A nevem Doppio - King Crimson vs. Metallica
Kaptunk egy előrehozott, és kibővített visszaemlékezést, aminek nagyon örültem. Mind a mai napig megy a vita arról, hogy ki az eredeti személyiség, Doppio vagy Diavolo (Hihetünk az "ismeretlen" hackernek a nevét illetően), a David Production pedig meghozta a salamoni döntést, és a csecsemő már a születése után egyértelműen rendelkezett mindkét személyiségével. De ez a csecsemő még nem volt zöld...
Donatella szövegét Trish karakter leírásából merítették, amiben benne volt, hogy nem szereti a rovarokat, a bűzlő férfiakat, és mindent, ami nem gyönyörű. Lánya anyja, vagy anyja lánya?
A várva várt harc Risotto és Doppio között csak helyenként okozott csalódást, amiatt a pár állókép miatt, amikor Doppio pengét hányt, vagy tűk törtek elő az arcából. :/
A Part legnagyobb iróniája, hogy ha a Squadra és a Buci csapat összefogott volna, akkor simán megfingathatták volna a Bosst. De miután a Buci csapat elvégezte a piszkos munkát, esélytelen volt, hogy Risotto összeálljon velük a végére. Kár érte, mert a szó legszorosabb értelmében lett megfosztva a győzelemtől. >.<
Na, és akkor Abbacchio...
A David Production kegyetlenül érti a dolgát, amikor a szomorú részekről van szó. Nem éreztem gyakorlatilag semmit sem a mangában ennél a résznél, sőt a karakterét sem kedveltem, de itt mégis lesújtottak a történtek. Ráadásul a mangában Abbacchio nem mosolygott a végén, vagy vitatható, az animében pedig mosolyog, mert tudja, hogy Giorno ki fogja találni, hogy mit akart, és a végén az animében még azt is látjuk, hogy Abbacchio helyén sárga virágok nyíltak...
Jöhet Csokidoki és hűséges segédje.
Ó, a következő BD/DVD-t eltolták 1 hónappal júniusról júliusra, és ezen lesznek elvileg a Clash és Talking Head részek. Tényleg komolyabb korrekció várható. :]
----------
Green Day és Oasis
Ezen is túlestünk.
A legendás 7 oldalas MUDA roham... Fenomenálisra sikeredett! Steely Dan olcsóbban megúszta, mint Cioccolata. :"]
Reméljük, nem emésztette fel a költségvetés utolsó tartalékait.
Ó, és majdnem elfelejtettem: Green Day most először volt megcsodálható lábakkal. Eddig sehol, semmilyen formában nem rajzoltak hozzá lábat tudtommal. Most a Stand adatos résznél megtört a jég.
Secco harca viszont valamiért nem tetszett. Direkt el is olvastam még egyszer a mangában, de nem jövök rá, hogy mit nem sikerült visszaadnia az animének. Talán tényleg túl sokat úszott volna a föld alatt, háttérzene nélkül?
Viszont a mai epizódban... Jön a lépcsős leleplezés. *.*
Valamint megosztanám eme, a Modern Crusaders által inspirált fanmade ED-t, ami a Part 6-hoz készült. Disco ballad csatornáján vannak még remek JoJo-s tartalmak.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."