Nos ez egészen addig marad filler, amíg nem kap valamilyen manga/novella adaptációt. Nem kell megmagyarázni szerintem, hogy azért ami ezekben a részekben ment semmiképp nem számit a filler kategóriába, főleg az utolsó rész. Ez a jövő zenéje. Most valahogy úgy láttam, hogy Borutot folyamatosan meg kell védeni és az érzelmes percek is kissé elcsépeltek voltak, furák. Mivel még mindig csak kb. 20 résznyi a manga "előnye", így szerintem még legalább 1-2 ilyen kitérő sztori le megy mielőtt folytatják a mangát. Persze nem fillerként, hanem kiegészítésként akár.
Szerk* Állítólag a Shikamaru shinden ami ez után az arc után játszódik ott Oonoki életben van. Nem tudom az bekerül-e ide, de érdekes lesz. Láttam egy-két összeesküvés elméletet, hogy Oonoki nem is halt meg, mert konkrétan nem mutatták, csak azt hogy ott feküdt a sziklán, meg, hogy enni akar valami kaját és csak túl kifáradt, elájult. Ezért sírt az unokája. Nem tudom, nekem a kezek összekulcsolása eléggé meggyőző pedig. Viszont az is igaz, hogy elég vidáman lezavarták azt a jelenetet. Olyan volt, hogy ja egyébként egy viszonylag fontosabb szereplő meghalt, de mindenki vidám.
Az animáció is elég érdekes volt pár helyen, ritka rosszul lett megoldva csomó helyen. Borutót is csak menteni kellett mindig, sok elcsépelt és korábbról bemásolt hasonló jelenettel teli rész volt ez. Nekem ez nem jött most be.
Szerkesztette: DereX - 2019.01.28. 11:02