1000 köszönet <3
nagyon nagy élmény volt moziban nézni, de vártam már a ti feliratotokat is 
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Úristen köszi a feliratot! Végre nézhető lesz a film a szar fércmunka félig ai mozis felirat nélkül amiért ráadásul pénzt is kapott valaki.... Szóval örök hála nektek! Arról van bármi infó hogy a 2. mozifilm mikor érzekzik? (bár valószínűleg minimum 2027 lesz már csak)
itachi01 írta:
Köszönöm én is a munkát, egy kérdésem lenne csak. Miért "telőholdnak" írtátok a felsőholdakat?
Ill. "várnak" írtátok a kastélyt.

Ez nem a reklámról szólt. A legutóbbi évadnál csatlakoztam be az egész sorozatba, ezért torrentről szedtem le az eddigi évadokat. Nem tudom/tudtam, hogy ki csinálta a feliratokat.
Megértem a szakmai érveket, a rossz beidegződés miatt mégis zavaró ez. Anno Narutonál is ez volt. 100 résszel később használt jutsu magyar fordítása más volt, mint a korábbi. Ezeket magamnak, ahogy ezt is átírogatom, és chill van amikor nézem. 

Foglaljuk össze xD
7 éve (következetesen) ezeket a kifejezéseket használjuk a feliratainkban. Szinte minden létező formában elérhető az oldalon az összes epizód. Te egy ismeretlen forrásból megnézted a részeket, majd ahelyett, hogy azt az ismeretlen forrást követnéd a továbbiakban, amelynek meg vagy elégedve a kifejezéstárával, inkább megkérdezed tőlünk, hogy mi miért nem az ismeretlen forrás kifejezéseit használjuk (helytelenül) 7 év következetesség után?
| Ugrás a fórumra: |