"Ez a történet arról szó,hogy hogyan váltam én a legnagyobb hőssé".
Tehát azt akarja nekünk átadni,hogy még All Might-ot is felülmúlja,ami nem kispálya.Izuku ha egyszer megtanulja a One For All-t használni ugyanúgy mint All Might szinte legyőzhetetlen lesz.All might-ra is csak All For One jelentett nagyobb veszélyt a gonosztevők között,bár all for one-t nem szeretném leírni hiszen a "One For All teremtője" bizonyos értelemben és képes volt megölni All Might mesterét,a One For All 7.örökösét.
Jaeger írta:
Én nagyon kiváncsi leszek Kacchan őrült tervére
Az arca meg a a többiek reakciója alapján azt várná az ember, hogy egyedül akar neki rongyolni mind a négy B osztályosnak. De nekem valamiért az az érzésem, hogy itt most másról van szó.
Hát szerintem ez a kis különóra a csapatharcokkal drámai véget fog érni ugyan is az a történet szempontjából olyan semmilyen lenne ha csak azért találta volna ki Horikosi hogy bemutassa ki mennyit fejlödöt. Nem véletlenül rakta Deku csapatát vs Monoma csapatát a végére. Én szerintem Monoma Deku megérintésével megpróbálja majd lemásolni a képességét, viszont mivel a teste gyenge a OFA használatához ezért az fel fog robbani, és így félbeszakadna a meccs. Örülnék ha ennek az incidensnek lenne valami komolyabb következménye, szerintem Monoma nem fog meghalni viszont búcsút mondhat a hösi jövöjének, és kiderülne a diákok és a tanárok elött hogy Deku képessége nem más mint a OFA. (Bakugo már úgy is tudja és Todoroki is sejti).
Gerigo írta:
Hát szerintem ez a kis különóra a csapatharcokkal drámai véget fog érni ugyan is az a történet szempontjából olyan semmilyen lenne ha csak azért találta volna ki Horikosi hogy bemutassa ki mennyit fejlödöt.
Semmilyen? Ezzel nem értek egyet. Először is, nagyon frankó kis harcokat kapunk, amiket élvezetes olvasni is.
Másodszor pedig, nem szeretném, ha ez a manga is beleesne a tipikus mutassunk mindig többet/nagyobbat/drámaibbat gödörbe. Még mindig csak elsőéves diákok, egyszerűen kellenek az ilyen kisebb hangvételű ívek is, ahol "csak" fejlődhetnek.
Ha minden ív az előzőt próbálná überelni, előbb utóbb felborulna az egyensúly, és így kaphatnánk pl. egy teljesen elszállt és széteső erőszint rendszert.
Plusz, ahogy nemrég leírtam, ez a manga szerintem már több egy sima egyenes történetnél. Már megteremtette a saját maga kis univerzumát, az pedig jó lenne, ha értelmesen meg is tudná tölteni ezt Kohei.
Persze, ettől még lehet valami gubanc a Monoma - Deku csörténél (pl. lehet megint kapcsolatba tud lépni az elsővel, hála a másolóképességnek), de szerintem ennyire drasztikus dolgokat ne várj.
Shinso-ról volt szó megint nem arról, hogy Monoma lemásolja
Shinso átveszi Deku felett az irányítást akkor olyan állapotba kerül Deku, hogy tud kommunikálni az elsővel valami ilyesmi a helyzet. Ezért mondtam korábban szerintem ott ez lesz a lényeg Deku nem győzni akar majd ott.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ezt most nem értem. A Monoma felrobban dologra írtam, hogy ilyen drasztikus dologra ne nagyon számítson.
Vagy most mire gondolsz a nem róla volt szó résszel?
Szerk.
Talán megvan. A példámra gondolsz, hogy ezt te eredetileg Shinsoval írtad le. Csak írni akartam egy random példát, hogy más dolog attól még történhet.
De jogos, ez inkább Shin képességével működne.
Monomás dologból nem nagyon lesz soha semmi mivel akkor felrobbana
Vagy eltörne egyből a keze vagy a lába ilyesmi, de szerintem nem igy fog kiderülni, hogy Deku ereje All Might-tól van.
Szóval ezekben nem láttok rációt. De ahogyan haladunk az idei év utolsó fejezeteiben lesz valami cliffhanger amitől majd kb 3 hétig vakarhatjuk a fejünket
Én szerintem Monoma Deku megérintésével megpróbálja majd lemásolni a képességét, viszont mivel a teste gyenge a OFA használatához ezért az fel fog robbani
szerintem Monoma nem fog meghalni
Ezt a kettőt így nem tudom együtt elképzelni.
OFA meg még mindig nem szupererő, hanem erőfelhalmozás, szóval szerintem semmi nem fog történni. Egy ilyen jelenetet el is tudok képzelni, hogy rákészül, hogy megszerzi Deku erejét, de koppan, hogy nem változott semmi. Viszont ha Monoma rögtön megtudja, hogy hogyan kell a használni, akkor az kiderülhet, hogy OFA-t át lehet adni.
"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
Esetleg én azt tudom elképzelni, hogy lemásolja az erejét, majd használatkor eltörnek a végtagjai (végülis ezt is kilehet úgy fejezni, hogy "felrobban", a nagy kirobbanó erőtől sérül meg ), mint amikor Deku nem kontrollálja magát.
Edit: Hupsz, sorry, elsiklottam felette, de Jaeger kb ugyanezt irta
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Shinso elfogja kapni Dekut, mivel szándékosan engedni fogja neki aztán valahogy kapcsolatba lép az Elsővel és kapunk valami Cliffhangert, hogy Deku nem ismered az apádat pedig ő AFO. És aztán az lesz, hogy NEEEEEEE és 1 hónap szünet
Nah jó kicsit elkalandoztam.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.11.23. 00:46
Én nagyon nem örülnék neki ha kiderülne valami Deku apjáról hogy ö vmi nagy ember volt vagy vmi, még azt sem szeretném ha gonosz lenne, az lenne a legjobb ha az apja csak egy átlagos felnött férfi lenne aki csak elvált a Deku anyjától, vagy csak egyszerűen külföldön dolgozik.
Hiszen ezért ilyen jó és egyedi a sorozat, hogy a föhös egyik szülöje sem "valaki" hanem csupán átlagos emberek. Ezért is olyan inspiráló Deku karaktere hogy ö is csak egy átlagos srác, aki saját magának köszönhet sok mindent. A Mangaka szerintem igy próbálja a fiatal olvasóit inspirálni arra hogy nem kell különlegesnek lenned ahoz hogy elérd az álmaid.