Binda
Zseniális teknős tanítványa
Ezt annyira de annyira nem értem... nem figyeltek Tucatszor láttuk már, az ő szent kincse egy nunjaku , mikor Elain-el volt akkor mutatta meg igazán hogy mire való. Illetve mikor Meliodas ellen is harcolt, ott is ott volt. Ez még anime-ben is lement.
Érdekes fegyver, elsősorban az ő képességére épít, kvázi kiterjeszti azt. De jelenlegi szintjén inkább hátráltatná szerintem. Kétlem, hogy fizikailag kibírná a mostani ütéseket... szerintem a Gideon is eltörne ha a DK most azt támadná.
Nehéz felmérni, mivel mindenki már kimerült és fáradt volt, mikor DK Mel megjelent. Így nehéz összehasonlítani. A The One csak max 10-15%-al volt erősebb Zeldris-nél. Meliodas alapból erősebb volt Zeldrisnél, 10 parancsolat nélkül!! És mindezek ellenére DK Mel-t sebességben Ban felülmúlja, bár erőben nem. Viszont gondoljatok bele, csak 3(4?) ujját tudta belemélyeszteni 2-3 centire. Szerintetek ha tudta volna, nem tépte volna ketté?
Még Escanor is nagyobb sebzést okozott Zeldrisnek. Persze ha Ban-t komolyan megsebesíti akkor vége a harcnak, de így viszont egyértelmű: Ban brutál kemény lett. Olyan robbantást kibír, ami Ludo törhetetlen péncélját is kikezdi. Állja DK ütéseit, és viszont is képes támadni... Ha Zeldris is rátámad a DK-ra akkor fogunk szerintem okosabbak lenni, hogy mekkora a különbség.
Tippjeim:
Zel: 300k
The One: 350k
Első Démon: 400k
Ban: 700k
DK Mel: 900k-1M