Talán a kövi részben Dabi is fejlődik és tőle is kapunk egy vissza emlékezést. Hát ha most kiderül az hogy ő Endavor fia vagy nem.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Milyen Tomorás power upra gondoltok?
Nem csak annyit történt, hogy felugrott és egy mozdulattal nagyjából eltűntetett mindenkit? Ami sebbeségnek meg erejének a kiterjesztésének köszönhető mondjuk.
Szegény Toga meg elvérzik
Deku ha rendesen fejlődik akkor kb érinthetetlen lesz szóval jöhet akármilyen tápos ellenség Deku barátunk majd megoldja.
Dabi titkai szerintem majd egy másik pillanatban fog kiderülni. Edavor ellen vagy pedig Shoto ellen.
Képes volt azokat az embereket is elporlasztani, akikhez hozzá se ért.
Deku ellen a bevásárlóközpontban még arról volt szó, hogy mind az öt ujjával hozzá kell érnie valakihez. Erre gondoltam power up alatt.
Toga szó szerint felmosta velük a padlót.
Még az a jó, hogy Deku képessége nem másolható.
228. fejezet
Itt az új. Haladunk lassan. Dabi harcánál kíváncsi vagyok, hogy a muksó "Talán van valami gond a képességeddel?" szavai előre vetítenek-e valamit.
Ha ő is Endeavor fia, akkor az ő képességének is van valami hátulütője, különben tűzszakáll nem könyvelte volna el haszontalannak.
A rosszfiúk felerősítésére. Mert erős fegyvereik/lehetőségeik voltak (Nomuk, szérum), de ők maguk kicsit lemaradtak.
Mire menne Toga vagy Twice egy mostani Deku/Bakugo/Todoroki ellen? Ráadásul kb. minden ívvel egyre erősebbek lesznek a pulyák. Szóval ők sem maradhatnak le.
Durzo
Leginkább arra akartam kilyukadni, hogy ha van valami jelentős hátulütője a képességének az akár megerősítés is lehet, hogy ő is No. 1 gyereke.
229. fejezet
Bubi is tud végre harcolni. Eddig csak hülyült mindenhol, de most már újra szabadon használhatja a képességét.
230. fejezet
Bubi elszabadult.
A tetőről kiabálós részen jót nevettem.
Dabi sem bírja a saját lángjait. Elkönyvelhetjük őt Toyanak?
Apropó Toya, volt említve a kora? Fiatalabb, mint Natsuo, vagy ő az elsőszülött fiú?
Azért befigyel a fate/stay night utalás. Az Unlimited Blade Works helyett Unlimited Twice Works. Bár nem tudom szerintem kicsit túlzásnak érzem a képességét. Persze lehet pl. egy erős támadás több százat eltudna intézni belőle.
Dabi nem bírja a lángjait pedig egyre gyanúsabb lesz, hogy ő Toya.
Sokan már hiányolják amugy a kedvenceiket Boku no Villains-nek hívják már a mangát.
Talán lehetett volna kicsit megosztottabb figyelem, hogy látjuk, hogy edzenek a hősök vagy valami de nem tudom.
Nekem bejön, hogy egy ideje már nem hallottunk felőlük és csak a rosszfiúkra koncentrálunk. Spinnernek van valami különleges képessége azon kívül, hogy gyíkember? Ha minden igaz, még neve sincs a képességének. Remélem ő is fejlődik majd most.
Ugrás a fórumra: |