Hamarosan jön az anime, ezért gondoltam nyitok neki egy témát. ^^
A manga eseményeinek megvitatásához, kérem, használjátok a spoiler gombot! Előre is köszönöm!
Szerkesztette: Bastian - 2018.10.02. 17:47
5Toubun no Hanayome
Nem vagy semmi, dungeon!
A hamarosan az még 3 hónap, mellette pedig pont az 5-öst hagyod ki a téma címéből... Azért ilyen keményen ne akarj témát "lefoglalózni".
Ugyanakkor "jól választottál."
Miku és Yotsuba > Ichika > Nino > Itsuki.
Hmm...ahol én olvasom,ott nem írták ki 5 szót. Valahol Go kezdik ,valahol 5 vagy az alap címét írták ki.
Ezért maradtam Toubun no Hanayome címnél.
Csak 3 hónap?Hmm hamarabb jön, mint vártam. Kár, hogy törölted az fejezetes borítóképet...
Itsuki az utolsó?Gondolom a Nisekoi miatt...
Mert a "Go" az az "5" japánul. A kötetes kiadásban viszont tisztán és olvashatóan 5toubun-ként van írva, mégis több helyen a kiejtett "Go-Toubun"-t választották. Ugyanaz az eset, mint a 3-gatsu no Lion-nál, ami néhány helyen fellelhető "Sangatsu no Lion"-ként.
A helyzet az, hogy Itsuki rengeteg kiváltságot élvez a többiekhez képest, amitől ha megfosztod, máris szinte csak a kövér viccek maradnak meg a karakteréből. Egyértelműen a legunalmasabb menyasszonyjelölt a szememben.
Azt hittem, hogy a tipikus első találkozás miatt ítéled Itsuki karakterét.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Remélem Ichika mi hamarabb távozik a haremből.)
Itt a kövi fejezet:
http://kissmanga....?id=449929
Ha az első találkozás alapján ítélném el a karaktereket, akkor Nino a süllyesztőben lenne Itsukihoz képest. Mondjuk a szerző nagyon elkezdte nyomatni Ninót, és már ez is kezd idegesíteni. Ha megnézed, a 39. fejezettől kezdve nem sok olyan fejezet volt, amiben Nino egyáltalán nem szerepelt. Haruba-sensei most is kitweetelte, hogy rajzolt még kísértetházas vázlatot hozzá a mostani fejezetben, de kivágásra került (Vélhetőleg azért, mert Yotsuba fejezete volt).
Nekem "Not found"-ot ad, de alapjáraton a Mangadex-et ajánlanám, és ott is az /a/nonymous fordítást.
És akkor a nagy kérdés: Dungeon, te hogy vélekedsz az önmagát Renának nevező lány, és a kyotói lány kilétéről, feltéve, hogy két különböző személy tölti be a pozíciót? Szerintem Rena = Ichika, és kyotói lány = Yotsuba.
----------
Rere és bocs linkért, Mindjárt javítom.
Hát...(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ki lehet Rena?
Nehéz megmondani....ha nem a tipikus első találkozás lesz a nyerő, aki ugye Itsuki lenne.(még mindig ő a legnagyobb esélyes)
Akkor Miku,Itsuki ,Nino tippelek,mint történileg és viselkedésileg passzol Renához.(Miku egyszer eljátszotta másik testvér viselkedését))
Az egyetlen amiben biztos vagyok, hogy aki nyert és kölyöként találkozott .... nem ugyanaz a személy lesz...
Vannak 5-en, így vélhetőleg Rena, a kyotói lány és a nyertes különböző személyek lesznek. Persze ez nem betonbiztos, de simán gondolkodhat így Haruba-sensei.
Élmény volt elolvasni a regényedet Bastian .Én ezt jó értelemben mondom^^
Valóban. Miku kivételével a többi testvérnek jó hangokat választottak .Egyelőre nem temetném Miku hangját, mert a Japán szinkronosok tehetségesek. Várj meg 1-2 .részt és azután dönts.
A véleményeddel pedig egyetértek. Bár annyit azért még hozzáfűznék, hogy sokszor eljátszták a elfelejt sablonokat.
Annak kifejezetten örülök, hogy a japánok sem hülyék, és az volt az első gondolatuk Matsuoka láttán, hogy "Miért nem Kamiya?" Én is így vagyok vele. Már kinézetre is Araragira emlékeztet a Monogatari-ból. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy Haruba-sensei választotta a seiyuu gárdát személyesen. Nem firtatom tovább, ha neki megfelelnek, de például HanaKana esetében is érzek egyfajta poént. Ichika nevét az "1" + "Virág" kanji adja ki, még HanaKana nevében szintén ott a "Virág", a "Hana". Véletlen lenne?
Kövi fejezet:
http://kissmanga....?id=454867
Hoppá! Sok mindenre számítottam, csak erre nem.Merész lépés volt Ninotól, aki 2x szerelmet vallott.
61-64:
https://kissmanga...?id=456264
Na, ilyenkor sajnálom, hogy nem tanultam Angolul.
A papi nagyon adja xD és haladunk a történettel .
Összefoglalom.
Ugrás a fórumra: |