@Lad,egyes karakterek hasonlítanak, gondolok itt Shikire,Rebeccára,Elcyre stb. de ez nem is baj szerintem.(Láthatunk egy Kalóz Erza x Igazság Bajnoka Gerard verziót is ) Power of Friendship itt is jelen van,de valószínűleg nem lesz akkora jelentősége,mint a FT-nél. Történet szempontjából is van kis hasonlóság, pl.: Lucy elrablása a Phantom Lord által, és Rebecca elrablása a Rogue Out által,de egyre jobban kezd látszani,hogy eltér a FT-től,legalábbis nekem így tűnik.
Mivel nem olvastam a Rave Mastert,kiváncsi vagyok,hogy egyes karakterek mennyire hasonlítanak a RM karakterekre (Harun, és Siegharton kívül persze )Főleg arra vagyok kiváncsi,hogy Weisz,Xiaomei és Homura stílusú karakterek jelentek-e meg a Rave-ben. Na meg a történetvezetés szempontjából mennyire hasonlít a két mű, valamint,hogy mennyi és milyen mértékű "durvaság" volt benne. Gondolok itt a Guilst bolygón lévő állapotokra,vagy rosszabb dolgokra stb.
Nekem kifejezetten bejön ez a Space Fantasy dolog. Nagy potenciált látok benne,már csak a kérdés az, hogy Hiro mennyire fogja kiaknázni a lehetőségeket.
Hiro kiadott két "Utószót" is:
Vol. 1 Afterword
Vol. 2 Afterword
Az első két kötet fejezetei nagyjából az EZ világát mutatta be kezdetlegesen majd a harmadik kötettől kezdve jelentősen megváltozik a történet. Ami már kezd látszani. Nekem eddig bejön.
Amikor már animévé növi ki magát (vagy hamarabb),jó lenne lefordítani a mangát,ha nem túl nagy kérés.
Egy Homura vs Elcy csatát szívesen megnéznék.
Szerintem Homura mestere férfi,az is lehetséges hogy a Four Shining Stars tagja,aki el akarta pusztítani a démonkirályt túlszárnyalás reményében.
Szerkesztette: Blader - 2018.11.24. 18:23