Jaeger írta:
Én részben megértem a szerzőt. OFA sima erőnövelése érdekes képesség, de már nem tudod sokkal újabbat kitalálni hogyan fejlődhetne Deku.
Valami küzdősportot még most se ártana megtanulnia. Bakugo is megmondta neki, hogy a technikáján lenne még mit javítani.
Ha mindegyiket érdekesen és változatossan használná szerintem az még lehet egy jó megoldás. Néhány sorozatban meg arra panaszkodnak sokan, hogy a főhösnek csak egy képessége van és csak azt használja.
A változatossággal, vagy inkább annak hiányával csak az a baj, hogy ez mindenkire igaz a MHA-ban. Vannak kivételek mint Todoroki a hibrid quirkjével, de ettől még ő is tüzet és jeget fog végig használni. Meg amúgy is minek? All Might csak szupererővel legyőzte AFO-t, aki a történet legerősebb karaktere és nála aztán senkinek sincs változatosabb arzenálja. Erre meg kiderül, hogy az csak a jéghegy csúcsa volt. Shigaraki azóta esélytelen, hogy Deku megtanulta a pöckölést. Az egyetlen akinek esélye lehet Deku ellen, ha mindet megtanulja, az AFO, szóval szinte biztos, hogy kiszabadul.
Amugy összesen 8 képességről beszélünk
.
.
.
Az első képesség azt hiszem az öröklés, második a szuper erő utána jön a black whip ez a fekete ostor szerű cucc és van még ezeken kívül 6
Az öröklést nem kéne külön képességnek számítani, mivel önmagában hasztalan. Igazából mindegy, de a fekete ostor beletartozik a 6-ba. Deku előtt voltak 8-an. Az elsőtől jött az erő és az öröklés, All Mightnak meg nem volt sajátja, szóval marad 6 birtokos 6 képességgel.
Valaki redditen összefoglalta, hogy mi is történt: "Oh! You were born without a quirk? Here's 7!"
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."