Ha igazán jó tetőpontnál akarnák abbahagyni akkor az utolsó résznél a Hullámnál egy olyan erős ellenfélbe kéne belebotlaniuk aki szétveri őket és mondjuk a Motoyasu-t félholtra veri és lejárna az idő így úsznák meg és belátnák hogy ténylegesen oda kéne figyelni hogy megtanulni normálisan harcolni taktikázni nem csak szórni a képességeket plusz normális csapatmunka.
Elsősorban a katedrális összegyűjtötte a hívők manáját, majd a tetőre vezényelve azt, letámadták vele Naofumiékat a királynő érkezése előtt. Másodsorban pedig csapdába ejtette őket vele.
Az anime valószínűleg a Light Novelt követi ezért különbözik a mangától.
na a 21. rész megadta amit már nagyon vártunk. izgalmas volt? nem különösebben. megjósolhatatlan? ááá hisz mégiscsak hősös történet. viszont pont emiatt marha jól működött!
A király és Malty büntetése zseniális volt Naofumitól az várható volt hogy nem fogja engedni megölni őket, de ez tényleg a lehető legfrappánsabb büntetés, amit ők is annak fognak föl, ez 100%. a földig gyalázta őket, és ez talán tényleg súlyosabb büntetés, mintha megölték volna mindkettejüket.
A vége is kiszámítható volt, bár én azt hittem legalább egy kaszt felminősítést kér most már. plusz nagyon az látszik hogy bejön amit írtam korábban és egy hullám még tuti belefér a végére.
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. A műhöz mértem igencsak kiszámítható volt a vége. Viszont én valahogy még így is nagyon keveslem a büntetésüket. Lényegében "csak" annyi a büntetésük, hogy cím (rang)fosztás és gúnynév! Hát én valahogy keveslem. Legalább valami korbács vagy kődobálás vagy kényszermunka még bőven jöhetett volna.
De alapjában véve még igen gyorsan lezárták ezt a tisztázást. Szerintem akár 2 rész erejéig is húzhatták volna. Naofumi is a végén csak szépe elsétál. (tiszteletadás mellet) Valahogy ha őszinte akarok lenné én valahogy többet vártam volna. De úgymond befejezésnek ez tökéletes lenne, ha tényleg befejezés lenne!
Már tényleg csak az a nagy kérdés mégis mivel húzzák ki azt a 4 részt? A négy hős tanácskozása se sok mindent ígér. Mintha csak húzó rész lenne majd. Inkább magát az eseményeket lehetett volna húzni és ezzel befejezni a történetet max utolsó előttinek és egy olyan befejezést mint amilyen kb lesz a következő. Na de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
Amúgy érdekes hogy már látomásai vannak Naofuminak. Jövőbelátás, jóslás, megérzés?
baromi jó rész volt más animénél itt lenne vége de itt még van mit nézni és nem fáradt el én azt mondom akár lehet idő huzó részek is nekem megfelelne
naofuminak szerintem megérzése van ami pont rá környezet vonatkozik emberek meg körülmények
Hát ez a rész igen érdekes volt. Valahogy olyan érzésem volt mintha fillert néztem volna de mégis volt benne teljesen új ami miatt inkább egy új arc felvezetője volt. De most akkor komolyan bele akarnak kezdeni 4 résszel egy új arcba? Akkor így nagyon de nagyon befejezetlen lesz a vége.
De legalább megvan az új helyszín az Openingből és az új szereplő is. De most komolyan kíváncsi vagyok milyen befejezést csinálnak neki!?
kicsit félre lett értelmezve nem a kövi hullám jön hanem ellátogatnak egy szigetre ami ép meg jelent mint MMO játékokban a event mapok
és kaszás csávó is oda tart aki szerintem mutat egy két dolgot a 4hősnek és végre együtt tudnak működni erre lesz jó a sziget
meg ez új csávó meg csaj szerintem 3 másik ország egyikében segítet a hullámok alatt vissza verni azt .
kövi 2 részt várom emiatt is
vincentlll nem tudom hogy olvasod e a mangát és tudod hogy milyen a vöröshajú csávó. Remélem az újjabb hullámba azért nem vágnak bele. Én igazán örülnék ha valójában a kövi résszel záródna és bejelentenék az új évadot is mellé. de hát az évadzárás még messzevan. rmélem nem cseszik el, mert eddig nem laposodott el .
Szerintem a vörös valamiféle hős lehet (kaszás hős ) vagy hasonló, a csaj meg a segédje.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nemegészen. A pontos valaszt en se tudom mert pont itt járok a mangában es a gyatra angolommal keveset ertek meg. De a vöröskét nem ugyan az az oldal hivogatja mint kéne. Viszont a csajrol nem tudok semmit.
Naofumi viszont szerezni fog még egy társat a félember falván kívül. De ez is max a 2.évad végébe kerülhet bele. Lándzsás után egy másik hős lesz az utálat központjában.)
A lényeg az,hogy a vörös és a csaj a hullámok hőse ha van egyáltalán ilyen. Glass nak a társai fegyverük olyanok mint a négy hősnek
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: akkor ők is olyan kiegészítő hősök mint Fitoria?
Meeeg őket is megidézték? Vagy ők helyiek? Meg mintha a Szemét alias a király is ilyen hős volt a múltban)
A lényeg az,hogy a vörös és a csaj a hullámok hőse ha van egyáltalán ilyen. Glass nak a társai fegyverük olyanok mint a négy hősnek
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: akkor ők is olyan kiegészítő hősök mint Fitoria?
Meeeg őket is megidézték? Vagy ők helyiek? Meg mintha a Szemét alias a király is ilyen hős volt a múltban)
Vörös
Konkrétan nem mondták még ki, hogy ők kik, csak azt tudjuk róluk, hogy a Hullámokon keresztül jönnek és korlátozott ideig maradhatnak. A fegyvereik teljesen olyanok mint a hőseinknek. És ők akarják megnyerni a "hullámok csatáját" amit színtén nem mondtak még el, hogy mit jelent pontosan.
Szerintem ők egy másik világ hősei és a hullámok nem csak arról szólnak, hogy megnyílik egy kapu és bepotyognak a szörnyek a világba, hanem párhuzamos világok közötti verseny lehet a túlélésért.
Vagy azt is eltudom még képzelni, hogy másik világból nyitják a kaput és minél tovább van nyitva annál több szörny kerül át abból a világból (ezzel kevesebb teher marad az eredeti világban). Így van okuk arra, hogy átjöjjenek a kapun és minél tovább nyitva tartsák azt.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."