Nekem ez a rész most annyira nem tetszett. Hasonló a problémám vele,mint a az 5.résszel,túl sok mindent akartak beletömöríteni.Viszont míg az 5.részt az epizódban lévő dráma meg tudta menteni,itt még ez sem nagyon volt jelen.
Biztos vagyok benne,hogy pl a kormányügynökök amúgy jó karakterek,de a rövid játékidő miatt egyáltalán nem értettem miért kéne eziránt a 2 iránt bármilyen érzelmet táplálni.
Következő rész már sokkal jobbnak tűnik
Teru harcát az elején kihagyták, pedig szerintem pont az lett volna a lényege, hogy elhitesse velünk, hogy Terunak lehet némi esélye Shimazaki ellen. Oké, némi szösszenetet beraktak belőle a reklámot jelző részhez, de én szívesen megnéztem volna az egészet. Így gyakorlatilag a néző sejthette, hogy miért fog sorban állni Teru a rész végén... https://mangalife...age-1.html
A hangokkal mellélőttem. Ha jól hallottam, akkor Shimazaki megkapta Sugiyamát, avagy Sasuke/Emiya Shirou. Elég játékosan és fiatalosan adta elő a karaktert, némiképp meglepett.
Serizawát nem tudtam beazonosítani, de nem Sugita volt.
bakod írta:
...ez nem egy nagyon hosszú vagy népszerű mű...
Mi a szint a megítélésed alapján, ahol valami nagyon népszerűnek számít? A manga eladásai valóban nem voltak óriásiak, de ONE miatt elég sokan ismerik és elismerik a Mob-ot, mint a "jobb" művet a One Punch Man-hez képest.
Ha a MAL adatait veszem alapul, csak a Shield Bro-t és a Neverland-et követik többen a szezonban.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Jó ez a szemorgazmus szó. A 10. rész röhej ahhoz képest, ami a 11. részben volt. *.*
Viszont nem esett le, hogy Shibata hangját Miyake Kenta adta. ^^"
Reigen jelenete Shimazakival emlékeztetett egy One Punch Man webcomic jelenetre, amiben Atomic Samurai, egy bizonyos alma, és az ottani bullshit bajnok vett részt.
16 kötetes a Mob, abból 12 kötet lesz feldolgozva a második évad végére. Ha a maradék 4 kötethez hozzácsapnák a REIGEN mangát, akkor kihozhatnának még egy évadot. Máskülönben inkább mozifilmes befejezésben gondolkodhatnak.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Mi a szint a megítélésed alapján, ahol valami nagyon népszerűnek számít? A manga eladásai valóban nem voltak óriásiak, de ONE miatt elég sokan ismerik és elismerik a Mob-ot, mint a "jobb" művet a One Punch Man-hez képest.
Ha a MAL adatait veszem alapul, csak a Shield Bro-t és a Neverland-et követik többen a szezonban.
én csak azt mondom hogy jóóó pár oldalon sajnos alulértékelt.
pedig a mostani rész is mekkora volt te jóó isten a grafika az szemgazmus, és Mob érettségi fejlődése mindig lenyűgöz. az 1. évadtól fényévekre vagyunk ebből a szempontból.
és jön a 12. rész ami a harc tetőpontja lesz. vagy lesz még egy rész is? akárhogyis, le a kalappal az alkotó előtt ezt most nagyon eltalálta. Reigenen már megint röhögtem egy nagyot az az ember kész.
13 részes lesz az évad. Nem fog a Boss harc ezúttal könnyen lemenni.
Én nagyon bírom a sorozat humorát meg a komolyságát is De ahogy észrevettem ez nem mindenkinek jön be pedig ez a sorozat szerintem sokkal jobb mint a One Punch Man.
Meg azon is meglepődtem mennyi híres szinkronszínész van a sorozatban.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Egyesítve 2022.12.31 11:59:55:
Szép csendben véget ért a 3. évad, és vele a széria is.
Összességében szerintem nem sok panasz lehet a feldolgozás minőségére. A Bones kihasználta a manga egyszerű rajzstílusát, ami tökéletes táptalajt nyújtott a fluid animáláshoz, ahol nem kell tojáshéjakon lépkedve arra ügyelni, hogy a részletes karakterdizájn ne egyszerűsödjön le, ne mosódjon el. Maga a konklúzió is szerintem rendben volt, hű volt a manga szellemiségéhez. Abszolút újranézős mű a számomra.
Szerkesztette: Bastian - 2022.12.31. 11:59