bejönni, de mivel nekem ők a kedvenc párosom én nagyon is tudtam értékelni. Lehet Gerárd a végén kitört a Fehér Mágus varázsa alól?
Úgy látszik Laxus ide ugrik be. Erre nem hiszem, hogy sokan gondoltak. Haha és természetesen Kyria is oda ment ahol Erza van. Erza Vs Kyria újabb forduló és talán mégis megkapjuk a Gerárd vs Laxust?
Lehet Skullion megy megint Gray ellen. Madmole pedig Gajeel és Levy ellen? Végülis Gajeelt se kell félteni ha keménységről van szó.
Natsu se gurul el Lucyig, mert ő is megkapta a maga ellenfelét aki elvileg egy szellemsárkány vagy valami ahoz hasonló lesz.
Így viszont Lucynak önerőből kell alkotnia valamit, mert külsős segítségre nem nagyon számíthat. Vagy Brandish megint beugrik segíteni? Végülis Mirához is van egy kevés köze, mert megmentette az életét mikor August célba lött rajta. ( Hiú ábránd )
Az is kérdéses, hogy mit reagál erre a Fehér Mágus, hogy a Diabolos is tiszteletét tette. Lehet ellene is küldtek egy táposabb tagot? Sok jó harc alakulhat ki ebből csak jól is kell kiviteleznie Hiro-nak.
Ez a ki erősebb ki ellen egy örök kérdés marad Durzo
Natsu talán kétszer volt igazán bika, de egyszer sem maradt meg örökre ez.
Egyszer amikor először küzdött Zeref ellen Igneel erejével. Annak a power-up-nak megkellett volna maradnia véglegesen. Másodszor pedig most a mangában mikor elnyelte Igneel fiának az erejét.
Amugy mindig visszaredukálják x szintre és győzz a barátság ereje.
Fejezet:
Erza Vs Gerárd nekem nagyon bejött Átjöttek a poénok meg tetszett az, hogy Gerárd kinek az oldalára állt.
Natsu megint egy olyan ellenfelet kapott aki ellen szerintem nem lesz túl hatásos.
Amugy igen elég sok jó párosítást kaptunk az tuti