Most viszont mivel béke idő van és nem is igen van olyan nagy veszély , ezért lazítottak az érzékelés hatékonyságán ahogy a fejezetben is benne volt.
De amúgy ha már regisztrált valamikor akkor meg nem ügy a bejutás, mert már be van jelentkezve. Az hogy Jiraya mint egy legendás Konohai biztos be tudna jutni, na meg biztos hogy regisztrálva is volt.
Amúgy annak ideén én is már az elejétől mondtam, hogy Obitó lesz, mert sok utalás volt rá, most viszont más a helyzet. Ezek leginkább rajongói találgatások a hasonlóság miatt.
Én viszont ilyen hogy DNS mintából klón vagy hogy fia biztosan kizárnám. Azért ilyet se hinném hogy behoznak.
Jiraya karja ugyebár már az elött leszakadt mielőtt a tenger fenekére került, tehát volt DNS mintája a föld felszinén.
Az Edo Tensei használatához gondolom egy egész holttest kell ami ugye már a tenger mélyén van. De mivel azóta fejlődött a technika már az sem lehet kizárt hogy valahogy hozzá fértek a holttesthez.
Obitot össze sem lehet hasonlítani Jiraiyaval. Kicsit sem.
Obitóról Tobi megjelenésekor annyit tudtunk, hogy Kakashi csapattársa volt, tőle kapta a sharinganját, és ilyen Naruto-szerű, hiperaktív de jószívű gyerek volt.
Jiraiya Naruto mestere, nemcsak fizikai értelemben, de sok mindenben szellemileg is, az egyik legpozitívabb karakter az egész mangában, aki a faluért (és a világért) áldozta fel magát, nem mellesleg pedig szerintem az egyik legszeretettebb karakter (nekem legalábbis a kedvencem az öreg).
Teljesen abszurd, hogy egy ilyen mitugrász szerepre legyen visszahozva. Persze a házamat nem tenném rá, de ha nem olvasom itt, eszembe sem jutott volna.
És tényleg a legalja lenne, klasszikus karaktergyalázás.
Jiraya karja ugyebár már az elött leszakadt mielőtt a tenger fenekére került, tehát volt DNS mintája a föld felszinén.
Az Edo Tensei használatához gondolom egy egész holttest kell ami ugye már a tenger mélyén van. De mivel azóta fejlődött a technika már az sem lehet kizárt hogy valahogy hozzá fértek a holttesthez.
Szerintem Jiraiya karja teljes egészében megsemmisült a közvetlen közelről ért robbanás miatt. Ugye az a Pein támadta hátba a 6-ból, amelyik a fegyvereket használta.
Az Edo Tensei használatához pedig elég egy minimális DNS minta.
Kabuto említette is, hogy rengeteget hibázott pont emiatt. Sokszor nem tudta beazonosítani a talált maradványokat.
DereX Ao-n én is nagyon meglepődtem, megmondom őszintén. Nem hittem volna, hogy ennyire szembe megy a régi önmagával.
Felkerült az újabb fejezet.
Jó kis kellemes hangulatú rész volt ez. Jó volt látni egy kis apa-fia edzést. És tényleg jó volt Narutót is ilyen sokat látni. Az elmúlt két részben inkább ő szerepelt mint a névszereplő fia. És az úgymond békés nevelésnek is megvan a hatása. De a következő fejezet más kicsit szerinte komolyabb lesz. Talán még egy kicsi varagy összecsapás is. De azért az még soká lesz. Tényleg nagyon ritkán jön ki új fejezet. Így tényleg elhúzzák az animét mással mire elkezdhetik ezt a történetszálat.
Ha kiszámolod akkor semennyivel se tartana előrébb a Manga ha hetente jelenne meg. Havi 1 fejezet van mindig átlagban 40-50 oldallal. Hetiben 15 szokott lenni kb. 4x15 az pedig 60 oldal, szóval nagy különbség nincs. Láthattuk a Narutonál is hogy hiába jött hetiben a fejezet volt hogy kaptunk 30 részes filler arcot is.
Egyébként Kishiék nagyon rámentek erre a Koji-Jiraiya dologra. Most ezzel a kis békával hát nem tudom mit gondoljak de nyilván ő is a békákkal van szerződésben ami nem feltétlen jelent bármit is, legalábbis Jiraiya szempontból hiszen Naruto világán kívül is leszerződhet bárki aki méltó rá a békákkal de azért ez elég nagy utalgatás. Nagyon remélem hogy nem jönnek elő valami random baromsággal hogy ő a fia vagy klónozták az öreget valahogy. De az nyilvánvaló hogy valami kapcsolata van Konohával mert simán beszivárgott. Vagy a békájának ez a képessége hogy elrejti a chakráját.
Amúgy anno ugye láttuk a békák tekercsét amin 6 aláírás volt ebből 3-at lehetett elolvasni rendesen. Jiraiya, Minato és Naruto. Azóta ugye ez változott mert lett szerződése Konohamarunak is és mint azt láttuk Kojinak is van. Szerintem Koji meg úgy az egész klán totál más időből jöttek, régebbről nyilván elvégre a japók balról jobbra írnak és Jiraiya előtt volt még 3 név a tekercsen akik közül egyik nyilvánvalóan Koji kettőről pedig nem tudunk még semmit. Nagyon remélem hogy ennyi a kapcsolata Konohával bár eme videó alapján azért jóval több alapja is lehet a dolognak. Van benne pár eléggé érdekes felvetés aminek még alapja is van.
zsero
Kezd el jobban számolgatni, mert mostanában már mindig 40 oldal van. és ez 5-6 hetente jelenik meg. Legközelebbi is január 6-án lesz. Számolj! HA heti 15-el is számolunk akkor olyan kb 80 oldal (75-90) és hát akkor fele annyi a havi. És én is azt írtam, hogy nagyon gyorsan utolérné a mangát így emiatt lesz rengeteg filler még.
Tekercsről meg annyit hogy nem láttuk mi azt ki volt azon a tekercsen és hogy meddig volt az kitekerve. Csak annyit mutattak amennyit akartak. Szóval hogy ki mikor szerződött azt nem tudjuk.
Na oke ezeket a békás magyarázatokat el is fogadom de a rasengant honnan tudja ? Bennem az az érzés van már amióta megláttam hogy ő Jiraiya de ne legyen igazam.
Én Kasin Kojiról azt tudom elképzelni hogy valamikor mikor még gyerek volt Jiraya megmentette az életét és attól fogva Kasin Koji olyan akart lenni mint ő, szinte már betegesen hogy még a külseje is hasonlít rá. Ugyan azokat a Jutsukat tanulta meg mint Jiraya és a békákkal is kötött szerződést pont mint ő.
zsero
Kezd el jobban számolgatni, mert mostanában már mindig 40 oldal van. és ez 5-6 hetente jelenik meg. Legközelebbi is január 6-án lesz. Számolj! HA heti 15-el is számolunk akkor olyan kb 80 oldal (75-90) és hát akkor fele annyi a havi. És én is azt írtam, hogy nagyon gyorsan utolérné a mangát így emiatt lesz rengeteg filler még.
Tekercsről meg annyit hogy nem láttuk mi azt ki volt azon a tekercsen és hogy meddig volt az kitekerve. Csak annyit mutattak amennyit akartak. Szóval hogy ki mikor szerződött azt nem tudjuk.
Bocs de ne az angol kiadást nézd hanem a Japánt. A következő fejezet Japánban December 22. Az hogy ezt mikorra fordítják le az amcsik az teljesen más kérdés. De mint mondtam tök8 hogy havi vagy heti megjelenés hiszen a sima Narutónál is volt özön filler pedig ott heti kiadás volt.
Igen, a tekercs nem volt kitekerve. Idő közben eszembe jutott egyébként hogy talán a legelső szerződő valószínűleg Rikudou volt hiszen a külön kis mellék sztorijukban láttuk ahogy a Béka bölccsel beszélt ugye szóval őt még kihagytam.
Az hogy a Rasengant honnan tudja, hát kb 100 magyarázat lehet rá. Az csak egy átlagos technika nem kötött klánhoz szóval bárki megtanulhatja. az más kérdés hogy eddig csak a főszereplő rokonai vagy közeli barátai tanulták meg. De nyilván több ezren láthatták Minatót, Joraiyát használni plusz tuti van róla feljegyzés. Ahogy már írtam ezek a csávók tuti hogy itt tengődnek jó pár éve, asszem mondta is a vezérük szóval ja. Bár Koji mondta hogy a sors hozta Konohába szóval valami kapcsolat tuti van de nagyon remélem hogy nem Jiraiya klónja. A fiát még eltudnám viselni hiszen nyilván nem szűzként halt meg és a perverz könyveit se kútfőből írta meg. Ez kb az egyetlen magyarázat amit tényleg eltudnék fogadni minden más eléggé erőltetett lenne.
A japán se most jött ki. Én már eleve az angolt néztem. Az is korábban jött ki mint a japán. szóval megvan z az 5-6 hét a kijövendő fejezetek között. Amúgy hol olvastad a dec. 22-őt mert én azt korainak tartom?
És én úgy értettem, hogy eleve ha már most ennyi filler van mennyi várható még a jövőben az ilyen ritka kiadások miatt.
Szokás szerint azt sem tudod, hogy miről beszélsz Hogy jöhetne ki korábban az angol, mint a japán? A manga havonta fixen jelenik meg Japánban. Az angol fordításra pár napot kell várni általában.
A következő fejezet megjelenési időpontja pedig az esetek nagy részében az utolsó oldalak egyikének a sarkában van feltüntetve.