Na most jött el az a pillanat amikor azt írom egy nagyon jó sorozatról hogy nem tetszett ez a része (15.rész) Az egész részt már csak az utolsó percben felbukkanó T-rex mentette meg és jelezte előre hogy a következő rész már jó lesz megint!
Valahogy ez a mű nem ennyire érzelgős ezért nem volt ideillő egy egész részig húzni. Még a visszaemlékezéssel se.
Az eleje még jól indult de úgy belassult és unalmas lett hogy azt már nem szeretem. Nekem túl nyálas és érzelgős lett a rész. Mindennek meg van a helye és ideje de ezt nem kelet volna szinte az egész részen át húzni. Rövidebben is meglehetett volna oldani szerintem biztos. Meg a pajzs hősét is túl sokat emlegették az egész részen át mégse volt valami nagy szerepe.
Meg lett mentve 3 falubeli gyerek és elveszett a legjobb barát. Szomorú, de túl sokáig húzták ezt szerintem.
Megismertük Raphtalia múltját az szép és jó. Elértünk a jelenig. Ez is le van tudva. Jöhet végre a T-rex.
De amúgy látszik hogy ez a királyság eleve romlott. Hősöket manipulálják. Király és az egyház tejhatalmilag irányít. Elnyomják az embereket és rabszolgának tekintik a félembereket. Tényleg egy bukásra ítélt királyság amit érdemes lenne eltörölni. ÉS erre kell nekünk a hűsünk a pajzsos hős!!!! A kis hercegnőnek van mit látnia és van kitől tanulnia.