Tsuyu chan eddig az egyik kedvencem volt.
Nagyon aranyos az extra fejezet.
Szerkesztette: KingBradley - 2018.08.01. 13:37
Boku no Hero Academia manga
1nap alatt elolvastam 100fejezettet xD .
A speciális fejezeteket és boritóképeket érdemes elolvasni, mert sok kérdésre kapunk választ.(mint pl Midoriya 1.000.000% erejéről)
Továbbá 1-2 törölt jelenet pótoltam, ami nem került be az animében.(Csak pár oldal,nem vészes)
Egyre jobban bírom a Senseit .
Az anime 3. évadjának történései már a 70. fejezet környékén elkezdődtek ^^"
De tény: ha jól számolom, pont Szenteste napján jön az első 2 olyan fejezet, amit animében már (illetve még) nem láthattunk.
Ops! Igazad van! 1 .évadot elnéztem .
Aki nem tud várni Októberig, annak ajánlom a mangát https://naruto-ku...mia/124/15.
Welcome 4.évad ^˘.
Arra lennék kíváncsi,hogy Aizawa képes lenne AFO képességét is törölni?Mivel tudja törölni az OFA-t,gondolom nem lehetetlen az ellentétjét törölni.
Ti mit gondoltok erről?
Én itt konkrétan AFO-nak arra képességére gondoltam,amikor képes egy másik ember képességét ellopni.Mivel ez az AFO egyedi képessége a többi mind lopott,ezért gondolom azt,hogy csak ezt az egyet tudja törölni.
Ezzel nem ér sokat,mert törölheti az eredeti képességét,de a lopott képességeivel még mindig jóval erősebb bárkinél.
Vagy velem van a probléma. VAgy tényleg uncsi a manga -.-.
Elolvastam 10+ fejezetet a 4.évadból , de egyszerűen nem hozott lázba a manga.2 dolog lehetséges.
Még nem szoktam meg a mangát vagy az anime túl jó munkát végzett az ütős zenékkel és animációval .
Ez vagy az .Kis időre még offolom a mangát.
dungeonlord írta:
Vagy velem van a probléma. Vagy tényleg uncsi a manga -.-.
Elolvastam 10+ fejezetet a 4.évadból , de egyszerűen nem hozott lázba a manga.2 dolog lehetséges.
Még nem szoktam meg a mangát vagy az anime túl jó munkát végzett az ütős zenékkel és animációval .
Ez vagy az .Kis időre még offolom a mangát.
Ugrás a fórumra: |