Deku full gauntlet kesztyűje miért tört el mikor Melissa elmondása szerint All Might erejét is kibírta ?
OVA-k, mozifilmek, különkiadások
Javaslom nézd meg újra a filmet Melissa elmondja, mikor odaadja Dekunak, hogy a Full Gauntlet olyan erős, hogy All Might teljes erejű ütéseiből hármat is kibír. Ha összeszámolod, legalább 3 full erejű Smash-t használt Deku, plusz pár gyengébbet.
dungeonlord írta:
1.kérdés.Ez a film a 4.évad elött vagy utána játszódik .
dungeon: na, ennyit a figyelmességedről.
Mint azt főoldali hírünkben, illetve a Facebookon is írtuk, továbbá a 3. évad 20. epizódja (mozifilm felvezető epizód) során is elhangzik, a mozifilm eseményei az erdei edzőtábort (tehát a 3. évadot) megelőzően játszódnak.
(Movie)
Különösen tetszett a végén, hogy kimerültek és meglátszott rajtuk, hogy sokszor használták a képességeiket. A legtöbb animében ezek kimaradnak és mikor úgy látszik, hogy hatalmas fájdalmak közepette vannak, akkor ismét elkezdenek úgy harcolni mintha semmi nem történt volna. Midoriya kis rage ereje szerintem tökéletesen illett oda, ahogy a végső csapás is, egyik sem volt ilyen "lehetetlen megvalósítani" szinten.
Nekem nagyon tetszett a movie, kaptuk a szokásos kis BNHA feelinget
Tapion-sama írta:
dungeon: na, ennyit a figyelmességedről.
Mint azt főoldali hírünkben, illetve a Facebookon is írtuk, továbbá a 3. évad 20. epizódja (mozifilm felvezető epizód) során is elhangzik, a mozifilm eseményei az erdei edzőtábort (tehát a 3. évadot) megelőzően játszódnak.
Új filmet fog kapni a sorozat, szóval várjuk
https://www.anime...er/.144780
Már van ilyen is
https://www.youtu...i4xVSXGaZE
Kemény spoilerek jöttek az új filmről. Lesz itt Bakugró fanservice bőven...
De amugy pontosan ez mi lesz?
Én olyanokat olvastam már ha igaz, hogy ezt a szerző egy alternatív Hero Academia lezárásnak szánja?
Ugye ehhez kapcsolódóan akkor ez kánon lesz vagy nem kánon?
Horikoshi azt nyilatkozta, hogy "Nem lesz harmadik mozifilm. Valószínűleg." Mindezt arra alapozza, hogy a második mozifilm akár egy zárásnak is tekinthető a HeroAca-ban, ugyanis a történet bemutat majd egy koncepciót azokból, amit a manga végső csatájában fel akart használni. Így a második mozifilm sokkal "Plus Ultrább" lesz, mint az első.
Vagyis szerintem a mozifilm beilleszthető majd az idővonalba, de bármilyen hatása is lesz, az új szereplőivel együtt maximum Easter Egg-ként lesznek megemlítve a mangában, különösebb vizet nem fognak zavarni a fő történetben. Amolyan Index-es/Railgun-os megoldás az ottani "filler"-ekre.
Ha már itt tartunk, a kánon még lenyelhető szóhasználat, bár inkább canon, viszont a filler-ben nincs "é". Az váltópénz. Nekünk viszont a "töltőanyag/töltelék" kell.
Ugrás a fórumra: |