Sword Art Online animációt valahogy mindig nagyon odateszik szintén
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Jah szerintem még az animáció se volt rossz csak maga a harc logikája
Mondjuk ha előbb elaltatja Wendyt vagy valami mivel erősebb a mágiája és utána őt pedig megkötözik és utána cseréli vissza a testét több értelme lett volna. Mint arra kihegyezni, hogy Erza a legyőzhetetlen csillagharcos (Mondhatnám úgy, hogy Saiyan )
Nagyon jól nézett ki ez a rész. Kár, hogy egy bullshit volt az egész. Nem véletlenül lett ezüst érmes a "Legnagyobb csalódást okozó harc" kategóriában. Viszont a kegyelem döfés még hátra van... Plusz a bronz és arany érmes harcok még csak most jönnek.
Nem beszélve a legnagyobb bullshit plot armor-ról amit animében valaha is láttam.
BladeX írta:
Nagyon jól nézett ki ez a rész. Kár, hogy egy bullshit volt az egész. Nem véletlenül lett ezüst érmes a "Legnagyobb csalódást okozó harc" kategóriában. Viszont a kegyelem döfés még hátra van... Plusz a bronz és arany érmes harcok még csak most jönnek.
Nem beszélve a legnagyobb bullshit plot armor-ról amit animében valaha is láttam.
burn3000 nem mondok semmi konkrétat hogy mi lesz de ha elolvasod akkor abból ki következtethető hogy lesz-e még vagy sem. Ha még ennyit se akarsz tudni vagy spoilernek véled akkor ne olvasd el.
Szóval nem, semmi nagy harca lesz neki. Pontosabban lesz neki harca de semmi eget rengető. Mivel már a tűzsárkánykirály erő se maradt meg neki csak a saját lángjai maradtak.
A 2 mag feloldódása pedig semmit nem jelent. Csupán annyit, hogy nem lesz még egy ilyen esete mint most hogy így kidől. De nem kapott ettől semmi power upot vagy hasonlót.
Azért ez igy nem igaz ahogyan tyber16 leírta. Lesz még Natsunak nagyobb harcra ami annyira nem is lesz király mint a 2v1 Sting ellen mivel ott elég nagy volt az erőkülönbség de látványban a maradék harcok nagyon ott lesznek azt garantálom.
Szóval mondhatjuk úgy, hogy lesz még epic pillanat. Ahhoz tudnám hasonlítani persze nem teljesen úgy, amikor Natsu beindul a Dragon Cry movieban.
A magok feloldodása jelent egyfajta power-upot, de nem fejtem ki mert az spoileres lenne. Sőt ha szerencsénk van akkor adaptálják majd a Fairy Tail manga folytatását is és akkor még tovább láthatod még a fairy tail varázslóit
Ugrás a fórumra: |