Hát ami népszerű ahhoz természetes, hogy jönnek folytatások, melléktörténetek.
Fairy Tail manga
Felőlem jöhetnek a melléktörténetek. Kiegészítik a történetet. A Raigo Issenből pl megtudtuk, hogy hogyan találkozott Laxus és a Raijinshuu, a Road Knightból megismertük Gajeel múltát még a Phantom Lord előttről, a Kengami no Souryuuban pedig a Sabertooth kapott egy kis szerepet, stb. Az ilyen részletektől lesz szerintem jó egy történet és ahogy Jon mondja, sok az érdekes karakter és simán rájuk lehet húzni egy jó kis történetet. A Strauss, vagy a Connell családról is jöhetne majd valami.
A City Hero meg egyenlőre jól néz ki, mint alternatív történet. Gajeel remélem sok rosszfiút fog letartóztatni.
Egyesítve 2018.10.31 20:00:05:
11. rész
Páncélember még nem mutatott valami sokat, azt pedig kétlem, hogy Wendyt ennyivel ki lehetne ütni, de Gray a legerősebb formájában vált hamuvá. Touka meg nem úgy néz ki, mint aki olyan nagyon gonosz lenne.
Igazából a páncélembernek nem is nagyon kell mutatni semmit míg Natsu a hajón van és valószínűleg ott is marad egy darabig, mert nem nagyon ér rá senki segíteni neki.
https://sorcererw...11/page/17
Na erre kiváncsi leszek, hogy lesz visszahozva Gray. Hullacsávó elég táposnak tűnik.
És valószínűleg nem ő a legerősebb a céhében. Tuti lesz minimum még egy tag aki a mester lesz. De lehet még többen vannak.
https://sorcererw...11/page/18
Azért ez a kép. Ilyet se sűrűn láttunk, hogy mind így elvannak intézve. Szívesen néztem volna ilyeneket a háborúban is.
Mellesleg a vízistennek itt a bal keze le lett vágva ?
Érdekes folytatás lenne ha most a sárkányfalók ott hagynák őket és Touka után mennének. Szóval Gray ellenne tűnve, Erza meg ugye ilyen félénk lenne. Bőven meglenne a motiváció utánuk menni. Csak nehogy Juvia meg Gerárd megtudja mi lett szerelműkkel , mert ott rage time lesz.
https://sorcererw...11/page/20
Lehet most fog megmutatkozni Touka igazi személyisége Gerárd előtt. Akár kis beszélgetés után meg is támadhatja. Az lenne a hab a tortán ha Gajeel is jelen lenne és beigazolódna a gyanúja.
Aztán lehet tényleg ártatlan és nem lesz semmise. Majd kiderül.
Na erre kiváncsi leszek, hogy lesz visszahozva Gray.
Mellesleg a vízistennek itt a bal keze le lett vágva ?
Csak nehogy Juvia meg Gerárd megtudja mi lett szerelműkkel , mert ott rage time lesz.
Lehet nem is lenne baj amúgy, ha Gildarts már nem lenne itt. Túl egyoldalú lenne. Jobban belegondolva a Fairy Glitterrel azért Cana se épp egy elveszett lélek. Mira is valószínű itt van és ha Laxus is itt van még, akkor a Raijinshuu is, szóval Gildarts nélkül se lenne a Diabolosnak könnyű dolga. Makarov nem tudom mennyire harcképes még, de egy unoka-nagyapa kombót egyszer jó lenne látni.
Gerard ember, a Vízisten meg sárkány, szóval nem túl valószínű.
Jajjj, de kegyetlenül ostoba ez a hamu képesség. Csak adni kellett valami op-t, ennyi volt a cél. Miért válik az óceán hamuvá? Ugyanmár.
Mindegy. Attól még önmagában ez a Gray-hamucsávó harc nem volt rossz, tetszett az oda-vissza kapok, ha becsukom MINDKÉT szemem, és elfelejtem, hogy a FT legyőzött már kb. mindenkit, erre random feltűnnek ilyen figurák, akkor nem is volt rossz.
Ugyanez igaz a pengelányra is, abból egy jó kis csapatharcot össze lehet majd hozni.
De hát Erza majd úgyis a barátság erejével úgyis visszanyeri az erejét valahogy (nem mintha ez a vágóképesség nem lenne szintén nevetségesen op).
Szóval nevetséges és fárasztó, tényleg.
Ha Natsuból ennyit mutattak, akkor legalább benne reménykedem, hogy ha megáll a mozgó hajó (vagy ő lekerül onnan), akkor majd egyedül is megveri az ellenfelét.
A másik szál viszont továbbra is érdekes. Gérard meg a kedvenc karakterem, szóval mindig öröm, ha szerepel
(Luxus is feltűnhetne már )
Azért tegyük hozzá, hogy Erza már régóta nincs Natsu, vagy Gray szintjén. És nem is feltétlenül azzal lenne a baj, ha mégis ott lenne mellettük, hanem azzal, ahogy ez tálalva van. Erza egy tök jó karakter lehetett volna, aki nem azért erős, mert a kisujjával elpusztít egy fél várost, hanem azért, mert a kardjával komoly sérülést tud okozni egy emberi mágusnak, legyen akármilyen erős is az illető, de egy ház méretű szörny ellen már kevésbé hatásos. Csak végül nem ez lett belőle. Szóval egyáltalán nem meglepő, hogy veszít, ha félmeztelenül, egy szál karddal nekiront az ellenfélnek, mert az ő karakteréhez nem ez a harcstílus való. Ez a harcstílus a sárkányölőknek való, akiknek a mágiájuk része, hogy a testük alapjáraton ellenállóbb, mint egy normál emberé. Neki az a harcstílus való, amit a 100 szörny ellen csinált. Kitapasztalja az ellenfél gyengepontját és folyamatosan váltogatja a páncéljait.
Az, hogy páncélember kibírta Natsu alap támadásait, nem jelent semmit. Ezen a ponton ez a minimum elvárás. Majd a tűzvillám mód és a DF ellen legyen kemény.
Hullacsávó meg tényleg op, de az otthoniak között is van néhány op tag (Gildarts, Laxus, Gajeel, Raijinshuu, Touka ).
Amúgy hullacsávó tényleg hullacsávó? Csak mert a manga hullának írja, a wiki csontnak, de eddig csak hamut használt.
És ha már op képességek, mindenki emlékszik még Bob mesterre? Elvileg anyagtalanság a mágiája. Mennyire op már, aztán épphogy benne van a történetben.
Ja és ha már Gerard is szerepel, akkor ideje lenne már használni az Abyss Break-t. Azóta se tudom elhinni, hogy ez a varázslat csak így el lett felejtve.
Egy tűzsárkány király formában lévő Natsu támadását szerintem már csak megérezné a páncélember is. Ha nem akkor nagyon rossz irányba ment el ez a manga
Amugy fura, hogy Gray esetében már egyszer eljátszották azt, hogy meghalt. Nála úgy nézz ki szeretik ezt felhozni. De amugy tényleg ilyen az FT. A második körben tuti fognak fogást találni esetleg ellenfél cserével.
Még szerencse hogy se Achnológia se Zeref nem ért rá ezer év alatt benézni ezen harmadik kontinensre pusztán kíváncsiságból hogy sokkot kapjanak van még pár sárkány errefelé hasonló erővel mint Achnó sőt... vannak még olyan sárkányölők is erre akik ilyen erejű sárkányokat vacsiznak.
Elkezdtem ezt a Fairy Tail melléktörténetet, ugyan nem tudom milyen hosszú lesz, de akár egy igazi utolsó arc is lehetne belőle. Eddig a történet elég érdekes és még elég sok lezáratlan dolog maradt az alap mangában is. Szerintem E.N.D is előfog jönni ha másként nem csak említés szintjén. Akkora magas labda ez a dolog, hogy kötelező kihasználni. Ez a Touka az elején is érdekes karakternek tűnt, eleve ez a Natsu megszállotsága is fura volt, de most hogy kiderült hogy minimum 100 éves és elég penge boszi aki lehet Zeref szintjén van, na ez már valami. Nem akarok itt belemenni a találgatásokba, mert csalódni fogok. De eleve fura volt nekem hogy Magnolia nem kis város, mégis Lucy szomszédja lett. Véletlen? Nem hinném. Mi van ha END könyvét keresi Lucynál? Mivel boszi gondolom ért a mágiához, különösen mondjuk egy könyv átírásához. Nagyon elégedett lennék ha Touka által végre mi is megismernénk a valódi END és az erejét. Ennek hozományaként akár vissza lehetne hozni Zerefet is. Hiszen senki sem ismeri jobban az öccse DARK SIDE-át mint ő. Arra megint kiváncsi lennék hogy ezek a Sárkányistenek hallottak-e Zerefről, esetleg END-ről?
A lényeg hogy várós a következő fejezet.
Nyilván nem kényszerít senki, hogy olvassam, de figyelj, 500+ fejezetet már beleinvesztáltam ebbe a mangába, ezekbe a karakterekbe, persze, hogy érdekel, mi lesz.
Attól még ami szar, az szar, már bocsánat. Nem fogom becsukni mindkét szemem, hogy azt mondhassam, nem rossz.
De azt is elmondom, ami tetszik. Csak hát ha abból jóval kevesebb van, akkor mit csináljak.
Egy tűzsárkány király formában lévő Natsu támadását szerintem már csak megérezné a páncélember is.
Szerintem E.N.D is előfog jönni
Mi van ha END könyvét keresi Lucynál?
Ennek hozományaként akár vissza lehetne hozni Zerefet is.
Persze, hogy nem olyan rossz. Csak egyszerűbb folyamat kötekedni így meg úgy rossz ahelyett hogy megpróbálnák élvezni az olvasók hamár nekiálltak önszántukból a folytatásnak ...
Arra megint kiváncsi lennék hogy ezek a Sárkányistenek hallottak-e Zerefről, esetleg END-ről?
Ó te jó ég, most beleolvastam azokba, amiket linkeltél.
És te jó ég, már el is felejtettem, hogy mennyire kritikán aluli lett az utolsó 20-30 fejezet Te jó ég.
És tudjátok, nem azért mondom ezt, mert eleve utálom a FT-t, hanem ellenkezőleg. Mert nagyon is szerettem.
De mostmár mindegy
Ugrás a fórumra: |