Best rész.. Atyavilag hideg rázott. Amikor minden más céh megjelent. tyűű lesz itt verekedés bőven. Most ez a fő harc Natsu és Zeref között vagy ez még valami előjáték?
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
294.
Fúúú..hát ez valami iszonyat epic volt. Ha nem is volt nagyon kiegészítés, de legalább az epic része ott volt, de az nagyon
Kifejezetten tetszett, hogy vörös lángokkal illusztrálták Igneel megmaradt erejét nagyon átjött, és kib@$#ott menő volt, az animáció is helyén volt. Eddig nálam ez a favorite rész!
A rész vége után nehéz szóhoz jutni, és nem azon görcsölni, hogy mikor jön a kövi rész Személy szerint ez a harmadik évad annyira epic lett, hogy nincs szívem elolvasni a mangát, az anime olyan szinten össze van rakva, hogy minden pillanatban a hideg futkos végig rajtam Megérzéseim szerint a kövi rész nagyon király lesz, csak győzzem kivárni
kasza93 írta:
A grafikának még mindig köze sincs az 1 évad beli színvonalhoz. Szinte töb az állókép mimt az animált rész.
Nos hát hogy itt se kaptunk harci kiegészítést egy minimumot se ez előrevetítheti hogy a többi harchoz se fogunk ami hát..... majd ha odaér az anime meglátjátok. A hangulat rendben volt de azért akkora animáció itt se volt. Pl mikor Natsu elrepíti Zerefet utána egyből vágás és Zeref már rá is küldi Natsura azt a fekete gömböt amit ő eléget. Nincs átmenet vagy egy olyan mozdulat meganimálva amivel előidézi Zeref azt a gömböt. Ez így egy fan animációnak néz ki kb. A zene elvolt találva és legalább hűen adaptálták a mangabeli harcot de ennyi. A mozdulatok pont úgy követik egymást mint a mangában és nincs folytonossága az egésznek. Muszáj megint ezzel példálóznom de a Hunter X Hunter még mindig köröket ver rá de a Boku no Hero Academia is. Így hogy ez az utolsó évad én többet várnék azért. Legalább ott amikor mint két gömb (piros és fehér) összecsaptak legalább oda rakhattak volna valami rendes adok-kapok-at. Csak ezért a részért néztem vissza az animébe, hogy lesz-e remény animáció szinten de szerintem az már elveszett. A hangulat rendben van a zene használat is tökéletes de a végeredményen nem változtat. Ez egy közepes közepes.
Elkezdtem olvasni a véleményeket ,és sok pozitív véleményeket olvastam ,na mondom végre,hurrá és gondoltam meglesem youtubenál.
Csak bámultam, és erősen fakartam a fejemet .Szép színvilág, de azon kívül hulladék az egész animáció .
Ha ezt a harcot se tudták normális megrajzolni, akkor reménytelen az egész.
Ezt már 2.évadnál is említettem .Olyan, mintha A-1 ezzel az olcsó húzással pénzt lop a rajongoktól más animékhez.
Hiro is elbaszta a saját mangáját. De ha ez mind nem lenne elég, akkor A- még jobban tönkreteszi .Ez már tényleg Rip -.-.
Gyakorlatilag a zenék és a szinkron színészek tartják még életben az animét.
Sírom vissza Satelight animációs csapatot, mert nélkülük élvezhetetlen az anime .
Fairy tail szó szerint kiherélték, mint író, mint a-1 csapat .
Minden elismerésem azoknak, akik még tudnak pozitívumot írni + a fordító csapatnak .
Hú de jól esik ilyenkor ,hogy én ezeket telibe szarom és a szotri és hangulat miatt nézem az animét. Dobáljátok már oldalak óta az animáció fikázását meg töritek az ujjatok ,hogy leírjátok mennyire rossz. Megértette mindenki az első fikázást is aki akart akkor egyetértett nem értem miért kell még jobban nyomatékosítani már 100,-ra is Kibaszott jó volt a rész , kibaszótt jó az anime , hideg ráz minden mostani résztől , jó minden , béke veletek. Nem muszáj minden animét végig nézni ha ennyire rosszul van megcsinálva az animálás. Értem én ,hogy vélemény kifejtés , de mindenkinek leírni ugyan azt kicsit unalms.
Teljesen egyetértek burn3000-rel, nekem konkrétan fel sem tűnnek ezek az animációs szegénységek... Persze, jobb lenne nyilván, ha több időt fektetnének bele, de szerintem teljesen korrekt részeket kapunk, érdekes, fillermenteseket.
Nekem a Natsu vs Zeref harccal sem volt semmi bajom, személy szerint rosszabb lett volna, ha 10 percen keresztül csak azt kellett volna néznem.
Ugrás a fórumra: |