Nem lehet, hogy Miku azzal, hogy nem a D-re ment (ami telibe az ő érdeklődési köre) még jobban le akarta redukálni az esélyét, hogy találkozzon Fuutaroval?
Mert nem kellene sokat gondolkodni, hogyha Mikut "keresné" az ember egyértelműen a D-t választaná. Így ha szánt szándékkal Fuutaro Mikuval szeretne találkozni(vigasztalásképpen vagy egyéb okok), akkor viszont mellélőtt volna.
Amúgy vajon most így Ichika teljesen kikerül majd a képből?
Mondjuk az lehet, hogy csak egy időre fog félreállni és nemsokára más (fair) módszerekkel újra próbálkozhat..(persze ha még fog tartani annyi ideig a manga, hogy legyen ereje felállni ebből a mélypontból)
Szerkesztette: DieHardy - 2019.05.03. 12:53
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Elfogadható magyarázat lenne, de nem kaptunk rá utalást.
20% esélye volt mindegyiküknek, hogy ugyanazt válasszák, mint Fuutarou, és Mikunak ez az alacsony esély megfelelt. Ha minden kétséget kizáróan el akarta volna kerülni, akkor nem a D-re ment volna alapból. Ichika semmi olyat nem mondott neki, hogy Fuutarou biztos a D-n lesz, ezért cseréljenek, ugyanakkor az ellenkezője sem hangzott el, hogy az E-n lesz, és megérdemli a cserét. Viszont a gondolatai alapján, hogy Ichikának kellett volna az E-n lenni, de neki is az érdekét szolgálta a csere, valamint, hogy Nino bátorítása után is gondjai vannak, lehet, hogy Ichika kitálalt neki, hogy alapból igazságtalan volt a választás, és szeretné, ha kárpótlás gyanánt ő menne az E-re, mert tönkretette neki a nagy pillanatát, és jó lenne, ha megbeszélnék a dolgokat.
Ichika adós még az olvasónak egy értelmes vallomással. Valamint nála van a kyotói lány képe, és azzal kapcsolatban is releváns lehet még. Jó 20 fejezete még biztos van valami akcióra.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
De, ha Ichika kitálalt neki az unfair választásról, akkor Miku nem lepődött volna meg amikor találkoztak Fuutaroval az E gyülekezőnél.
Lehet pont a zavarodottság miatt cserélt Miku. Először Fuutaroval szeretett volna találkozni, ezért a D-t választotta, mert ezzel lehet a legnagyobb esélye, de mivel Ő maga sem tudta, hogy mit akar (és nem akart unfair lenni a többiekkel szemben.. ), így lehet miután Ichika felajánlotta a cserét, ezért belement, hogy akkor tényleg random faktor legyen a választás is.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Elég zavaros az egész. Az előző fejezet végén ott a meglepődés a találkozásuknál mindkét fél részéről. Most azt követően Miku elszaladt (Nem láttuk), majd próbált megint elsunnyogni, amikor újfent összefutott velük, de Takeda kiszúrta? Lehet, hogy túlagyalom. Mindenesetre láthattuk, és mondja is, hogy az E-útvonal is tele volt számára kedves dolgokkal, így lehet pusztán azért cserélt, mert jó alternatívája volt a D-nek. Kicsit több információra lenne szükségünk annál az egy panelnél, és néhány gondolatnál.
----------
Bár már reggel kiszivárgott, a hivatalos bejelentés csak most történt meg: Tényleg lesz 2. évad.
Egyéb információ egyelőre nincs.
----------
A 5toubun behúzta holtversenyben a "Legjobb Shounen Manga" kategóriájának díját a Fumetsu no Anata e-vel a 43. Kodansha Manga Díjátadón. :]
És akkor a heti fejezet...
Koreai gyorsfordítás nincs ezúttal, és lehet, hogy nem is lesz többé, mert a múltkorit is a megszokottól eltérő egyén készítette. Lehet, hogy nem is baj, mert a 84. fejezet rendes fordítása után már egyértelműek voltak azok a pontok, amelyeket a koreai változatból való fordítás miatt nem értettünk. Marad a foghíjas összefoglaló és a következtetések a képek alapján.
85. fejezet
A fejezet voltaképpen a 84. fejezetet mutatja be a többi ötösiker szemszögéből.
Minek választottak útvonalat, ha kedvükre az összes otthagyta a sajátját, és ment az E-re? Nem beszéltek össze, így még kiábrándítóbb az egész. :/
Ichika végezte a munka oroszlánrészét: Miku belé futott a 84. fejezet elején, majd beöltözött Mikunak, hogy előkészíttesse számára a kimonót, végül a croissant ő helyezte Mikuék mellé.
Nino is asszisztált, majd úrrá lett rajta a féltékenység látva a "randit", és hátulról megölelte Fuutarout, csakhogy az ölelésből lökés lett, és attól esett Miku a vízbe.
A fehérnemű Itsukitól jött, és ha jól vettem ki, épp azt viselte. ^^"
Az ötösikrek egy rácsos ablakon keresztül nézik a vallomást. Ichika elkezd sírni, mert minden hazugsága ellenére, igazat mondott Fuutarounak a kyotói lányról, találkoztak 5 éve. Csakhogy nem ilyen egyszerű a történet. Kapunk egy visszaemlékezést, amiben mindegyikük ott van a szobában, és az egyik lány arról beszél, hogy megismerte ezt az érdekes fiút, aki itt van a szálláson. Ichika kimegy, és a folyosóról Fuutarou megszólítja, hogy kártyázzanak. Konklúzió: Legalább 2 kyotói lány van, és az egyik Ichika. Viszont nem vele vette a talizmánokat, hanem a másik lánnyal, és a kép sem valószínűleg vele készült.
Van még egy beszéd itt a végén, ahol már Nino is pityereg, hogy nem egymással kellene háborúzniuk, meg ha a szerepek felcserélődtek volna, akkor lehet, hogy ugyanazt tette volna, mint Ichika. Ez elég hiteltelenül hangzik azok után, hogy Haruba-sensei mennyire piedesztálra emeli újabban Ninót, na mindegy. Békülés várható a következő fejezetben.
Szerkesztette: Bastian - 2019.05.13. 18:15
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
És akkor a heti fejezet...
Koreai gyorsfordítás nincs ezúttal, és lehet, hogy nem is lesz többé, mert a múltkorit is a megszokottól eltérő egyén készítette. Lehet, hogy nem is baj, mert a 84. fejezet rendes fordítása után már egyértelműek voltak azok a pontok, amelyeket a koreai változatból való fordítás miatt nem értettünk. Marad a foghíjas összefoglaló és a következtetések a képek alapján.
85. fejezet
A fejezet voltaképpen a 84. fejezetet mutatja be a többi ötösiker szemszögéből.
Minek választottak útvonalat, ha kedvükre az összes otthagyta a sajátját, és ment az E-re? Nem beszéltek össze, így még kiábrándítóbb az egész. :/
Ichika végezte a munka oroszlánrészét: Miku belé futott a 84. fejezet elején, majd beöltözött Mikunak, hogy előkészíttesse számára a kimonót, végül a croissant ő helyezte Mikuék mellé.
Nino is asszisztált, majd úrrá lett rajta a féltékenység látva a "randit", és hátulról megölelte Fuutarout, csakhogy az ölelésből lökés lett, és attól esett Miku a vízbe.
A fehérnemű Itsukitól jött, és ha jól vettem ki, épp azt viselte. ^^"
Az ötösikrek egy rácsos ablakon keresztül nézik a vallomást. Ichika elkezd sírni, mert minden hazugsága ellenére, igazat mondott Fuutarounak a kyotói lányról, találkoztak 5 éve. Csakhogy nem ilyen egyszerű a történet. Kapunk egy visszaemlékezést, amiben mindegyikük ott van a szobában, és az egyik lány arról beszél, hogy megismerte ezt az érdekes fiút, aki itt van a szálláson. Ichika kimegy, és a folyosóról Fuutarou megszólítja, hogy kártyázzanak. Konklúzió: Legalább 2 kyotói lány van, és az egyik Ichika. Viszont nem vele vette a talizmánokat, hanem a másik lánnyal, és a kép sem valószínűleg vele készült.
Van még egy beszéd itt a végén, ahol már Nino is pityereg, hogy nem egymással kellene háborúzniuk, meg ha a szerepek felcserélődtek volna, akkor lehet, hogy ugyanazt tette volna, mint Ichika. Ez elég hiteltelenül hangzik azok után, hogy Haruba-sensei mennyire piedesztálra emeli újabban Ninót, na mindegy. Békülés várható a következő fejezetben.
Pedig nem volt rossz az a kis spoiler lefordítva, kár érte.. hátha más átveszi majd a helyét.
Amúgy mintha megéreztem volna, ahogy feljebb említettem először(még ha teljesen logikátlanul is XD), hogy mindenki benne volt Kicsit amúgy Yotsubát hiányolom így a leírásból, ugye elvileg ő is azt mondta, hogy mindent megtesz érte, hogy Mikunak összejöjjön amit elvárt ettől a kirándulástól mégis a spoiler alapján kb ő tett hozzá a legkevesebbet, ha csak végén ki nem derül, hogy ő tervelte ki az egészet és beszélte rá a többieket is, hogy segítsék Mikut :/
Múltból is egyre többet tudunk meg, lehetséges lenne, hogy Ichikával kártyázott, Itsukival készült a kép és talán Yotsuba(ugye ahogy magyarázta Fuutaronak mikor megvette a több talizmánt az teljesen rá vallana) vette a talizmánokat? Amúgy az is lehet, hogy a múltban is találkozott mindegyik testvérrel, ahogy mindig szerepeket cseréltek, lehet azon a napon is megtették.. kicsit pontosabb lesz ha egyben megkapjuk a fejezetet, meg esetleg későbbiekben mégtöbb infót erről.
Yotsubáról utólag láttam egy oldalt, ahol Ichikának valami olyasmit mond, hogy azt akarta, hogy mindenki boldog legyen, ezért a félénk karaktert segítette, miközben nem vette észre Ichika érzéseit, és elnézést kért tőle. Nem vagyok egy szörnyeteg, értem a család fontosságát, de igenis piszkálja a csőrömet, hogy mindenki bocsánatot kér Ichikától a semmiért, miközben számára külön ki kell hangsúlyozni, hogy nem ártana, ha bocsánatot kérne. >.<
Bár nem akartam ezt, benne van a pakliban a többszörös találkozó. Nem kizárt akkor, hogy a lány a lépcsőnél, a képnél, és a talizmánok megvételénél is különböző volt.
----------
Nos, megint nincs gyorsfordítás, csak kemény 4 oldal és állítólagos információk.
https://i.imgur.c...EGIaF1.jpg
Az ezt követő oldalon Fuutarou fejben állítólag nagyon is tudja, hogy Miku nem hazudott. ^^
https://i.imgur.c...KBFzhQ.jpg
Szemét vagyok, de a történtek után Ichika túl könnyen megúszta, és még profitált is az egészből. Sőt, az állítólagos információk között az van, hogy Fuutarou direkt választotta az E útvonalat, mert tudta, hogy Ichika azon lesz. -.-"
https://i.imgur.c...QMzMw5.jpg
Ez megint elég simán megoldódott, ahhoz képest, hogy pár fejezete Fuutarou látni sem akarta.
És tényleg igazad lett, Yotsuba volt akivel találkozott. Lehet emiatt most elindul egy kicsit az ő irányába a történet...
Hát Mikuról nem tudok most mit mondani, érdekes lépés volt tőle, mikor végre rávette magát..mondjuk ahogy mondta, Fuutaro nem hülye legalábbis reméljük.
Szerintem is kicsit túl könnyen ment a békülés, meg a megbocsájtás mind Ichikánál és mind Renánál is. Mondjuk lehet azért volt Renával ilyen mert Fuutaroban előtört egy nosztalgikus érzés, az emlékek meg minden..
Mindenesetre kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás..Ha tippelnem kéne, megint valami vizsga/tesztek fele vesszük az irányt, amire felkell készülni.
Nem egy rossz dolog ez. Engem idegesített, hogy a körülmények olyan mesterkéltek voltak, meg mindenki nézte őket, szóval adott az esély a javításra. És ki tudja, lehet, hogy Fuutarou lesz az, aki a javításnál átveszi a kezdeményezést. Mosolyogva akarta azt mondani, hogy "De...", ami szerintem egy szimpla "De jelenleg nem akarok járni senkivel" vagy hasonló lett volna.
A Yotsuba fókusz is már megérett, de nem tudom, mennyit lehet kihozni belőle. Ha mondjuk Nino 12 fejezetes történetszálával hasonlítom össze, szerintem Yotsubában nincs ennyi. Amit Fuutarou mondott Renának, azt gyakorlatilag Yotsubának szánta, és szerintem Yotsuba hallotta is, ezért mondta, hogy jól vannak a dolgok a jelenlegi helyzetükben is. Tehát amit Fuutarou érez a lány iránt, az sokkal inkább hála, nem pedig szerelem. Ahhoz, hogy működjön Yotsuba szála, Fuutarounak anélkül kellene belé szeretni, hogy tudná, hogy ő a kyotói lány, mert Yotsuba nagyon úgy tűnik, hogy nem tartja magát méltónak hozzá, vagy valami ilyesmi.
És akkor adja magát a kérdés, hogy az elejétől tisztában van-e Yotsuba a dolgokkal, vagy csak most tudta meg őket?
Hát igen, kicsit úgy tűnt mintha kívülről irányították volna ezt a "randit"..
Amúgy szerintem azzal nagyon jó irányba indultunk el, hogy Fuutaro karaktere is "fejlődik" és kezd megnyílni a lányokkal szemben. Elmondja az érzelmeit, még ha úgy ahogyan is..
Bastian írta:
És akkor adja magát a kérdés, hogy az elejétől tisztában van-e Yotsuba a dolgokkal, vagy csak most tudta meg őket?
Az a baj, hogy ez egy nagyon jó kérdés Mivel mint láttuk, hogy régen is barátságos volt egy teljes ismeretlen fiúval, aztán a "jelenben" is láttuk többször is, hogy bárkinek segít, meg aztán kb ő volt az egyetlen az ikrek közül aki az elejétől kezdve támogatta már a tanulás elkezdésében is Fuutarot.
Bár szerintem ha nem is a legelejétől, de rájött, hogy vele találkozott.
Kíváncsi vagyok, ha tényleg most Yotsubára fogunk koncentrálni, hogy fogja őt behozni a "versenybe". Mert eddig nem volt semmi jel arra, hogy ő úgy viszonyulna Fuutarohoz és én azt mondanám, hogy az eddig történtek alapján így, hogy a testvérei versengenek ő már csak azért sem akarna beszállni ebbe. Mondjuk azt belehet játszani, hogy ő már nagyon régóta érez iránta valamit, csak magában tartotta és a többiek miatt játsza a mártír szerepét, bár ez eléggé "sablonos" húzás lenne, de most más lehetőséget nem nagyon látok, hogy alakuljon valami több kettőjük között.
Szerkesztette: DieHardy - 2019.05.24. 08:10
1. A legelejétől tudja.
2. A Seven Goodbyes-tól kezdve tudja, és összedolgozott Itsukival.
3. Most tudta meg a kiránduláson.
Itsuki elmondása szerint az alteregója olyasvalami, amit másnak nem mondott el, és azt is mondta, hogy úgy cselekedett, hogy nem egyeztetett előtte Yotsubával. Ebből a 3. pont lenne a következtetésem, de nyakatekerten is értelmezhetjük az elhangzottakat. Az, hogy Yotsuba nem tud Renáról, illetve Itsuki nem mondta el senkinek, utalhat tényleges arra is, hogy az alteregó nevét nem osztotta meg senkivel, de a történteket igen. Így játszhat az 1. és a 2. pont is. Az is érdekes lehet, hogy a "nem egyeztetett előtte" rész csak a kirándulásra érvényes, vagy általánosságban? Mert ha az előbbi, akkor megint csak az 1. és a 2. pont is játszik.
Yotsuba érezhet valamit Fuutarou iránt már régóta, de szerintem megfelel neki a jelenlegi viszonyuk. Nem csak a testvérei miatt, hanem Mikuhoz hasonlóan, ő sem tartja magát túl sokra, de Mikuval ellentétben, a mártír szerepe abból adódik, hogy ő nem is akarja próbára tenni a szerencséjét, mert előre elkönyvelte a vereségét. A 72. fejezet vége felé: "There is no way that would happen."
Ahhoz, hogy legyen esélye, mindenképpen olyan irányt kelljen, hogy vegyen a történet, amiben Fuutarou tényleg romantikus érzelmeket táplált a kyotói lány iránt, amit Nino és Raiha forszírozott, a mi szemszögünkből pedig inkább hálának tűnik a dolog. De ha ebbe az irányba megyünk, akkor annak is fennáll a veszélye, hogy ez az emlék mindenki más eddigi erőfeszítését megsemmisíti, magyarán "le volt zsírozva" az elejétől fogva a verseny.
Én most pár hónap ugrást várok. Nem tudom, mikor ér véget a manga, de továbbra is olyan 18-20 fejezet múlva leghamarabb. Az érettségin és néhány tisztázatlan karriervágyon kívül nem sok más dolog van hátra a románc mellett.
----------
A szokásostól eltérően, a heti fejezetben egy visszaemlékezésnek lehetünk szemtanúi, ami több fejezetesnek ígérkezik.
87. fejezet
A kyotói találkozás napjaiban járunk, és a jelek szerint Yotsuba szemszögéből látjuk az eseményeket.
Az ötösikreket focizni hívja egy Maradonára emlékeztető fazon, és külön kiemeli Yotsuba teljesítményét, hogy példát kellene venniük róla.
Renát is látjuk, akiknek virágokat szednek, és Maruo is feltűnik. Rena csak úgy hivatkozik rá, hogy egy rajongója, és az egyik ötösiker szavaiból ítélve a doktor nem először jön látogatóba hozzá.
A fejezet végén megtörténik a találkozás. Yotsuba nyomát veszti a többieknek, pedig direkt nem akartak elveszni, ezért egymás kezét fogták. Azon agyal, hogy vissza kellene mennie a többiekhez, de közben az egyenlőség eszméjén kezd morfondírozni. Látja, hogy Fuutarou egyedül van a lépcsős incidensnél, és nagyszerűnek találja, hogy a fiúnak van bátorsága egyedül barangolni, kalandot keresni, és bárcsak ő is képes lenne erre. Végül elmondja a rendőröknek, hogy Fuutarou ártatlan, Fuutarou pedig megkérdezni, hogy kicsoda ő.
Szerkesztette: Bastian - 2019.05.27. 17:37
Nagy kő esett le a szívemről, amikor nem Itsuki volt az a személy, aki kölyöként találkozott Fuutarouval.
Tetszett a csavar,már csak abban reménykedem, hogy se Yotsuba,se Itsuki nem lesz nyertes .
Remélem Yotsuba és Itsuki inkább támogatják a testvéreit,és nem pedig ellopják Fuutarou szívét.
Ezer köszönet Bastian és hardy a folyamatosan véleményekért^^Mert hála nektek, jobban vágom, hogy mi történt ^^.
Hogy precízek legyünk, Yotsubával töltötte az ideje nagy részét, majd Ichikával kártyázott. A többiek még váratnak magukra, de eddig nem úgy tűnik, hogy be lesz hozva még egy csavar, és mindenkivel találkozik majd. Mindenesetre kiderül az elkövetkezendő fejezetekből.
Nos, igen. Ez a fejezet nyitotta meg Menyasszony Itsuki kötetét, tehát ha a korábban felvázolt séma szerint a 12. kötet lenne az utolsó, akkor 18 fejezet lehet nagyjából hátra. Valamiért kevésnek érzem, szóval lehet, hogy egy kicsit több lesz. Közel vagyunk félévhez, így ha idén véget érne, akkor maximum 30 fejezet lenne még lehetséges. A történet szempontjából az érettségi maradt hátra, Rena és a kyotói lány felfedése Fuutarounak, és azon lányok karriertervei, amikről még nem tudunk. Plusz, a románc lezárása. Ez utóbbi lesz a legérdekesebb, mert látszólag ott tartunk, hogy Fuutarou még mindig nem képes elfogadni senki vallomását, így érdekes lesz látni, hogy mi fogja kiváltani belőle azt a reakciót, hogy neki igenis "az a bizonyos lány" kell.
Ó, és Haruba-senseinek megszületett a kislánya. ^^
Vajon be meri vállalni, hogy Mutsumi legyen a neve? (Ichika poénja a 6. titkos lánytestvérről, követve az ötösikrek elnevezését, azaz az első kanji a nevében tartalmazza a születési sorrendjével megegyező számot, a 6-ost)
Illetve itt vannak még a féléves manga eladások: https://www.anime...19/.147237
A 5toubun az 5. helyen. Nem kellett volna neki sok, hogy megfingassa a HeroAca-t. Ez iskolapéldája annak, hogy ha egy adaptáció még nem is feltétlenül sikerül a legjobbra, attól még brutálisan meg tudja dobni a forrás népszerűségét. Bár nem titok, hogy a 5toubun animéjét a seiyuuk vitték a hátukon, és nem az animáció, megvalósítás.
Szerintem még húzható a történet, mivel egy iskolás időszakról beszélünk, így igazából a sulival kapcsolatos dolgokból válogathat, hogy milyen irányba szereretné vinni a történetet, mondjuk az kérdéses, hogyha elhúzódna, akkor az jót tenne-e a sztorinak vagy sem. Bár ez is csak attól függ, hogy mennyire kreatív az író.
Ó, és Haruba-senseinek megszületett a kislánya. ^^
Vajon be meri vállalni, hogy Mutsumi legyen a neve? (Ichika poénja a 6. titkos lánytestvérről, követve az ötösikrek elnevezését, azaz az első kanji a nevében tartalmazza a születési sorrendjével megegyező számot, a 6-ost)
Az azért adná, remélem megmeri lépni.
Bastian írta:
Plusz, a románc lezárása. Ez utóbbi lesz a legérdekesebb, mert látszólag ott tartunk, hogy Fuutarou még mindig nem képes elfogadni senki vallomását, így érdekes lesz látni, hogy mi fogja kiváltani belőle azt a reakciót, hogy neki igenis "az a bizonyos lány" kell.
Amúgy ha úgy nézzük, most Fuutaroval eléggé jó irányba indult el, végre kicsit látjuk, hogy ő is "érző" lény és nem csak a tanulás a mindene. Na meg persze azt is, hogy nem hülye, még ha ilyen dolgokról is van szó. Azért az elején nagyon olyannak volt beállítva aki teljesen elzárkózik a kapcsolatoktól, ezzel szemben most az utóbbi fejezetekben szépen be lett mutatva, hogy azért van neki egy másik oldala is..vagy épp most kezd előjönni ez az oldala. A megvalósítás viszont tényleg érdekes lesz, kíváncsian várom.
Hát igen, ez szerintem sem lett a legjobb, őt egy kicsit azért vidámabbnak is megrajzolhatta volna. :/
Bastian írta:
Illetve itt vannak még a féléves manga eladások: https://www.anime...19/.147237
A 5toubun az 5. helyen. Nem kellett volna neki sok, hogy megfingassa a HeroAca-t. Ez iskolapéldája annak, hogy ha egy adaptáció még nem is feltétlenül sikerül a legjobbra, attól még brutálisan meg tudja dobni a forrás népszerűségét. Bár nem titok, hogy a 5toubun animéjét a seiyuuk vitték a hátukon, és nem az animáció, megvalósítás.
Azért ez eléggé durva és szép teljesítmény. Ahhoz képest, hogy mekkora hype vonaton volt a HeroAca és 3 évad lement belőle, majdnem elcsípte. Tényleg jó hatással volt az animefeldolgozás.
Van egy poén Haruba-sensei középső nevét illetően, hogy ő valójában Haruba "FUCK SLICE OF LIFE!" Negi. Ez arra utal, hogy gyakorlatilag kerüli a slice of life elemeket, így érdekes lenne, ha húzná az időt iskolai dolgokkal. A Valentin-napot gyakorlatilag majdhogynem teljes egészében kikerülte, a Fehér Napot ki is kerülte. Strandos, tengerpartos fejezet sem volt fókuszba állítva, a "randis" fejezetek is úgy születtek, hogy Fuutarou bele lett kényszerítve Raiha miatt. Kíváncsi vagyok, mi lesz, mert lassan tényleg a nyári szünet időszaka jön a mangában, így nem lepne meg, ha átugornánk. ^^"
Szerintem jól is hangzik a Haruba Mutsumi. ^^
Ez az egyik legfőbb problémám egy lehetséges Nino győzelem esetén. Fuutarou annyira magabiztosan állította, hogy a románc baromság, de az első olyan vallomás, ami nem félreértésnek lett kihozva, rögtön megtörte volna annyira, hogy később majd pont az övét fogadja el? Mondhatni sok hűhó semmiért, és bárki megtette volna, csak komolyan valljon neki?
A számoknál az még durva, hogy mindössze 9 kötetet ölel fel, és csak félévnél járunk. Nem fog megduplázódni az év végére, de 4-4,5 millió is lehet akár belőle, ami abszolút példátlan egy romcomtól az elmúlt éveket tekintve.
----------
Depresszió.
88. fejezet
A kyotói állomásnál kezdődik a fejezet, ahol a kép is készült, és a talizmánokat vette Yotsuba. Szépen elmúlatják az időt, majd besötétedik. Yotsuba minden pénzét a talizmánokra költötte, Fuutarounál pedig nincs elegendő, hogy buszra szálljanak. A maradékot megfelezik, és egy szentélynél használják fel, ahol megszületik a tanulásos ígéret kettejük között. Valószínűleg Maruo talált végül rájuk.
A szálláson Nino is tudomást szerez Yotsubától a fiúról, és a nevének furcsasága miatt csak "Fuu-kun"-ként hivatkozik rá. HAHAHAHA! Majd Yotsuba látja Ninóval, ahogy Ichika az újdonsült barátjával beszél, és egy világ omlik össze benne. https://mangadex....r/499215/8
Ezt követően Yotsuba úgy dönt, hogy változtat a kinézetén, és előkerül a masni. Extázisban közli Renával, hogy változtatott a kinézetén, legutóbb ő teljesített a legjobban közülük a suliban, végre kitűnik közülük, amire megjelenik Itsuki is a csillagos csatjaival, hogy csak Yotsubát próbálta másolni. Rena azt mondja nekik, hogy a legfontosabb nem az, hogy hol vannak, hanem az, hogy ők öten mindig együtt lesznek. Nem sokkal ezt követően Rena meghal.
A fejezet azzal zárul, hogy az ötösikrek már középiskolások, kezdik felvenni a gimnáziumos kinézetüket, előkerült a többi kiegészítő is. Yotsuba a monológjában arról beszél, hogy ők öten nem lehetnek együtt. Ők öten soha nem lehetnek többé együtt, miközben szomorú/picit mérges arcot vág.