Ha jól tudom az anime topicba írtam, és nem hoztam szóba azt, hogy a harcok végével, felépítésével van bajom. A Fairy Tail nem az a sorozat, ami ezt érdemelte, és megint nem a történettel van baj. Itt csak az animével van a baj. Azzal, hogy az előző évadokhoz képest, hogyan tudtak egy ilyen szutykot létrehozni. Az, hogy a mangában ez meg az hogy volt nem érdekel, nem olvasom és nem ahhoz viszonyítok.
Megszámoltam, hogy egy pöppet tudjak "bizonyítani" is. 1 perc alatt 8 állókép, mind 2-3 másodpercig tartott a legújabb részben. Konkrétan megcsináltak egy képet, berakták arra a pár másodpercre, raktak alá hangot és ennyi. EZT kapjuk az első és második évad után, holott nem kis bevétele lehet az animének, és még népszerű is, tehát a minimum, hogy nem egy adag trágyát dobnak elénk. Csak hogy legyen még egy példám: 14:08-nál ahogy Rogue és Bradman ütögetik egymást... Mintha szaladnának a semmibe pár fénnyel, még egymáshoz sem érnek.
Én eddig konkrétan 1x sem panaszkodtam az animációra, sőt még védtem is, mert még élvezhető volt. De ez a rész nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Valószínű egy csomóan nem értenek velem egyet, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek ez az anime sorozat fontos volt és sokat jelentett. Jól elcseszték.
UI.: Részemről ennyi volt a sorozat szidása, nem szándékozok minden vasárnap negatívumokat írni az új részekről, inkább keresem a pozitívat...