Juzo még mindig elsüllyestheti Iida-t. Ojiro-t az elején még bírtam, csak azóta nem nagyon csinált semmit, szóval ő is mutathatna valamit. Tetsutetsu meg remélem megizzasztja Todorokit.
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Juzo még mindig elsüllyestheti Iida-t. Ojiro-t az elején még bírtam, csak azóta nem nagyon csinált semmit, szóval ő is mutathatna valamit. Tetsutetsu meg remélem megizzasztja Todorokit.
204. fejezet
Majdnem Durzo, inkább Todoroki izzította be Tetsut.
Amúgy, mikor Iida kitépkedi a kipufogóit kicsit meglepett. Pislogtam vagy kettőt, hogy jól látom e.
Kiváncsi lennék most Iida milyen gyors lett Dekuhoz képest. Mármint hány %-os Deku One for All szinten lehet. Bár ha jól emlékszem eddig az 5%-os Full Cowl szintjén is Midoriya volt olyan gyors mint ő.
Ez a arc amugy elég lassú tempóban halad Igy lehet évvégén ha Dekun lesz a sor kapunk valami nagy One for All csavart.
AFO: Deku én vagyok az apád.
Talán Ojiroék oldalán maradhatott valaki állva, de ők is eléggé beleragadtak a sárba.
Bakugo, Sero, Sato és Jiro. A B-s csapat neveit pedig nem tudom, csak a hegesztős fickóra emlékszem a táborból.
Nem sok esélyt láttam rá, de azért bírtam volna, ha Todoroki kikap (ha egy acél ököllel párszor behúznak, az azért nem kellemes). Tetsu beszéde után viszont már konkrétan a B osztálynak szurkoltam. Szóval örülök, hogy legalább nem vesztettek. Remélem így is marad.
206. fejezet
Reméltem, hogy lesz még egy nagyágyú a B-ben. Kíváncsi vagyok, Tokage vajon van olyan erős, mint Bakugo, vagy csak a képessége nagyon hatékony Katsukié ellen.
Bár a képessége a hős szerelése alapján, valami hüllő szerű lehet, az meg nem épp a robbanások legjobb ellenszere.
Ja, és nem is vártam mást Kacchantól, megint előállt valami őrült tervvel.
Én nagyon kiváncsi leszek Kacchan őrült tervére
És azért a többiek is rájöttek, hogy fejlődniük kell még keményen.
Bár szerintem az még mindig megállja a helyét, hogy az osztályból Bakugo meg Deku a két legerősebb ember jelenleg ha rajtuk van a hősi ruha.
Ugrás a fórumra: |