Elvileg Whis is tudja használni. Feltételezhetően minden angyal.
Viszont Bills letudta volna győzni Zamasut? Bármelyik formáját is nézzük.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Szerintem le tudta volna győzni Zamasut. Láttunk menni neki eltörölni bárkit. (mikor visszamentek 3 percet az időben hogy megmentsék az öreg Kaioshint.
Amúgy hogy erősebb-e az ultra mint a ssjb hát én azon vagyok hogy az egy technika, szint ami miatt jobban ki tudja használni az erejét. Jobb összpontosítás és felhasználás. Teljesen pazarlás mentese. Szóval lényegében szerintem ugyanolyan erős csak nem pazarol erőt és nincsenek felesleges mozdulatai erővesztése így ezáltal erősebb.
Ne beszéljünk már a kék formáról. Nem is hoztam fel egy szóval se...
A kérdés a SSJ God vs perfect Ultra volt. Erre meglett a válasz.
Én is úgy vélem Bills-sama eltudta volna pusztítani Zamasu bármelyik verzióját, de kíváncsi lennék mások véleményére is, főleg ha nem így gondolja az illető.
A mangában említve volt, hogy Vegetto kékben ugyan olyan erős mint Bills,na már most Vegetto simán lenyomta Fused Zamasut, magyarán Bills is hozzávetőlegesen könnyen verte volna (még Goku perfect Blue-ja,ami kb Blue Kaioken erősségű lehet,is simán versenyben volt vele,nem volt Zamatsu igazán erős,csak okosan csinálta a dolgokat. )
Szerk.:+még ha vissza emlékszem,a magában a top saga elején,Vegeta ugyan olyan perfect Blueban,mint amivel Goku ferben volt Fused Zamatsuval, adott egy sallert Billsnek,aztán Bills haragjában egy ütéstől kiütötte Vegetát,Zamatsu is kb addig tartott volna feltehetőleg.
Vegetto erősebb mint Bills meg Jirenél is ez egyértelmű az ok ami miatt nem ölte meg Zamasut az az volt, hogy szórakoztak és hamarabb lett vége a fuzionak ennyi
Egyesítve 2018.12.12 16:47:56:
Amúgy ssj god gyengébb mint a blue szóval az ultra ösztön meg a legerősebb szóval nem is értem a kérdést
Én abszolút máshogy látom ezt az egész témát.
- Az, hogy a God formát hasonlítjuk az Ultra Ösztönhöz, azt egyenesen nevetségesnek tartom. Aki ezt komolyan gondolja, annak javaslom az egész sorozat újranézését.
- Vegito abszolút agyonverte Zamasut, akinek egy csipetnyi esélye sem volt ellene. A gond ott volt, hogy a halhatatlanságával nem tudott mit kezdeni.
- Ne felejtsük el, hogy a mangában Goku a hakait használta Zamasu ellen és nem tudta elpusztítani azzal sem. Itt ugyanakkor megjegyezném, hogy Toppo is annyit ért el a hakai-ával, hogy Friezát se tudta elpusztítani és Vegita is hárította az új formájában. Ebből adódóan nyilván elég gyerekcipőben jár az erejük egy Beerushoz képest, hogy a hakai azonnal úgy pusztítson mint Beerus Zamasu ellen.
- Hiába mondták, hogy Vegito ott van Beerus szintjén, alapjában nem tudják a Kaiok, hogy mekkora hatalma is van neki csak tippelnek. Vegito és UI Goku között pedig iszonyatosan nagy a diferencia és szerintem Beerus erősebb lehet UI Gokunál is egy kicsivel.
ultra ösztön nem az erőről szól elfelejtitek azt hanem védekezés és támadás kombinációja (istenek közt ezért ritka mert mindegyik meg elégszik a pusztítás isten Titulussal és nem edz tovább)
beerus pedig lusta saját maga se tudja milyen erős csak pusztítás isten oszt annyi
túl variáljátok
laszlo222 írta:
(1)- Vegito abszolút agyonverte Zamasut, akinek egy csipetnyi esélye sem volt ellene. A gond ott volt, hogy a halhatatlanságával nem tudott mit kezdeni.
(2)- Ne felejtsük el, hogy a mangában Goku a hakait használta Zamasu ellen és nem tudta elpusztítani azzal sem. Itt ugyanakkor megjegyezném, hogy Toppo is annyit ért el a hakai-ával, hogy Friezát se tudta elpusztítani és Vegita is hárította az új formájában. Ebből adódóan nyilván elég gyerekcipőben jár az erejük egy Beerushoz képest, hogy a hakai azonnal úgy pusztítson mint Beerus Zamasu ellen.
na switch DBSH verzió kijött https://www.youtu...5fqxzvkW0U
végén Hit új formálja látható vagy valaki más?
valami olyasmit mond hogy végre megtalálta
Én alapból nem értem miért kell egy csillagharcosnak aki SSJblue formában van egy Hakai-t használnia, ami a pusztítás isteneihez tartozna. Így lenne étrelme. Ebből adódóan számomra súlytalan a hakai technika, mert számomra úgy lenne korrekt, ha csak Pusztítás Isteneként tudná valaki használni. Kb. hozzáférést kap ehhez a technikához, ha fel van avatva erre a titulusra. Nonnszensz....
bbelthazor írta:
Én alapból nem értem miért kell egy csillagharcosnak aki SSJblue formában van egy Hakai-t használnia, ami a pusztítás isteneihez tartozna. Így lenne étrelme. Ebből adódóan számomra súlytalan a hakai technika, mert számomra úgy lenne korrekt, ha csak Pusztítás Isteneként tudná valaki használni. Kb. hozzáférést kap ehhez a technikához, ha fel van avatva erre a titulusra. Nonnszensz....
bbelthazor írta:
És mi van, ha Goku tudtán kívül Pusztítás Istene jelölt/tanonc, mint Toppo? (ez csak egy teória, lehet hülyeség )
Billstől többször is hallttuk már, hogy "így hogy lesz belőled Pusztítás Istene..." vagy hasonlók, mi van ha Goku megkapta a titulust a tudtán kívül? Néha amennyi esze van a dolgokhoz...úgysem fogja fel, hogy mit vállal el.. Ez magyarázná, hogy miért képes ő is a Hakaira.
Mert lehet ez is úgy működik mint a Kaoshinoknál annó Trunksnál volt.
bbelthazor írta:
Ugrás a fórumra: |