Ez is véget ért. Hozta az 1. évad színvonalát, remélem lesz valamikor egy 3. évad.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Most néztem meg a 23. részt.
Merlin származása nekem sem mond semmit, viszont Meliodas hozza a formáját
A szokásos perverz dolgain már meg sem lepődtem.
2v1ben is végig szórakozott és 1hittel nyert... a 60k erő pedig eddig a legtöbb amit kimondtak. anno Escanornak olyan 50kt mondtak... hát végülis nem véletlenül Meliodas a kapitány.
Amúgy Dreifus is erős, ahhoz képest hogy egyszerű ember. Persze nincs esélye egy parancsolat ellen, de erős.
Arra leszek kíváncsi, hogy elgurult a gyógyszere megint a kapitányunknak, vagy csak egy kicsit megváltozott harc közben. Általában végig viccel mindent, bár az ellenfele nem akárki.
A Prisoners of the Sky címre hallgató mozifilm 2019. február 27-én jelenik meg DVD és Blu-Ray lemezen. Aztán...
Tapion-sama írta:
Amint megjelenik DVDn és Blu-Rayen, és készítenek hozzá használható angol feliratot, azonnal nekilátunk
Én angol felirattam néztem, nyaa.si -ről is szedhető jó minőségben.
Tetszett a film! Nem gondoltam volna, de sikerült jól felépíteniük a story-t! Szép munka! Kíváncsi vagyok, hogy vajon Merlin legutolsó mondatai... mit vetítettek előre? De erről majd akkor ha a többség is látta.
Igen Merlin mondatai arra sugallnak,hogy a Hawk mamának elég nagy szerepe lehet majd a mangában.
A filmről annyit,hogy szerintem az ellenfelek elég bénák voltak. Az is hihetetlen számomra,hogy a Bellion nem látta még sose Meliodast? Ez elég furcsán hat , hogy nem ismerte meg a 10 parancsolat vezérét azonnal.
Escanort a Földön hagyhatták volna, úgy talán picit izgultam volna az egészért de így abszolut semmi. Egyedül elég lett volna erre a 6 szerencsétlenre. Az is megmosolyogtató , hogy a szörnyhöz kellett a teljes csapat kombozótt ereje
Ilyen Dragon Ball Heroes érzésem volt, mintha a film egy következő PC játék előtti promója lenne.
A filmet a mangaka írta egyáltalán? Mert ha igen akkor jár neki egy fekete pont, ha nem ő akkor pedig nem szóltam.
10/6 az osztályzatom.
A film mint kívülálló szórakoztatás jó volt , de nálam is megbukott abból a szempontból ,hogy ezt a 6 csövest úgy írták le 10 parancsolat lehetett volna Ha .. 1 .A leggyengébb 10 parancsolat tag magába legyőzné ezeket a balfaszokat.
2.Mi az ,hogy tag akart lenni és nem ismerte fel a kapitányt?
3.Az a kard is kicsit tul erős lett szerintem. Ennyi erővel ha nem huzza ki senki aki megteheti akkor reccs Meliodasnak.
4.Ne mondja már nekem senki ,hogy mindenkinek a legerősebb támadása 4 szerezve ( mivel az első full counter duplazta aztan azt lőtte vissza ha jól számolom) kellett egy félholt akármicsoda legyőzéséhez. Ez is vicces.
Viszont egy amatőr kérdés a végére . Ez a mostani évad előtt vagy után lenne ? Mert nemhiszem ,hogy a tréningek után ,hogy legyőzzék a 10 parancsolatot Meliodasnak segítség kellett volna a szörny legyőzésében. valszeg előtte és csak melléktörténetként.
10-ből adok egy karcsú 7 pontot.
Ugrás a fórumra: |