És folytatódik a nagy torna újabb kiesőkkel. C17 megcsinálja amit az animéban és látszik itt is Jiren elsöprő ereje.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
a 41-es manga RAW fejezete frissen-ropogósan:
https://www.youtu...pp=desktop
Kíváncsi vagyok az új arc-ra,kár hogy nem értek japánul,de a lényeget azt hiszem sikerült megérteni a képekből.
Durva hogy a selyem fiú simán taccsra tette Gokut meg Vegetát,de persze csak alap formában voltak, viszont látszik hogy nagyon elbízták magukat Jiren meg Broly után.
A TOP vége hasonló lett végül,csak itt Gohan animés önfeláldozását lőtte el Goku szinte pontosan ugyan úgy,ami tetszett,csak apa és fia.
C17 is jóval intelligensebbnek tűnik így,jól átejtette Jirent,de azért az animés Goku-Frieza végjátékot nem verte,bár jobbnak tartom a mangát 98 %-ban, azt a 2 % az animések nagyon összetették.
Hát azért nekem kicsit túl gyors befejezés volt. Nagyon hamar ledarálták az egészet. Pláne hogy még a következő arc kezdete is belefért. Nagyon jó volt és legalább nem húzták vele az időt mint az animében. Nem mellesleg sokkal életszerűbb logikusabb is volt mint az animében, de tényleg nagyon hamar ledarálták. És itt is csak azért nyertek mert C17 egy szikla alatt volt. De az egész kívánság meg minden magyarázat lényegében 1-2 oldal túl kevés szerintem erre.
De az tényleg durva hogy győzhették le az univerzum két legerősebb harcosát (halandó) ilyen könnyen. Gyorsaság meg egy kis kábítópisztoly elég!?
Nem bízták el magukat, inkább ismét bemakacsolták magukat, plusz nem is veszik szerintem komolyan Jackóékat. Ez a párbeszéd játszódik le a (Brolys spoiler is van, úgy olvassátok) (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Broly film utáni jelenetben az edzőteremben.).
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Vegita elkezdi kritizálni Gokut, hogy a TOP óta nem érte el az UI-t. Azt mondja, az ultra ösztön semmit nem ér, mivel egy megbízhatatlan technika. Ezzel egyetért Goku és azt mondja, hogy ideje visszatérni a klasszikus recepthez.
Majd Vegita elmondja, hogy soha többet nem fog együtt harcolni Gokuval. Erre Goku azt mondja, hogy nem is akarja, mert egyedül akar nyerni az eljövendő ellenségek előtt.)
laszlo222 írta:
Nem bízták el magukat, inkább ismét bemakacsolták magukat, plusz nem is veszik szerintem komolyan Jackóékat. Ez a párbeszéd játszódik le a (Brolys spoiler is van, úgy olvassátok) (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Broly film utáni jelenetben az edzőteremben.).
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Vegita elkezdi kritizálni Gokut, hogy a TOP óta nem érte el az UI-t. Azt mondja, az ultra ösztön semmit nem ér, mivel egy megbízhatatlan technika. Ezzel egyetért Goku és azt mondja, hogy ideje visszatérni a klasszikus recepthez.
Majd Vegita elmondja, hogy soha többet nem fog együtt harcolni Gokuval. Erre Goku azt mondja, hogy nem is akarja, mert egyedül akar nyerni az eljövendő ellenségek előtt.)
Buu
Én nagyon adnám ha Kid Buu visszatérne egy jó magyarázat mellett és elnyelné például Beerust. Egész jó kis arc kerekedhetne ki belőle.
Goku5. A C17-es dolog egész jó magyarázatot kapott, mert a még Főpap is bekajálta az androidos trükköt, miszerint nekik nincsen KI-jük.
Persze Bbelthazor a jelenlegi állás szerint ez tény. Ugyanakkor biztosan kap ő is egy bővebb előzménysztorit, hogy megmagyarázzanak egy esetleges radikális szintugrást.
Ez az új fejezet valami hihetetlen jó volt.
Ugrás a fórumra: |