Nekem nagyon tetszett az új opening, szerintem az S02 óta a legjobb.
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Engem az is meglepett, hogy Hanazawa Kana lett Zera hangja Ő az egyik kedvenc színészem bár tudom ő volt az OVA-ban csak már nem emlékeztem.
Ha akciósabb részek jönnek kiderül, hogy tényleg van-e fejlődés de eddig biztató.
A következő rész nagyon ígéretesnek tűnik ^^
Kíváncsi vagyok mi lesz Mira és Irene között, illetve a "Fehér Dragneel" már most teljesen extázisba hozott
Egyébként nekem nem tetszik az a megoldás, hogy most Irene mágiája miatt visszatértek, akiket már egyszer legyőztek, így nekem azt a hatást kelti, mintha felesleges lett volna az előző pár rész, és újra azokat fogjuk látni, amik már megtörténtek (lehet ez csak az én hülyeségem)
Nekem az új opening és ending is nagyon tetszett
306. rész
Nem fogom fényezni, eddig ez volt a legpocsékabb rész. Ténylegesen még soha nem panaszkodtam az animáció miatt, de ez már botrányos volt. Konkrétan egy harc sem volt állóképmentes, sőt a legtöbb csak abból állt. Ahogy Bradman és Rogue ütögették egymást is a szánalom tetőfoka volt. Amennyire vártam a Gildartsos részt, annyira nem hoztak ki belőle semmit. De annyira sajnálom az egészet, mert annyira jó a történet... Ha rendesen meg lenne animálva, akkor tökéletes lenne az egész...
Ugrás a fórumra: |